- 30 Aralık 2009
- 23.078
- 90.618
- 1.123
- Konu Sahibi Canandemir344
-
Peki bundan bize ne?Çok umrunda değilse yazmaya neden uğraştın kapat insan gibi başka hususlara yönelin. Empati duygunuz körelmiş arada antreman yapınız.
Sanırım konudaki kizin çektiği kredi meblağı kendisi olsa gerek ya da kızın komşu gunundeki kısır tabağı hshsCanan hanim sizin olaydaki rolunuz nedir?
Daha onceki basliginizda da sormustuk ama yanit alamamistik.
Hayir.Sanırım konudaki kizin çektiği kredi meblağı kendisi olsa gerek ya da kızın komşu gunundeki kısır tabağı hshs
Ben eve hiç borç kağıdı getirtmedim şükür o yüzden anlamadım ama asgari ödeme tutarı sade kredi kartında var diyorlar. Acayip yanı asgari ücretli olan kişiyr kart veriyorsun sonra 50 bin asgari ödeme tutarın var diyorsun komedi gibi ülke. Kız ailesine erkek kişi çok çalışıyor falan demiş her şeyi gizlemiş evli olduğunu vs ama hikaye demekki gittiği zamandan beri karttan yemiş belliki akılsız ya.
Bahsettiğiniz üye konu açmış ve siz de ona yorum yapıyor gibi yazmışsınız, olayı toplumsal açıdan mı değerlendirip dertlendiniz ki bu anlarım, öyle değilse neyi dert edindinizKızda gram akıl yok gitmiş bir de hamileymiş aldırmazmış, hâlâ imam nikahlı, birde kredi kartından yemiş hep, kuma olmuş adamın altında yaşıyor çocuğun babası kim Allah bilecek Allah düşman başına vermesin rezalet ya rezalet...Kıza bir de sözde erkek kişinin ailesi söyledi bu kızları kandırdı götürdü senden önce 5 tane daha hepsine yaptı etti ama işte hap falan mı veriyorlar bişeyler mi aldı bu akıl almıyor ama alsa bebek düşer haptan dimi.
Sevdiğim biri de olsa olmasa da böyle acayip şekilse vurma isteği oluşuyor içimde sürekli olan bir şey değil daha çok sıkıldığım ortamlarda ortaya çıkıyor bu sorun ne alaka acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?