Asgari ücretle çalışıp 50 bin lira asgari ödemeli kredi çekip dini nikahlı eşine yediren kız ve kredisi hakkında?

Canandemir344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
96
-67
88
32
Daha önce başlık açıp evli birine dini nikah kıyıp kaçan kızı ve evli sözde erkek kişinin ailesinin bu daha önce bir sürü kıza kredi çektirdi parasını yedi, öğretmene evini sattırtıp yedi dediğini ama kızın yalan söylüyorlar diyerek inanmadığını belirtmiştim. Şimdi o kız yazın işten çıkmıştı ve sigortalı işe girmemiş çalışmıyorum demiş ama kaçaksa bilemiyorum ailesi öyle dedi Ocak ayında ise ailesine kızın ikameti hâlâ evde olduğu için kredi borç kağıdı gitmiş borç durumu şöyle;
120 bin borç, 48 bin asgari ödeme, %30 faiz.
Sizlere sorum yani asgari ücretli biri böyle kredi cidden nasıl alabilir, krediyi yazın çektiyse bu kadar ay kağıt neden gelmedi, 50 bin lira asgari ödeme tutarı asgari ücretli biri için nasıl olabilir ben şok oldum hâlâ şoktayım. Krediyi kaçtıktan sonra işsiz kalınca aldıysa sizce bankada birileri rüşvet yiyip kredi veriyor falan olabilir mi?

Peki kızdan haber var mi o kişiyle imam nikahlı mı hâlâ? Herif kuma üstüne kuma getirmiş resmen ya

oturduğun yerde mobilden kullanırsın .

ben çalışmıyorum ama kredi kartı ve banka hesabını çok aktif kullandığım ıcın sürekli banka bana krediniz hazır die bilgilendirme yapıp duruyor

eksi hesabımda 90 bine kadar kullanıma açık . Kredi kartımdan bugün nakit avans çeksem 120 bin çerez parası gibi bisey pat die veriyor . İlle gelir belgesi göstermek gerekmiyor . Muhtemelen karttan cekmıstır o kişi yada eksi hesap falandır

Kredi değil o kredi kartı. Kredinin asgari ödemesi olmaz. Kredi kartı limiti de maaşın 10 katına kadar yükseltilebilir.

Sizin konuyla alakanız ne? Niye dert ettiniz ki?

Kredi mi kredi kartından mi kullanmış?
Ben eve hiç borç kağıdı getirtmedim şükür o yüzden anlamadım ama asgari ödeme tutarı sade kredi kartında var diyorlar. Acayip yanı asgari ücretli olan kişiyr kart veriyorsun sonra 50 bin asgari ödeme tutarın var diyorsun komedi gibi ülke. Kız ailesine erkek kişi çok çalışıyor falan demiş her şeyi gizlemiş evli olduğunu vs ama hikaye demekki gittiği zamandan beri karttan yemiş belliki akılsız ya.

Peki kızdan haber var mi o kişiyle imam nikahlı mı hâlâ? Herif kuma üstüne kuma getirmiş resmen ya
Kızda gram akıl yok gitmiş bir de hamileymiş aldırmazmış, hâlâ imam nikahlı, birde kredi kartından yemiş hep, kuma olmuş adamın altında yaşıyor çocuğun babası kim Allah bilecek Allah düşman başına vermesin rezalet ya rezalet...Kıza bir de sözde erkek kişinin ailesi söyledi bu kızları kandırdı götürdü senden önce 5 tane daha hepsine yaptı etti ama işte hap falan mı veriyorlar bişeyler mi aldı bu akıl almıyor ama alsa bebek düşer haptan dimi.

Kredi kartında yok sadece nakit avans denilen hesabın eksiye düşmesi olayında da var. Ben mesela bir ara kredi kartından harcayıp onun borcunu nakit avansla ödeyip nakit avansın asgarisini ödüyordum. Böylece haciz gelmiyordu

Peki asgari ücretli bir kişiye 50 bin asgari ödeme tutarı açılması bunun sebebi nedir yanı ödeyemeyeceği bariz ki şuan işsiz zaten bitik.

Başkasının hayatıı sizi neden bu kadar ilgilendiriyor? Üstelik sırf başkası hakkında konuşup arkasından kötülemek, sohbet etmek için Bdv bölümüne konu açmışsınz. Bu dertlik bir konu değil.

Akrabam işte anlayamadığım husus vardı öğrendim kredi çekmemiş. Kızın hayatı kaydı yeterli bir dert. Sizin için sıradan bir x kadın olduğu için önemsiz olabilir normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…