- 16 Ekim 2018
- 96
- -67
- 88
- 32
- Konu Sahibi Canandemir344
Daha önce başlık açıp evli birine dini nikah kıyıp kaçan kızı ve evli sözde erkek kişinin ailesinin bu daha önce bir sürü kıza kredi çektirdi parasını yedi, öğretmene evini sattırtıp yedi dediğini ama kızın yalan söylüyorlar diyerek inanmadığını belirtmiştim. Şimdi o kız yazın işten çıkmıştı ve sigortalı işe girmemiş çalışmıyorum demiş ama kaçaksa bilemiyorum ailesi öyle dedi Ocak ayında ise ailesine kızın ikameti hâlâ evde olduğu için kredi borç kağıdı gitmiş borç durumu şöyle;
120 bin borç, 48 bin asgari ödeme, %30 faiz.
Sizlere sorum yani asgari ücretli biri böyle kredi cidden nasıl alabilir, krediyi yazın çektiyse bu kadar ay kağıt neden gelmedi, 50 bin lira asgari ödeme tutarı asgari ücretli biri için nasıl olabilir ben şok oldum hâlâ şoktayım. Krediyi kaçtıktan sonra işsiz kalınca aldıysa sizce bankada birileri rüşvet yiyip kredi veriyor falan olabilir mi?
120 bin borç, 48 bin asgari ödeme, %30 faiz.
Sizlere sorum yani asgari ücretli biri böyle kredi cidden nasıl alabilir, krediyi yazın çektiyse bu kadar ay kağıt neden gelmedi, 50 bin lira asgari ödeme tutarı asgari ücretli biri için nasıl olabilir ben şok oldum hâlâ şoktayım. Krediyi kaçtıktan sonra işsiz kalınca aldıysa sizce bankada birileri rüşvet yiyip kredi veriyor falan olabilir mi?