- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi sıfırladılar yalnız,tereyağından kıl çeker gibi..bize herşey müstehak..birde kendinize güvenin ezik olmayın diyor..asgari maaşla bir ay geçinsin bakalım..Rte 1 lirada benden koçummm, sıfırladığında bi alo de yeter
Ayy sende kız ekmek 1lira rte de al 1lira sana feda diyor daha ne olsun, 1liramda var göğsümde imanda var diye dolansın milletiyi sıfırladılar yalnız,tereyağından kıl çeker gibi..bize herşey müstehak..birde kendinize güvenin ezik olmayın diyor..asgari maaşla bir ay geçinsin bakalım..
bu millete ne olduysa fazla ekmek yemekten oldu zatensiyaset ve din birlikte olmaz..nasıl bunu anlayamıyorlar..politikada zorunluluklar vardır..yapmak zorundasındır..bunu öbür tarafta açıklayabilirmisin..ya biz bu sözleşmeye imza attık ama halkın zararınada olsamı diyeceksinAyy sende kız ekmek 1lira rte de al 1lira sana feda diyor daha ne olsun, 1liramda var göğsümde imanda var diye dolansın millet
Fazla din beyinlerini felç etmiş.bu millete ne olduysa fazla ekmek yemekten oldu zatensiyaset ve din birlikte olmaz..nasıl bunu anlayamıyorlar..politikada zorunluluklar vardır..yapmak zorundasındır..bunu öbür tarafta açıklayabilirmisin..ya biz bu sözleşmeye imza attık ama halkın zararınada olsamı diyeceksin
kandırıyorlar işte milleti böyle,amaç parayı sevenlerin zenginlikleri daim olsunFazla din beyinlerini felç etmiş.
ya evet gerçekler bunlar işte..bizim emekliler tv ışığında oturuyor akşamları elektirik faturası çok gelmesin diyegezip görmek zenginin hakkı.Çok doyumsuzuz gerçekten , 1 ekmek parası daha allahtan belamızımı istiyoruz ...
Ya şaka bir yana insanlar yıllarca çalışıp didiniyorlar yaşlanınca rahat ederiz diye ama aldıkları maaş yetmediği için çalışmaya devam ediyorlar o yaşlı halleriyle.
Ülkenin ayıbı utancı bu ya.
1 TL ne demek sadakamı veriyorsun be vicdansız!
Yazın Sultanahmet'e gitmiştim orada İngiliz yaşlı bir çiftle karşılaştım bana birşey sordular neyse konu konuyu açtı çok tatlı insanlardı en az 70 yaşında varlar, bu Türkiyeye 2. gelişimiz emekli olduğumuzdan beri gitmediğimiz ülke yok denecek kadar az bu yüzden başa döndük falan dedi.
Bi milletin emeklisine bak bide bizim zavallılara bak ya
ya evet gerçekler bunlar işte..bizim emekliler tv ışığında oturuyor akşamları elektirik faturası çok gelmesin diyegezip görmek zenginin hakkı.
100 de 40 a yakın elektiriğe ödenen vergi sanırım yüzde 35 miydi tam hatırlamıyorum..ama ülkemizde yaşamak çok pahalı..Kesinlikle katlıyorum
Maaşımız Faturalara gidiyor sırf.
Evde 3 kişi çalışıyoruz kenara bi para atamıyoruz.
Evimize alışveriş yapsak Tutarın bi çoğu Katma Değer Vergisine gidiyor.
Hepimiz çalışıyoruz 6 dan sonra evde oluyoruz ve salonda otururken ışıkları kaparıtırız dediğin gibi tv ışığı ile yetiniriz ama gelen elektrik parası 80 den aşağı olmuyor.
Bildiğin resmi olarak soyuluyoruz ama ruhumuz duymuyor
100 de 40 a yakın elektiriğe ödenen vergi sanırım yüzde 35 miydi tam hatırlamıyorum..ama ülkemizde yaşamak çok pahalı..