- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.968
- 60
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Ağır işçi olacak bu seferde,şu vergiyi almasalar keşke.Tanıdığım hiçbir patron vermez bu parayı. 2 işçi çıkarıp 3 kişinin işini 1 kişiye yaptıracaklar. O da laf ederse sen bilirsin ortalık işsiz dolu diyecekler. Aslında normal bir devlet olsa şu şartlarda asgari ücretliden vergi almaması lazım. O zaman hem işçi hem işveren rahat olurdu.
Bende bebeğime mama alıyorum. Stok yapıyorum da denebilir. Ha para var mi dersen yok. Kredi kartından....Zam gelcek diye hatta gelmiş bazı şeylere çeyizimde ne eksik varsa alıyorum yarın alamayacağım çünkü.
Alım gücü 2020'den de düşük bunları konuşan yok bakalım ocak ne zamlarla gelecek...Buna sevinipte, el çırpanlara mesleğim gereği küçük bir bir hesap yapmak isterim.
01.01.2020 dolar 7,50/2.825=376 usd
16.12.2021 dolar 15,00/4.250=283 usd
Durmak yok .......
Birde bu var küçülmeye giden firmalar, iş yerleriValla zam açıklanmadan daha arkadaşımı işten çıkardılar asgari ücretin artışını sebep göstererek
Yazık günah yaValla zam açıklanmadan daha arkadaşımı işten çıkardılar asgari ücretin artışını sebep göstererek
Çoğu kişi işinden olacakHerşey online olmuş doğru düzgün iş yapan yok dükkanlar zaten kapaniyor bakalim ne olacak
Valla benim de öyle kredi kartı olmasa hiç alamayızBende bebeğime mama alıyorum. Stok yapıyorum da denebilir. Ha para var mi dersen yok. Kredi kartından....
Keske bu olsa değil mi??? Ben hiç mutlu olmadım bu zam işine ... demekki daha çok günler göreceğiz.Ağır işçi olacak bu seferde,şu vergiyi almasalar keşke.
Onu konuşacakları zaman belki yarın belki yarından da yakın şimdilik sevinilsin bakalımAlım gücü 2020'den de düşük bunları konuşan yok bakalım ocak ne zamlarla gelecek...
Belirttiğiniz oran ülkedeki sendikaların sonu olur.Kesin %6 fğlan olur herhalde enflasyona bağlı oda.
Emekliyıizbu arada
Zaten amacları o asgari arttıkca zamlar gelecek..Yarın herşeye %50 zam gelmezse ben de bi b..k bilmiyorum
Kimse mennun olmadı ki buna verdiği zam kepçe değil tencereyle geri gidiyor.Keske bu olsa değil mi??? Ben hiç mutlu olmadım bu zam işine ... demekki daha çok günler göreceğiz.
Genelde hep bu civarda zam oluyor ya ondan o rakamları verdim.Belirttiğiniz oran ülkedeki sendikaların sonu olur.
İnşallah olur ama emekli maaşı ile asgari ücret arasında böyle bir uçurum yaratmaz. Yaratamaz aklı varsa, onun seçmen grubu onlar insan bindiği dalı kesmez.