• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aseton masamı aşındırdı ne yapabilirim

Çok geniş bir alansa, önce zımpara yapılarak tüm boya temizlenir, sonra sırasıyla astar, boya ve vernik uygulanır.
Küçük bir deformasyonda rötuş yaparak halledebilirsiniz.
Otomobil gibi düşünün, tamponda ufak bir çizik olur, rötuş atılarak halledilir, ama daha büyük bir boya aşınmasında parça komple boyaya gider.

Hanimlar dun oglum buzdolabimdaki magneti kirdi cok onemliydi benim icin bende japon yapıştricisiyla yapistirdim masama kucuk kucuk benekler damlamis fark etmedim sabah fark ettim netten baktm aseton bu tur lekeleri cikaryiyomus ama aşındirabilecegi aklima bile gelmedi silmemle asinmasi bir oldu daha bu ay aldim ve 3000 tl verdm bir masaya ne yapabilirim cok uzuldum esime nasil soylicem bilmiyorum.. o kadar moralim bozuldu ki anlatamam sizce garantiye girer mi benim hatam sonucta ne olur bana akil verin
aldıgınız yerle konussanız acındırsanız benim hatamdı çok uzuldum felan f,lan belki yardımcı olurlar

Çok geniş bir alansa, önce zımpara yapılarak tüm boya temizlenir, sonra sırasıyla astar, boya ve vernik uygulanır.
Küçük bir deformasyonda rötuş yaparak halledebilirsiniz.
Otomobil gibi düşünün, tamponda ufak bir çizik olur, rötuş atılarak halledilir, ama daha büyük bir boya aşınmasında parça komple boyaya gider.
Simdi şoyle 30cm fln uzunlugu 3 cm eninde guneste cok belli oluyo ama normalde cok fazla belli etmiyo yani cizik degil cilasi aşindi umarim cok pahaliya patlamaz bize tesekkur ederim cevabn icin

Simdi şoyle 30cm fln uzunlugu 3 cm eninde guneste cok belli oluyo ama normalde cok fazla belli etmiyo yani cizik degil cilasi aşindi umarim cok pahaliya patlamaz bize tesekkur ederim cevabn icin
Rica ederim, geniş bir alan olduğu için sizin yapabileceğiniz bir şey yok maalesef.
Lake boya yapan bir mobilya atölyesine götürün. Ama lake boyalar biraz pahalı olur, bilginiz olsun.
Çok tahrip olmadıysa belki sadece renklendirilmiş vernik ile halledilebilir.

bence vernik ile halledilebilir diye dusunuyorm yani cizik degil sonucta bakalim bugun birkac yere sorcam tekrardan cok saol

Masayı Mutfakta kullanıyorsanız üstüne kalın koruyuculardan alın bence
Desensiz şeffaf olanlarıda var desenli olanlarıda güzel
Tam masa ölçüsünde kestirebiliyorsunuz şık duruyor hemde masa yepyeni kalıyor

Ahh ahh nerede o eski gercek tahtadan yapilan evladiyelik mobilyalar. Simdi en pahalilar bile cok hassas. Sanki mobilya degil porselen takim.

Back
X