- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
- Konu Sahibi Hanzade Alya
Aldığınız yeri arayıp bir sorun ne yapabiliriz diyeMasam lake cizilme degilde asindi ust katmani bu patlak olan yer var ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldığınız yeri arayıp bir sorun ne yapabiliriz diyeMasam lake cizilme degilde asindi ust katmani bu patlak olan yer var ya
aldıgınız yerle konussanız acındırsanız benim hatamdı çok uzuldum felan f,lan belki yardımcı olurlarHanimlar dun oglum buzdolabimdaki magneti kirdi cok onemliydi benim icin bende japon yapıştricisiyla yapistirdim masama kucuk kucuk benekler damlamis fark etmedim sabah fark ettim netten baktm aseton bu tur lekeleri cikaryiyomus ama aşındirabilecegi aklima bile gelmedi silmemle asinmasi bir oldu daha bu ay aldim ve 3000 tl verdm bir masaya ne yapabilirim cok uzuldum esime nasil soylicem bilmiyorum.. o kadar moralim bozuldu ki anlatamam sizce garantiye girer mi benim hatam sonucta ne olur bana akil verin
Benimde akkima ilk o geldi yani birazda tanidik salon takimi mi felanda ordan almistim umarim bana aciraldıgınız yerle konussanız acındırsanız benim hatamdı çok uzuldum felan f,lan belki yardımcı olurlar
Simdi şoyle 30cm fln uzunlugu 3 cm eninde guneste cok belli oluyo ama normalde cok fazla belli etmiyo yani cizik degil cilasi aşindi umarim cok pahaliya patlamaz bize tesekkur ederim cevabn icinÇok geniş bir alansa, önce zımpara yapılarak tüm boya temizlenir, sonra sırasıyla astar, boya ve vernik uygulanır.
Küçük bir deformasyonda rötuş yaparak halledebilirsiniz.
Otomobil gibi düşünün, tamponda ufak bir çizik olur, rötuş atılarak halledilir, ama daha büyük bir boya aşınmasında parça komple boyaya gider.
Rica ederim, geniş bir alan olduğu için sizin yapabileceğiniz bir şey yok maalesef.Simdi şoyle 30cm fln uzunlugu 3 cm eninde guneste cok belli oluyo ama normalde cok fazla belli etmiyo yani cizik degil cilasi aşindi umarim cok pahaliya patlamaz bize tesekkur ederim cevabn icin
Aseton maaşımı aşındırdı mı? Nasıl ya?diye okudum her girmemde.
Aynen oyle bu masayi aldirmak icin cok yalvardm esime valla daha 1 ay olmadi nasil soylicem zarar verdim diye `Ahh ahh nerede o eski gercek tahtadan yapilan evladiyelik mobilyalar. Simdi en pahalilar bile cok hassas. Sanki mobilya degil porselen takim.
Aynen oyle bu masayi aldirmak icin cok yalvardm esime valla daha 1 ay olmadi nasil soylicem zarar verdim diye `Ahh ahh nerede o eski gercek tahtadan yapilan evladiyelik mobilyalar. Simdi en pahalilar bile cok hassas. Sanki mobilya degil porselen takim.
mesaji görunce tereddut edip basliga baktm