• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aseton masamı aşındırdı ne yapabilirim

Hanzade Alya

Asaf'm
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
66
11
18
36
Hanimlar dun oglum buzdolabimdaki magneti kirdi cok onemliydi benim icin bende japon yapıştricisiyla yapistirdim masama kucuk kucuk benekler damlamis fark etmedim sabah fark ettim netten baktm aseton bu tur lekeleri cikaryiyomus ama aşındirabilecegi aklima bile gelmedi silmemle asinmasi bir oldu daha bu ay aldim ve 3000 tl verdm bir masaya ne yapabilirim cok uzuldum esime nasil soylicem bilmiyorum.. o kadar moralim bozuldu ki anlatamam sizce garantiye girer mi benim hatam sonucta ne olur bana akil verin

sizin hatanız garantiye girmez,
internette yazan bu gibi bilgiler maalesef yanlış oluyor bende ütüden kireç geliyordu buna napılır diye internette araştırmıştım (anneme sürpriz yapmak istiyorum o yüzden anneminde haberi yok :KK48:) ütünün su hanesine elma sirkesi koyup tüm elma sirkesini buhar verdirerek çıkartın yazıyordu yaptım SONUÇ: ütü çöpe gitti ben yeni ütü almak zorunda kalmıştım :KK48:

Gercekten mi cok uzuldm sen sana hem kendime ne yapicam ya acaba bir mobilyaciya versem boya cila yaptirsam olur mu ki

Mutfahim asiri derecede gunes aliyo o yuzden cok belli oluyo örtuyle kapattim suan aksam bir cesaret esime soylicam

internette yazan bu gibi bilgiler maalesef yanlış oluyor bende ütüden kireç geliyordu buna napılır diye internette araştırmıştım (anneme sürpriz yapmak istiyorum o yüzden anneminde haberi yok :KK48:) ütünün su hanesine elma sirkesi koyup tüm elma sirkesini buhar verdirerek çıkartın yazıyordu yaptım SONUÇ: ütü çöpe gitti ben yeni ütü almak zorunda kalmıştım :KK48:

Bi akrabamiz da utusunun icine kirec cozucu koymus. Biz de onlara yatili gitmistik misafirlige. Salimi utulerken buhar siktim ve olan oldu. Buhar degen yerlerin rengi bozuldu...

Aynı şeyi ben de yaptım:)))

Back
X