Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asel InciKızlaaar Asel isminin yanına ıkıncı ısım onerılerınız neler yardım edin bana :)
Sağol canım lına yı esım kabul etmez ıncı yı de bı söylenmiştim begenmemıstı ama bı daha soylım :)Asel Inci
Asel Lina
Begüm Betül ve Meclis aılede var canım Nil i ıletıcem esıme bakalım :) bızde ısımler esımın onayından gecmıyor :)Asel begüm
Asel betül
Nil Asel
Melis asel
Efsa ne demek caba cok değişikmiş canımAsel elif
Asel mina
Asel efsa
Cennette ki bir ırmağın adı canımEfsa ne demek caba cok değişikmiş canım
Aman arastirmadan isim koyma. Efsa ismi bana da hos gelmisti cinsiyetten once merak edip araştırmıştim Cennet irmagi filan degilEfsa ne demek caba cok değişikmiş canım
Kesin cennetteki bişeydir anlamı dicektim ki ırmak demişlerEfsa efsuncu, büyücü demek. Cennet ırmağı falan değil.
Asel de son 2 senede çooook fazla koyuldu. Bence baydı artık ama kendi tercihin tabi
Ilk kızının ismi Zeynep Sare'yse bu kızına da klasik bir isim daha çok yakışır bence.
Ayşe, Zehra, Esra, Merve, Sevde, Hale
Bu bakış açısı da güzelmişDemekki Büyüleyen bi ırmak![]()
Bunu bende merak ediyorumBirde asel ne demek acaba
Anlamı güzelse ikinci bi isim koymayın bence. İki isim çok demode
Hı hı evet burda oyle yazdilarsa kesin dogrudur .Cok guvenilir kaynaklar.Iyi okursan devamını anlarsın ırmağın adimi değil mi
Birde asel ne demek acaba
Anlamı güzelse ikinci bi isim koymayın bence. İki isim çok demode
Bunu bende merak ediyorum