Merhaba asdfhg .canim amacim sadece fikir vermek,sana en uygun boyutu doktorun bilir.boyut ve profil yüksekliği önemli.göğüs alti ölçün,göğüs ustu ölçün nedir?meme dokun varsa ,hic meme dokusu olmayan birtinr gore 250 cc daha büyük duracak tir.
Salonda hep cc olarak büyüklükler konuşuyoruz.250 ccyuvarlak protezin 4 farkli yüksek iliği var ,vücutta duruslari farkli oluyor.HIGH profil bana daha mantikli geliyor.bana 275 moda rate plus taklidi.HIGH profili olsa ydi beni daha mutlu ederdi.iyice aras tir canim.çevrenin incele.hangi büyüklükte istediğine karar ver.daha zamanin var
doktoruma güveniyorum 250 cc uygun olacağını söyledi tabi ayrıntılı olarak konuşmadık henüz amacım zaten daha dik diri durması büyüklüğü beni tatmin edecektir diye düşünüyorum :26:
Canım merhaba nasılsın yazılarını okudğuma göre silikon taktırmışsın hayırlı olsun kardeşim sana bazı sorular sormak istiyorum inşallah vaktin olur okumaya randevu aldım yakın zamanda ameliyat olacağım inşallah göğüs silikon damla protez olacak 380 cc kas üstü boy 170 kilo 53 merakım şu ki kas üstü olması ağrıları en aza indirir mi benim ailem bilmediği için onlardan 3 gün ayrı kalıcam bu süre bana yeter mi evime döndüğümde yatarım hastayım der bir iki gün anlarlar mı ve lokal anestezi olacak diren yok iyileşme süreci ve hemen ameliyat sonrası hakkında düşüncelerini rica etsem birde sendeki nasıl duruyor.
Merhaba asdfhg .canim amacim sadece fikir vermek,sana en uygun boyutu doktorun bilir.boyut ve profil yüksekliği önemli.göğüs alti ölçün,göğüs ustu ölçün nedir?meme dokun varsa ,hic meme dokusu olmayan birtinr gore 250 cc daha büyük duracak tir.
Salonda hep cc olarak büyüklükler konuşuyoruz.250 ccyuvarlak protezin 4 farkli yüksek iliği var ,vücutta duruslari farkli oluyor.HIGH profil bana daha mantikli geliyor.bana 275 moda rate plus taklidi.HIGH profili olsa ydi beni daha mutlu ederdi.iyice aras tir canim.çevrenin incele.hangi büyüklükte istediğine karar ver.daha zamanin var
Benimde kafam cok karisik hangi büyüklü secsem ???
iki usaktan sonra memislerim ayni sönmüs balon gibiBende örcülerimi alsam banada yardimci olurmusun canim ???
merhaba canım ben henüz ameliyat olmadım 12 kasım ameliyat tarihim sorularına cevap veremeyeceğim:26:
benim ameliyat öncesi meme dokum çok azdı.ama iki çocuk emzirdiğim için esnemişti.doktorum muayaenede meme taban ölçümün 12 cm olduğunu,(ben kendi aklımca çok öne öne çıkmasın dediğim için mentor yuvarlak modarae plus)300 cc olabileceğini ama kendisinin 225,250,275 deneyeceğini söyledi.benim yüzümden profil yüksekliğini düşük tuttu.ben de gögüs kafesim biraz önde olduğu için takılan protezin çok ileride duracağı gibi bir fikre kapıldım.aslında tam tersi önde duran gögüs kafesim silikonlarımı göstermiyor.
amelyat sonu 275 cc yuvarlak takıldı.profli yani öne çıkıklığı az oldu.daha büyüklüğü iyi diyen olmadı.herkes küçük olduğunu düşünüyor.
amelyat öncesi meme altı ölçüm 74 cm meme üstü ölçüm 83 gibi birşeydi.
ameliyat sonu meme altı ölçüm 73 hatta 72 geldiği zamanlar oldu.meme üstü ölçüm 89 cm.
ben bazen ifade ederken yanlış kullandığımı farkettim.mememizin alacağı ölçü belli taban olarak.ben mesela daha büyük derken aslında daha yüksek profil istiyorum demeliyim.çünkü modarate plusta alabileceği en büyük silikon bu.ama profil yüksekliği high profil olunca aynı 275 cc nin tabanı daralıp öne doğru çıkınıtıs fazlalaşıyor.oda sonuçları çok etkiliyor.
aslında benim daha büyük meme büyüklüğünden kastım daha yüskek profil olması.
sen bana ölçülerini yaz,ama en doğru yolu doktorun gösteririr.ben de önerilerimi yazayım.
Tekrardan merhaba canim
Benim ölcüler meme üstü 86cm meme akti 82 geliyor boyum 1.61 cm kg 59.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?