- 7 Haziran 2022
- 63
- 47
- 31
-
- Konu Sahibi Morgramofon
Böyle saçmalık mı olur ya, kartlı sisteme ne gerek var, zaten aidat ödüyorsunuz ödemeyin ozaman ve şikayette bulununHanımlar merhaba. Akşam akşam cinlerim tepeme çıktı bilgisi olan bi arkadaşım beni aydınlatabilir mi? Küçük bi ilçedeyiz, bi apartman dairesinde kiracı olarak kalıyoruz. Yakın zamanda yöneticimiz değişti ve asansör bi süre kullanım dışı durdu. Sonra baktık kartlı sisteme geçilmiş. Biz de kart talep ettik. Neymiş efendim bizim ev sahibimiz vaktiyle asansör ücreti vermemiş biz kullanamazmışız. Bu arada geçen yaz ev alıp geldi yerleşti buraya bu adam. Asansör ücreti ödenmemesi yıllar önce olan bi olaymış. Geçmiş gitmiş. Her ay aidatımızı ödememiz dışında bi problem yok. Ödediğimiz aidat sadece asansör için zaten. Temizlik vs herkes kendi kapısının önünü temizliyo. Temizleyen eden de yok. Bu adamın bize asansör kullandırmamaya hakkı var mı ya bahsettiği sebepten? Zabıtaya şikayet edeceğim çünkü. 2 aylık bebeğim var 3. Kattan elimde bebek arabası mı taşıyacağım hastanesi var aşısı var bilmemnesi var. Rica ederim bilgisi olan bi arkadaşım beni aydınlatsın.
Hanımlar merhaba. Akşam akşam cinlerim tepeme çıktı bilgisi olan bi arkadaşım beni aydınlatabilir mi? Küçük bi ilçedeyiz, bi apartman dairesinde kiracı olarak kalıyoruz. Yakın zamanda yöneticimiz değişti ve asansör bi süre kullanım dışı durdu. Sonra baktık kartlı sisteme geçilmiş. Biz de kart talep ettik. Neymiş efendim bizim ev sahibimiz vaktiyle asansör ücreti vermemiş biz kullanamazmışız. Bu arada geçen yaz ev alıp geldi yerleşti buraya bu adam. Asansör ücreti ödenmemesi yıllar önce olan bi olaymış. Geçmiş gitmiş. Her ay aidatımızı ödememiz dışında bi problem yok. Ödediğimiz aidat sadece asansör için zaten. Temizlik vs herkes kendi kapısının önünü temizliyo. Temizleyen eden de yok. Bu adamın bize asansör kullandırmamaya hakkı var mı ya bahsettiği sebepten? Zabıtaya şikayet edeceğim çünkü. 2 aylık bebeğim var 3. Kattan elimde bebek arabası mı taşıyacağım hastanesi var aşısı var bilmemnesi var. Rica ederim bilgisi olan bi arkadaşım beni aydınlatsın.
Hanımlar merhaba. Akşam akşam cinlerim tepeme çıktı bilgisi olan bi arkadaşım beni aydınlatabilir mi? Küçük bi ilçedeyiz, bi apartman dairesinde kiracı olarak kalıyoruz. Yakın zamanda yöneticimiz değişti ve asansör bi süre kullanım dışı durdu. Sonra baktık kartlı sisteme geçilmiş. Biz de kart talep ettik. Neymiş efendim bizim ev sahibimiz vaktiyle asansör ücreti vermemiş biz kullanamazmışız. Bu arada geçen yaz ev alıp geldi yerleşti buraya bu adam. Asansör ücreti ödenmemesi yıllar önce olan bi olaymış. Geçmiş gitmiş. Her ay aidatımızı ödememiz dışında bi problem yok. Ödediğimiz aidat sadece asansör için zaten. Temizlik vs herkes kendi kapısının önünü temizliyo. Temizleyen eden de yok. Bu adamın bize asansör kullandırmamaya hakkı var mı ya bahsettiği sebepten? Zabıtaya şikayet edeceğim çünkü. 2 aylık bebeğim var 3. Kattan elimde bebek arabası mı taşıyacağım hastanesi var aşısı var bilmemnesi var. Rica ederim bilgisi olan bi arkadaşım beni aydınlatsın.
Nerenin ağasıymış o adam öyle? Tabii ki de öyle bir hakkı yok. Aidat ödiyen herkes kullanıp hakkına sahip.Hanımlar merhaba. Akşam akşam cinlerim tepeme çıktı bilgisi olan bi arkadaşım beni aydınlatabilir mi? Küçük bi ilçedeyiz, bi apartman dairesinde kiracı olarak kalıyoruz. Yakın zamanda yöneticimiz değişti ve asansör bi süre kullanım dışı durdu. Sonra baktık kartlı sisteme geçilmiş. Biz de kart talep ettik. Neymiş efendim bizim ev sahibimiz vaktiyle asansör ücreti vermemiş biz kullanamazmışız. Bu arada geçen yaz ev alıp geldi yerleşti buraya bu adam. Asansör ücreti ödenmemesi yıllar önce olan bi olaymış. Geçmiş gitmiş. Her ay aidatımızı ödememiz dışında bi problem yok. Ödediğimiz aidat sadece asansör için zaten. Temizlik vs herkes kendi kapısının önünü temizliyo. Temizleyen eden de yok. Bu adamın bize asansör kullandırmamaya hakkı var mı ya bahsettiği sebepten? Zabıtaya şikayet edeceğim çünkü. 2 aylık bebeğim var 3. Kattan elimde bebek arabası mı taşıyacağım hastanesi var aşısı var bilmemnesi var. Rica ederim bilgisi olan bi arkadaşım beni aydınlatsın.
Asansörsüz binaya sonradan asansör yapılmış, ev sahibi de ortak gidere katılmamış.Asansör ücreti neymiş? Asansörün yapılma ücretiyse ev sahibi evi alırken asansörlü bina ücreti veriyor zaten2 saf bulayım da kakalayayım derdindeler, kendilerini şark kurnazı sanan insanlardan tiksindim artık. Edin şikayet
Ben sanki daha önceden yapılmış diye anladım ya ev sahibi yeni satın almış eviMantıken ev sahibinizin bu sorunu çözmesi lazım, malum asansör yapım ücreti verenler de enayi mi oluyor bu durumda? Bence bu durumda aidat istemeye hakları yok.
Asansörsüz binaya sonradan asansör yapılmış, ev sahibi de ortak gidere katılmamış.