Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılamadan sonra 14. Günüm
- Konu Sahibi bngddlr
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Sonuçlarınız çıktı mı acabaHanımlar merhaba bugün aşılamadan sonraki 14.günüm. Kan tahlili yaptırdım bekliyorum bakalım umarım sonuç hayırlısıyla güzel çıkar heyecanla bekliyorum zaman geçmiyor
Hakkından hayırlısı olsun canım dualarım seninleÇıktı 1.20 mi çıktı değerim doktor pazartesi tekrar test yaptır dedi geç döllenme olabiliyormuş pazartesiyi beklicem o yüzden
Allah razı olsun canımbende bütün isteyipte kavuşamayanlara dua ediyorum Allah herkesin duasını kabul etsin inşallah hayırlısıylaHakkından hayırlısı olsun canım dualarım seninle
- 12 Temmuz 2020
- 403
- 210
- 53
- 31
Kızlar nolur testlerime bakın aşılama yaptırdıktan sonra 6. Gün negatif 9.gün negatif 11 i negatif 14ü sabah yaptım silik akşam hem erken hem normal pozitif sizce var mı çatlatma iğnesinden midir
Eklentiler
Canım naptın verdin mi kan sonuç neÇıktı 1.20 mi çıktı değerim doktor pazartesi tekrar test yaptır dedi geç döllenme olabiliyormuş pazartesiyi beklicem o yüzden
Maalesef olumsuz tekrar aşılama yaptırdım bekliyorumCanım naptın verdin mi kan sonuç ne
- 25 Mart 2022
- 387
- 400
- 18
- 31
Siİn hamilelik nasıl gidiyor yorumları okudum umut oldunuz ben de beklemedeyimKızlar nolur testlerime bakın aşılama yaptırdıktan sonra 6. Gün negatif 9.gün negatif 11 i negatif 14ü sabah yaptım silik akşam hem erken hem normal pozitif sizce var mı çatlatma iğnesinden midir
- 12 Temmuz 2020
- 403
- 210
- 53
- 31
İyiyim şükür kalp atışını duyduk ama kovit oldum çok öksürük kaldı geçmek bilmiyor ilaçta verniyolar bronşit olduğu için ciğerlerim dolu malesefSiİn hamilelik nasıl gidiyor yorumları okudum umut oldunuz ben de beklemedeyim
- 25 Mart 2022
- 387
- 400
- 18
- 31
Geçmiş olsun evet dikkat edin. Belirtinizde regl var mıydıİyiyim şükür kalp atışını duyduk ama kovit oldum çok öksürük kaldı geçmek bilmiyor ilaçta verniyolar bronşit olduğu için ciğerlerim dolu malesef
- 12 Temmuz 2020
- 403
- 210
- 53
- 31
İğneden sonra 14.gün adet ağrılarımı aynen yaşadımGeçmiş olsun evet dikkat edin. Belirtinizde regl var mıydı
- 25 Mart 2022
- 387
- 400
- 18
- 31
Benim de bugün çok fazla. Adet oldum diye gidip bakıyorum bir şey yokİğneden sonra 14.gün adet ağrılarımı aynen yaşadım
- 12 Temmuz 2020
- 403
- 210
- 53
- 31
Benimde karnımda bi ağrı var yok gibiydi özellikle yatınca belim boşlukta kalmışta destek koymam gerekiyor gibi hissetmiştim kesin yarına adet olcam diye düşünüyordum sürekli wc gidiyordum geldi mi diye ama gelmemişti inşallah sizinde öyle olur test yaptınız mı ben 9.günden sonra sürekli çizgi gördüm ama iğne etkisi olabilir mi diye düşünüyordum. Öyle olsa 6.gün yaptığımda da çıkardı silik dedim. Aşılamadan sonra 11.gün daha belirgin oldu akşam yaptım tekrar daha fazlaydı. Ertesi gün test verdim 104, 75 çıktı canımBenim de bugün çok fazla. Adet oldum diye gidip bakıyorum bir şey yok
- 25 Mart 2022
- 387
- 400
- 18
- 31
Benim regl sancısı, yaraşa ayağa sızı ve göğüste büyüme(acı yok) dışında belirtim yok. Ben iğne yapmadım kendi çatlamıştı yumurtam. O yüzden sadece duphaston etkisiyle görünürse görünür. Demin test yaptım negatif. Ama idrarı bekletmedim hiç. Salı kan vericem adet olmazsamBenimde karnımda bi ağrı var yok gibiydi özellikle yatınca belim boşlukta kalmışta destek koymam gerekiyor gibi hissetmiştim kesin yarına adet olcam diye düşünüyordum sürekli wc gidiyordum geldi mi diye ama gelmemişti inşallah sizinde öyle olur test yaptınız mı ben 9.günden sonra sürekli çizgi gördüm ama iğne etkisi olabilir mi diye düşünüyordum. Öyle olsa 6.gün yaptığımda da çıkardı silik dedim. Aşılamadan sonra 11.gün daha belirgin oldu akşam yaptım tekrar daha fazlaydı. Ertesi gün test verdim 104, 75 çıktı canım
- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
Ah o bel ağrısı bende iki gündür aşırı var.. Arada kasıklarıma ağrılar girip çıkıyor eyvah adet oldum diye lavaboya koşuyorum bşey yok. İnşallah pozitiftir benim dee.. Çarşamba kan vericem bakalımBenimde karnımda bi ağrı var yok gibiydi özellikle yatınca belim boşlukta kalmışta destek koymam gerekiyor gibi hissetmiştim kesin yarına adet olcam diye düşünüyordum sürekli wc gidiyordum geldi mi diye ama gelmemişti inşallah sizinde öyle olur test yaptınız mı ben 9.günden sonra sürekli çizgi gördüm ama iğne etkisi olabilir mi diye düşünüyordum. Öyle olsa 6.gün yaptığımda da çıkardı silik dedim. Aşılamadan sonra 11.gün daha belirgin oldu akşam yaptım tekrar daha fazlaydı. Ertesi gün test verdim 104, 75 çıktı canım
- 12 Temmuz 2020
- 403
- 210
- 53
- 31
İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün canım rabbim yüzünü güldürsün isteyen herkesinAh o bel ağrısı bende iki gündür aşırı var.. Arada kasıklarıma ağrılar girip çıkıyor eyvah adet oldum diye lavaboya koşuyorum bşey yok. İnşallah pozitiftir benim dee.. Çarşamba kan vericem bakalım
- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
Aminnnnnnİnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün canım rabbim yüzünü güldürsün isteyen herkesin
Hangi hastanede yaptırdınız bende yaptırıcam iyi bir yer arıyorumBenimde karnımda bi ağrı var yok gibiydi özellikle yatınca belim boşlukta kalmışta destek koymam gerekiyor gibi hissetmiştim kesin yarına adet olcam diye düşünüyordum sürekli wc gidiyordum geldi mi diye ama gelmemişti inşallah sizinde öyle olur test yaptınız mı ben 9.günden sonra sürekli çizgi gördüm ama iğne etkisi olabilir mi diye düşünüyordum. Öyle olsa 6.gün yaptığımda da çıkardı silik dedim. Aşılamadan sonra 11.gün daha belirgin oldu akşam yaptım tekrar daha fazlaydı. Ertesi gün test verdim 104, 75 çıktı canım
- 12 Temmuz 2020
- 403
- 210
- 53
- 31
Ben devlet hastanesinde yaptırdım. Bağcıların infertilite bölümü mükemmel gerçekten çok güzel ilgileniyorlar. Özelde yapılmayan testleri dahi yapıyolar. Her ay hormonları kontrol ediyolar. Ben önce jinekolojiye randevu aldım bebeğim olmuyor sorun var mı diye gittim onlar herhangi bir sorun görünmüyor rahimde dedi inferriliteye yönlendirdi. Randevu almadan sürekli kontrollere gidiyorsunuz. Onlar size şu gün gel diyorlar vs.Hangi hastanede yaptırdınız bende yaptırıcam iyi bir yer arıyorum