• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılamadan sonra 14. Günüm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bngddlr

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
119
29
13
32
Hanımlar merhaba bugün aşılamadan sonraki 14.günüm. Kan tahlili yaptırdım bekliyorum bakalım umarım sonuç hayırlısıyla güzel çıkar heyecanla bekliyorum zaman geçmiyor ☺️

Hanımlar merhaba bugün aşılamadan sonraki 14.günüm. Kan tahlili yaptırdım bekliyorum bakalım umarım sonuç hayırlısıyla güzel çıkar heyecanla bekliyorum zaman geçmiyor ☺️
Sonuçlarınız çıktı mı acaba

Çıktı 1.20 mi çıktı değerim doktor pazartesi tekrar test yaptır dedi geç döllenme olabiliyormuş pazartesiyi beklicem o yüzden

Kızlar nolur testlerime bakın aşılama yaptırdıktan sonra 6. Gün negatif 9.gün negatif 11 i negatif 14ü sabah yaptım silik akşam hem erken hem normal pozitif sizce var mı çatlatma iğnesinden midir

Eklentiler

• IMG_20220314_224223.jpg
    IMG_20220314_224223.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 1.100
  • IMG_20220314_222244.jpg
    IMG_20220314_222244.jpg
    116,5 KB · Görüntüleme: 1.066
  • IMG_20220311_142343.jpg
    IMG_20220311_142343.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 704
  • IMG_20220310_231013.jpg
    IMG_20220310_231013.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 848
Kızlar nolur testlerime bakın aşılama yaptırdıktan sonra 6. Gün negatif 9.gün negatif 11 i negatif 14ü sabah yaptım silik akşam hem erken hem normal pozitif sizce var mı çatlatma iğnesinden midir
Siİn hamilelik nasıl gidiyor yorumları okudum umut oldunuz ben de beklemedeyim

Siİn hamilelik nasıl gidiyor yorumları okudum umut oldunuz ben de beklemedeyim
İyiyim şükür kalp atışını duyduk ama kovit oldum çok öksürük kaldı geçmek bilmiyor ilaçta verniyolar bronşit olduğu için ciğerlerim dolu malesef

İyiyim şükür kalp atışını duyduk ama kovit oldum çok öksürük kaldı geçmek bilmiyor ilaçta verniyolar bronşit olduğu için ciğerlerim dolu malesef
Geçmiş olsun evet dikkat edin. Belirtinizde regl var mıydı

Benim de bugün çok fazla. Adet oldum diye gidip bakıyorum bir şey yok
Benimde karnımda bi ağrı var yok gibiydi özellikle yatınca belim boşlukta kalmışta destek koymam gerekiyor gibi hissetmiştim kesin yarına adet olcam diye düşünüyordum sürekli wc gidiyordum geldi mi diye ama gelmemişti🙏 inşallah sizinde öyle olur🙏🥰💕 test yaptınız mı ben 9.günden sonra sürekli çizgi gördüm ama iğne etkisi olabilir mi diye düşünüyordum. Öyle olsa 6.gün yaptığımda da çıkardı silik dedim. Aşılamadan sonra 11.gün daha belirgin oldu akşam yaptım tekrar daha fazlaydı. Ertesi gün test verdim 104, 75 çıktı canım

Benimde karnımda bi ağrı var yok gibiydi özellikle yatınca belim boşlukta kalmışta destek koymam gerekiyor gibi hissetmiştim kesin yarına adet olcam diye düşünüyordum sürekli wc gidiyordum geldi mi diye ama gelmemişti🙏 inşallah sizinde öyle olur🙏🥰💕 test yaptınız mı ben 9.günden sonra sürekli çizgi gördüm ama iğne etkisi olabilir mi diye düşünüyordum. Öyle olsa 6.gün yaptığımda da çıkardı silik dedim. Aşılamadan sonra 11.gün daha belirgin oldu akşam yaptım tekrar daha fazlaydı. Ertesi gün test verdim 104, 75 çıktı canım
Benim regl sancısı, yaraşa ayağa sızı ve göğüste büyüme(acı yok) dışında belirtim yok. Ben iğne yapmadım kendi çatlamıştı yumurtam. O yüzden sadece duphaston etkisiyle görünürse görünür. Demin test yaptım negatif. Ama idrarı bekletmedim hiç. Salı kan vericem adet olmazsam

Ah o bel ağrısı bende iki gündür aşırı var.. Arada kasıklarıma ağrılar girip çıkıyor eyvah adet oldum diye lavaboya koşuyorum bşey yok. İnşallah pozitiftir benim dee.. Çarşamba kan vericem bakalım

Ah o bel ağrısı bende iki gündür aşırı var.. Arada kasıklarıma ağrılar girip çıkıyor eyvah adet oldum diye lavaboya koşuyorum bşey yok. İnşallah pozitiftir benim dee.. Çarşamba kan vericem bakalım
İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün canım🙏 rabbim yüzünü güldürsün isteyen herkesin🙏🥰

Hangi hastanede yaptırdınız bende yaptırıcam iyi bir yer arıyorum

Hangi hastanede yaptırdınız bende yaptırıcam iyi bir yer arıyorum
Ben devlet hastanesinde yaptırdım. Bağcıların infertilite bölümü mükemmel gerçekten çok güzel ilgileniyorlar. Özelde yapılmayan testleri dahi yapıyolar. Her ay hormonları kontrol ediyolar. Ben önce jinekolojiye randevu aldım bebeğim olmuyor sorun var mı diye gittim onlar herhangi bir sorun görünmüyor rahimde dedi inferriliteye yönlendirdi. Randevu almadan sürekli kontrollere gidiyorsunuz. Onlar size şu gün gel diyorlar vs.

Back
X