• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay dınlen Merdıven felan cıkma Benımde Genek olarak saglı sollu bı agrı var ama paıkolojkde olablr Blemıyprum ıns gebeyızdıe
Çalışıyorum mecburen cikiyorum dikkat ediyorum yavaş hareket ediyorum ama hayırlısı inşallah tutmuştur 🤲🤲

Benim akşam üstü kasık ağrılarım gitti sende durum nasıl belirti gidince hayallerim yıkılır gibi oldu😔
Ben ani hareket yapınca agrım oluyor. Neden oyle dıyosun canım Hayallerım yıkılır dıye umidini kaybetme Rabbım buyuk ben 2.5 sendır Denıyorum. Klomen femara hep kullandım en son aşılama deneyelım dedık Bız elımızden gelenı yapalım dua et 🤲🏻

Ben ani hareket yapınca agrım oluyor. Neden oyle dıyosun canım Hayallerım yıkılır dıye umidini kaybetme Rabbım buyuk ben 2.5 sendır Denıyorum. Klomen femara hep kullandım en son aşılama deneyelım dedık Bız elımızden gelenı yapalım dua et 🤲🏻
İnşallah canım ben hiç ilaç kulanmadim 2 yıl sonunda aşılama yaptık şimdi progesteron hap kullanıyorum günde 3 kez dua ediyorum 🤲🤲

Kusura bakma cevap yazmamisim 22 Mayıs da aşılama oldum 7haziran da kan vereceğim senin belirtilerin devam ediyor mu
Benım Degısık anlamdıramıyorum gogus agrım azaldı bazen kasıgıma kramp gırıyo ama Bılmıyorum biraz belırtıler azaldıkca bende umudumu azalttım gıbı sankı. Rabbım guzel haber almayı nasıp etsın. Test yaptım sabah Cok cok silik cıktı 11. Gunum benım zaten aynı gun olmuşuz

Canım bana test yapma dedin sen dayanamadın mı ben yapmadım test bekliyorum günümü hayırlısıyla inşallah hamileyizdir🤲

Canım bana test yapma dedin sen dayanamadın mı ben yapmadım test bekliyorum günümü hayırlısıyla inşallah hamileyizdir🤲
İnşaAlalh canımmm vala ben dayanamaıdm yaptım Ama Iste Blmıyom Bendede Bazen kasık agrısı vae bazen yok degısıyor bekleyığ gorcz

İnşaAlalh canımmm vala ben dayanamaıdm yaptım Ama Iste Blmıyom Bendede Bazen kasık agrısı vae bazen yok degısıyor bekleyığ gorcz
Kusura bakma cevap yazmamisim 22 Mayıs da aşılama oldum 7haziran da kan vereceğim senin belirtilerin devam ediyor mu
Bende aynı şekilde 7 veya 8 inde vericem ama dayanamayıp idrar testi yaptım igne etkisiyle belki ikinci silik çizgiyi görürüm dedim ama yok tek çizgiydi çok üzlmüyorum ama bir an modum da düşmedi değil 😭

Bende aynı şekilde 7 veya 8 inde vericem ama dayanamayıp idrar testi yaptım igne etkisiyle belki ikinci silik çizgiyi görürüm dedim ama yok tek çizgiydi çok üzlmüyorum ama bir an modum da düşmedi değil 😭
Ben az önce regl oldum 😭😭😭

Back