• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

blog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
549
83
28
27
17. De aşılama oldum 4 gün batma oldu şuan şişkinlik ve ağrı var sizde durumlar nedir. Kızlar hep birlikte paylaşalım yaşananları ve hamile kalan var mı bu ara da ilk deneme??

ayni tarihte olmusuz ben de ilk asilama ve 17 mayis:) dune kadar buyuk yumurtamin oldugu sol kasikta baya batma oldu, dun de hafif akinti geldi ama bugun hicbirsey yok o nedenle pek umitlenemedim:) birsuru yerde catlatma ignesi sahte gebelik hissi yaratiyor yazmislar, beklemedeyim, insallah sen de hamile kalirsin😊

ayni tarihte olmusuz ben de ilk asilama ve 17 mayis:) dune kadar buyuk yumurtamin oldugu sol kasikta baya batma oldu, dun de hafif akinti geldi ama bugun hicbirsey yok o nedenle pek umitlenemedim:) birsuru yerde catlatma ignesi sahte gebelik hissi yaratiyor yazmislar, beklemedeyim, insallah sen de hamile kalirsin😊
Karnımda ağrı ve şişlikvar belime vurdu Progestan kullanıyor musun?

Aynı tarihte olmuşuş var mı ağrı belirti

Aynen pek kendimi ümitlendirmek istemiyorum gaz sancısında yoğun var siz nasılsınız
ben de stres yapmiycam diyorum ama tum basliklarda asilama, belirtiler vs okuyorum, neyse zaman geciyor😊 haftaya carsamba adet tarihi oluyor zaten, daha once catlatma ignesi vuruldum 3 kere, hep 16 gun sonra adet oluyodum, en kotu pazar sabah erken gebelik testi yaparim

Evet siz ne zaman oldunuz aşılama. Rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın
amin🙏🏻 17 mayis carsamba oldum, 1 hafta var daha adete. kardesim adet gecikmesi disinda hicbir belirti yasamamisti, okadar erken olmaz zaten psikolojik diyor da insan kendini dinliyor galiba bu surecte😊

amin🙏🏻 17 mayis carsamba oldum, 1 hafta var daha adete. kardesim adet gecikmesi disinda hicbir belirti yasamamisti, okadar erken olmaz zaten psikolojik diyor da insan kendini dinliyor galiba bu surecte😊
Evet dogru 12. Gun Yapcam Iste bende testi

Bende 22 mayıs da oldum aşılama İlk 🥺 Progestan ve estrofem kullanıyorum.
Benimde 22mayis aşılama ilk defa herahngi bı belirti var mı benim sol kasığımda ağrı var merdiven çıkarken acıma başka da bı belirtim yok zaman geçmiyor 😔

Benimde 22mayis aşılama ilk defa herahngi bı belirti var mı benim sol kasığımda ağrı var merdiven çıkarken acıma başka da bı belirtim yok zaman geçmiyor 😔
Ay dınlen Merdıven felan cıkma Benımde Genek olarak saglı sollu bı agrı var ama paıkolojkde olablr Blemıyprum ıns gebeyızdıe ❤️❤️‍🔥

Bende 25 mayısta oldum canım kasıklarımda biraz agrı var senin ki gibi inşallah güzel sonuclar alırız

Back
X