Aşılamadan sonra duphaston sabah2 akşam2 kullanmak üzere 2kutu ilaç verildi. Bugün 10.gün ilaç bitti. Hastaneye gidip Hamilelik testini yapmaya 4gün var. İlacı yeniden alıp, o güne kadar kullanmaya devam mı etmeliyim . Bilgisi olanlar aynı süreçten geçen ilacı bu şekilde kullnlar cevap verirse sevinirim. Yarın hastaneye ilgili bölümle telefonla ulaşmaya çalışıcam. Yarına kadar bu cevabı da çok merak etmeden duramıyorum. Bu arada hastane Başakşehir çam ve sakura hastanesi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama yaptıranlar
- Konu Sahibi B_Nur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Eylül 2022
- 103
- 42
- 13
- 26
merhaba hayırlı olsun inş sağlıkla alırsınız kucağınıza bende aşılama yaptırdım kiste dönüştü bu ay beklemedeyiz bişi sorcam gonal f mi kullandınız birde aşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz acaba 2 gün duş almadık diyenler var özellikle dikkat ettiğiniz bir şey oldumu şimdiden teşekkürler benimde kistler giderse diğer ay 2. aşılamam olacak iinşSelam kızlar bu form da aşılama günlerimin geçmesini saydım çok şükür pozitifi görmüştüm bugün kesemizi gördük Allah’ın izniyle 2 hafta sonra da kalbimizi duymaya gideceğiz inşallah sizlerden de hayırlı güzel haberler duymak için bekliyorum hepiniz dualarımdasınız
- 15 Eylül 2022
- 103
- 42
- 13
- 26
Adet günün geçmiş miydi canımKızlar dün kan verdim deger 16 bin çıktı güzelimi acaba bilen varmı
- 15 Eylül 2022
- 103
- 42
- 13
- 26
15 Mart’ta hasta oldum dahada birsey yok 27 marttada aşılama yaptırdım inşallah hersey güzel gidiyordurAdet günün geçmiş miydi canım
Değerin güzel artmış o zaman kuzum senin15 Mart’ta hasta oldum dahada birsey yok 27 marttada aşılama yaptırdım inşallah hersey güzel gidiyordur
- 15 Eylül 2022
- 103
- 42
- 13
- 26
İnşallah canım benim allahım isteyen herkese nasip etsin Çarşamba günü doktora gideceğim inşallah sağlıklıdırDeğerin güzel artmış o zaman kuzum senin
- 22 Nisan 2023
- 588
- 373
- 18
- 23
Canım bende aşılama yaptım bugün 8 günü tam olarak belirtilerin nelerdir bu arada gebelik terste yaptım iğne etkis için geçmiştiİnşallah canım benim allahım isteyen herkese nasip etsin Çarşamba günü doktora gideceğim inşallah sağlıklıdır
- 22 Nisan 2023
- 588
- 373
- 18
- 23
Senin aşılamanın kaçıncı günüDeğerin güzel artmış o zaman kuzum senin
- 15 Eylül 2022
- 103
- 42
- 13
- 26
İlk 14 gün yumurta çatlatma iğnesi etkisi devam ediyor ama benim aşılamadan bir hafta sonra kaşıklarıma hafif batma olmuştı zten on ikinci gün kaset test yaptım silik çizgi çıktı kan varisim değer 137 çıkmıştır inşallah srnde hamilesindir canım benimCanım bende aşılama yaptım bugün 8 günü tam olarak belirtilerin nelerdir bu arada gebelik terste yaptım iğne etkis için geçmişti
1
13. Gününe giriş yaptım Bu günSenin aşılamanın kaçıncı günü
Güzel haberlerini duyarım inşallah kuzumİnşallah canım benim allahım isteyen herkese nasip etsin Çarşamba günü doktora gideceğim inşallah sağlıklıdır
- 15 Eylül 2022
- 103
- 42
- 13
- 26
Hadi inşallah canım benimGüzel haberlerini duyarım inşallah kuzum
- 22 Nisan 2023
- 588
- 373
- 18
- 23
Test yaptın mı kuzum belli eder diye düşünüyorum1
13. Gününe giriş yaptım Bu gün
- 22 Nisan 2023
- 588
- 373
- 18
- 23
Adına çok sevindim benimde ağrım çok ama nedense hiç umudum yok kuzumİlk 14 gün yumurta çatlatma iğnesi etkisi devam ediyor ama benim aşılamadan bir hafta sonra kaşıklarıma hafif batma olmuştı zten on ikinci gün kaset test yaptım silik çizgi çıktı kan varisim değer 137 çıkmıştır inşallah srnde hamilesindir canım benim
- 15 Eylül 2022
- 103
- 42
- 13
- 26
İyi düşünki iyi olsun canımAdına çok sevindim benimde ağrım çok ama nedense hiç umudum yok kuzum
Kalbim kadar tertemizdi testim yarın kan vericemTest yaptın mı kuzum belli eder diye düşünüyorum
- 22 Nisan 2023
- 588
- 373
- 18
- 23
Hadi inşallahKalbim kadar tertemizdi testim yarın kan vericem
- 22 Nisan 2023
- 588
- 373
- 18
- 23
Bilmiyorum ki ne zaman kan testi vermeliyimİyi düşünki iyi olsun canım