İnşallah bakalım hayırlı sonuçlar olsun ilk aşılamamdı bi sorunumuz yok pcos var sadece ama başlangıcı 2 yıldır olmuyorİğne etkisi geçmiş demek ki yarindan itibaren koyulaşır inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama yaptıranlar
- Konu Sahibi B_Nur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Üzüldüm canım bende dün yaptım ikinci çizgi vardı bugün yaptım aşırı silik kimyasal mı yaşıyorum ne oluyor anlamadım kan vermeye gidiyorum sonucu kesin olarak öğrenmenin zamanı geldi yoksa da çok çok üzülürüm ama hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmez elimizdenKizlar bugün dayanamayip test yaptim.. asilamanin 12. günündeyim ve negatif cikti
- 27 Nisan 2022
- 370
- 220
- 23
- 30
Aynennöyle canim cok ümitliydim bu ay asilama yaptirdim diye ama Rabbim hayirlisini versin..Üzüldüm canım bende dün yaptım ikinci çizgi vardı bugün yaptım aşırı silik kimyasal mı yaşıyorum ne oluyor anlamadım kan vermeye gidiyorum sonucu kesin olarak öğrenmenin zamanı geldi yoksa da çok çok üzülürüm ama hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmez elimizden
Bende aynı şekilde ilk aşılama çok ümitliydim ama sabahki sonuç yıktı resmen beni ikincide güzel sonuçlarımız olur inşallahAynennöyle canim cok ümitliydim bu ay asilama yaptirdim diye ama Rabbim hayirlisini versin..
14.güne emin değilim ama adetin bir iki gün geçerse yap bence o garanti olurAslinda yapmicaktim 14. güne kadarda iste dayanamadim sonradan pozitif olurmu diye simdi kafamda deli deli sorular
Canııımm çok güzel sonucun çok sevindim tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahKızlar beta sonucum 627,2 çıktı
- 12 Mayıs 2022
- 167
- 33
- 28
- 24
Ay cok duygulandım ya çok sevindim senin adina canim benim çok ayyy strese girdim benimde bugün 13 .günüm ve daha bir tane test bile yapmadım korkuyorum hemde delicesine napicam bilmiyorum yaptırmak da istemiyorum bazen istiyorum da cok korkuyorum o negatif i görürsem deye ALLAH❤im yarabbim çok korkuyorum bu sefer de olmazsa yikilirim ya napicam kizlar birşey diyince banaAy ağlamaktan bi hal oldum çok teşekkür ederim canım Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin Allahım sağlıklı bir gebelik süreci nasip etsin
- 27 Nisan 2022
- 370
- 220
- 23
- 30
Masallah sonucun muhtesem canim tebrik ederimmKızlar beta sonucum 627,2 çıktı
- 7 Eylül 2016
- 199
- 138
- 103
Çok teşekkür ederim canım benim çok mutlu oldum bende çarşamba tekrar kan vericez değer 2 kat artıyor mu ona bakıcaz ilki benim dış gebelik olmuştu tedbir için cuma da ultrasonda görürüz dedi doktor Allahım akşam hep dua ettim kendime ve sizlere hepimiz hayırlı güzel haberler alalımCanııımm çok güzel sonucun çok sevindim tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
- 27 Nisan 2022
- 370
- 220
- 23
- 30
Valla bende korkarak yaptim bütün hayallerim suya düstü..Ay cok duygulandım ya çok sevindim senin adina canim benim çok ayyy strese girdim benimde bugün 13 .günüm ve daha bir tane test bile yapmadım korkuyorum hemde delicesine napicam bilmiyorum yaptırmak da istemiyorum bazen istiyorum da cok korkuyorum o negatif i görürsem deye ALLAH❤im yarabbim çok korkuyorum bu sefer de olmazsa yikilirim ya napicam kizlar birşey diyince bana
- 7 Eylül 2016
- 199
- 138
- 103
Çok teşekkür ederim canım cuma görürüz dedi doktorMasallah sonucun muhtesem canim tebrik ederimm
- 27 Nisan 2022
- 370
- 220
- 23
- 30
Cok sevindim ya.. sen idrar testinde kacinci günde pozitif görmüstünÇok teşekkür ederim canım cuma görürüz dedi doktor
- 15 Eylül 2022
- 103
- 42
- 13
- 26
- 12 Mayıs 2022
- 167
- 33
- 28
- 24
Niye kiz sende belirtiler nelerdeiValla bende korkarak yaptim bütün hayallerim suya düstü..
- 27 Nisan 2022
- 370
- 220
- 23
- 30
Nerdeyse bütün belirtiler vardi ama belkide piskolojik.. kasiklarim batiyodu agriyodu 6. günü cok fenaydi gögüs hassasiyeti gelip gidiyodu tabide koku hassasiyeti ama malesef..Niye kiz sende belirtiler nelerdei
- 12 Mayıs 2022
- 167
- 33
- 28
- 24
Adina üzüldüm ama ümidini kaybetmeNerdeyse bütün belirtiler vardi ama belkide piskolojik.. kasiklarim batiyodu agriyodu 6. günü cok fenaydi gögüs hassasiyeti gelip gidiyodu tabide koku hassasiyeti ama malesef..
- 7 Eylül 2016
- 199
- 138
- 103
Aşılamadan sonraki 13.günüm de pozitifi gördüm canımCok sevindim ya.. sen idrar testinde kacinci günde pozitif görmüstün
- 7 Eylül 2016
- 199
- 138
- 103
İnşallah canım inşallah seninde güzel haberlerini alalım da bayram yerine dönsün burasıHayırlı olsun tuba darısı benim başıma inşallah çok mutlu oldum