Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılama yaptırıp hamile kalan /merkez önerisi olan varmı?
- Konu Sahibi Blonde91
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Kasım 2018
- 258
- 186
- 53
Merhaba bende pko luyum bu ay aşılama yaptıracam da. Sunucunuz ne oldu merak ettimBen yaptırdım canım ilk aşılamamı polikistik over var bende. Pazartesi belli olacak bakalım
- 19 Temmuz 2019
- 4
- 0
- 1
- 25
belliBen yaptırdım canım ilk aşılamamı polikistik over var bende. Pazartesi belli olacak bakalım
- 19 Temmuz 2019
- 4
- 0
- 1
- 25
- 26 Aralık 2016
- 377
- 266
- 53
- 37
2. denemede hamileyim haber çok yeni şükürler olsun perş günü haberini aldım.Zaten iki tarafta da sorun yoktu ama sonuç alamadık.Allah inşallah hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder.Merhaba aşılama ile hamile kalan varmı ?
- 26 Aralık 2016
- 377
- 266
- 53
- 37
Stresten üzüntüden kaçtım hep umutluydum.Tavuktan uzak durdum balık hindi eti yumurta gibi yiyecekleri artıdım.Tavukların hormonla şişirilip vücudun doğum dengesini bozduğunu düşünüyorum.Ah bi sigara onu bırakamadım ama azalttım.Kahve çay tüketimini azalttım bi nevi diyete başladım.Sağlıklı beslenmekte denebilir.Aşılamadan önce zayıflama süreci geçirdiğim için baya hakimim sağlıklı beslenmeye.Çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bende bu ay içinde olucam nasipse, bendede polikistik over var, nelere dikkat ettin biraz anlatir misin
- 12 Mart 2019
- 612
- 266
- 53
Hamilelerin duası kabul olurmus benim icin dua et canımStresten üzüntüden kaçtım hep umutluydum.Tavuktan uzak durdum balık hindi eti yumurta gibi yiyecekleri artıdım.Tavukların hormonla şişirilip vücudun doğum dengesini bozduğunu düşünüyorum.Ah bi sigara onu bırakamadım ama azalttım.Kahve çay tüketimini azalttım bi nevi diyete başladım.Sağlıklı beslenmekte denebilir.Aşılamadan önce zayıflama süreci geçirdiğim için baya hakimim sağlıklı beslenmeye.
- 26 Aralık 2016
- 377
- 266
- 53
- 37
Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım.One more sağlık bantları var birde onları kullandım yakı gibi birşey bir ablam tavsiye etmişti işe yaradı ilkinde kullanmamıştım. Sende bir araştır tabi vitamin takviyesini de ihmal etme.Hamilelerin duası kabul olurmus benim icin dua et canım
- 12 Mart 2019
- 612
- 266
- 53
Yakıyı aşılamadan önce mi yaptın aşılama sırasında mi? Birde hangi vitaminleri aldın canim , kusura bakma çok soru soruyorum amaAllah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım.One more sağlık bantları var birde onları kullandım yakı gibi birşey bir ablam tavsiye etmişti işe yaradı ilkinde kullanmamıştım. Sende bir araştır tabi vitamin takviyesini de ihmal etme.
- 6 Eylül 2019
- 244
- 261
- 33
- 36
Merhaba ilk defa yazıyorum hep takip ederdim şimdiye kısmetmiş. Yarın ilk aşılamamı olacağım sağda Ve solda birer yumurtam gelişti. Bir de demirim biraz düşük olduğundan doktorum vitamin kompleksi hapı başlatmıştı bu ay ilk defa. Hayırlısıyla tutar inşallah sabretmek çok zor....
- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
Amin inşallahKizlar insallah hepimiz biran once bebislerimize kavusuruz
- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
Sonuç nedir çok merak ettim bende yaptırmayı düşünüyorum pko var bendedeBen yaptırdım canım ilk aşılamamı polikistik over var bende. Pazartesi belli olacak bakalım
- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
Inşallah tutar.ne kadara mâl oldu acaba özelde mi yaptrdinizMerhaba ilk defa yazıyorum hep takip ederdim şimdiye kısmetmiş. Yarın ilk aşılamamı olacağım sağda Ve solda birer yumurtam gelişti. Bir de demirim biraz düşük olduğundan doktorum vitamin kompleksi hapı başlatmıştı bu ay ilk defa. Hayırlısıyla tutar inşallah sabretmek çok zor....
- 6 Eylül 2019
- 244
- 261
- 33
- 36
BEnim ilaçlarla birlikte 2800 civarı bir rakam oldu özelde yaptırdımInşallah tutar.ne kadara mâl oldu acaba özelde mi yaptrdiniz