• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
718
123
29
istanbul
Merhaba kızlar ilk aşılamamı 13 şubat günü yaptırdım. 11 şubattada çatlatma iğnesi olmuştum. Bu gün aşılamamın 13. Günü evde idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm sonuç tamamen negatif mi ? Birde grip oldum ne ilaç içebiliyorum ne bişey moralim çok bozuldu. İdrar için çok mu erken davrandım nolur yardımcı olun

Erken degl olsa çikardı. Yinede kan testinden sonra ilac kullanin yada adet gününüzübekleyn

Merhaba kızlar ilk aşılamamı 13 şubat günü yaptırdım. 11 şubattada çatlatma iğnesi olmuştum. Bu gün aşılamamın 13. Günü evde idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm sonuç tamamen negatif mi ? Birde grip oldum ne ilaç içebiliyorum ne bişey moralim çok bozuldu. İdrar için çok mu erken davrandım nolur yardımcı olun
En doğru sonuç 15. Gün kan testi olur. İdrar testleri net olmayabiliyor

Çoğu kişi çok erken yapmışsın dedi bilemedim kasık ağrım devam ediyor ve sanki bir hareketlilik var anlamadım
Aşilamanın 13.günü demek adetinize 1yada 2 gün var demek. Erken deglki ama yinede umudunuzu kaybetmeyin gününde kan testi yapın

9A460ED4-3840-4BEB-9700-B0F166445E3C.jpeg
Biraz fazla idrar damlatmıştım geç kurudu anca böyle çıktı

Merhaba arkadaşlar benim amh değerim 1,67 çıktı yaşım 30 daha önce klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm şimdi doktorum adetimin 3. günü klomen verdi ve adetimin 13. günü yumurtalık takibi için çağırdı çatlatma iğnesi yapıp daha sonra aşılama yapılacak eşimin tahlillerinde sorun yok. yaşıma göre amh değerim çok düşük sizce şansım varmıdır? :(

Evet bende öyle gördüm hatta şuanda daha net kuruduğu için resimdekine göre geç çıktı ama bilmiyorum kan verdim sonuç bekliyorum umudum yok artık
Mesajın üzerinde biraz zaman geçmiş ama sonucunuz ne oldu acaba

Merhabalar arkadaşlar , 2 Mart da aşılama yaptırdım .
Sizinde sağda veya solda ağrı ve şişkinliğiniz oldu mu yumurtaliklarinizda ben şuan da çok kötü haldeyim hem sağda hemde solda yumurtam vardı ve şuan sancı gibi ağırlık var korkuyorum

Kizlar ben de asilama olmustum, tutmadi.dr tup bebek yapalim dedi.baska bir dr a gittim, 6 ay bekle cinsel iliskiye devam et, neden hemen tüp bebek yapalim ki dedi.dr a inandim,ve bekledim.gercekten de Allah'ım bana 6 ay sonra nasip etti.demem o ki, baska drlara da gidin,tek bir drla sınırlı kalmayin.allah yardimciniz olsun

Ha
Merhaba arkadaşlar benim amh değerim 1,67 çıktı yaşım 30 daha önce klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm şimdi doktorum adetimin 3. günü klomen verdi ve adetimin 13. günü yumurtalık takibi için çağırdı çatlatma iğnesi yapıp daha sonra aşılama yapılacak eşimin tahlillerinde sorun yok. yaşıma göre amh değerim çok düşük sizce şansım varmıdır? :KK43:
Hayır çok düşük deil ki 1.67.daha küçük değerlerle hamile kalanlar var sende de sorun yok

Back
X