Merhaba kızlar ilk aşılamamı 13 şubat günü yaptırdım. 11 şubattada çatlatma iğnesi olmuştum. Bu gün aşılamamın 13. Günü evde idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm sonuç tamamen negatif mi ? Birde grip oldum ne ilaç içebiliyorum ne bişey moralim çok bozuldu. İdrar için çok mu erken davrandım nolur yardımcı olun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılama ve idrar testi
- Konu Sahibi dkugu
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
Çoğu kişi çok erken yapmışsın dedi bilemedim kasık ağrım devam ediyor ve sanki bir hareketlilik var anlamadımErken degl olsa çikardı. Yinede kan testinden sonra ilac kullanin yada adet gününüzübekleyn
En doğru sonuç 15. Gün kan testi olur. İdrar testleri net olmayabiliyorMerhaba kızlar ilk aşılamamı 13 şubat günü yaptırdım. 11 şubattada çatlatma iğnesi olmuştum. Bu gün aşılamamın 13. Günü evde idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm sonuç tamamen negatif mi ? Birde grip oldum ne ilaç içebiliyorum ne bişey moralim çok bozuldu. İdrar için çok mu erken davrandım nolur yardımcı olun
İnşallah öyle olurEn doğru sonuç 15. Gün kan testi olur. İdrar testleri net olmayabiliyor
Regl olsanız dahi( inşallah tutmuştur yerleşme kanamasidir) aşılamadan sonra kan testi istiyor doktor emin olmak için .İnşallah öyle olur
Kaçıncı gün regl olunurRegl olsanız dahi( inşallah tutmuştur yerleşme kanamasidir) aşılamadan sonra kan testi istiyor doktor emin olmak için .
- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
Aşilamanın 13.günü demek adetinize 1yada 2 gün var demek. Erken deglki ama yinede umudunuzu kaybetmeyin gününde kan testi yapınÇoğu kişi çok erken yapmışsın dedi bilemedim kasık ağrım devam ediyor ve sanki bir hareketlilik var anlamadım
Ben 16. Gün olmuştum ama benim ki çok belirsizdi. Önce kahve siyah arası akıntı olmustuKaçıncı gün regl olunur
Evet adetime 4 gün var dahaAşilamanın 13.günü demek adetinize 1yada 2 gün var demek. Erken deglki ama yinede umudunuzu kaybetmeyin gününde kan testi yapın
15. Günü bekleyin kan testi yaptırın en sağlamEki Görüntüle 2596908 Biraz fazla idrar damlatmıştım geç kurudu anca böyle çıktı
- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
Aşilamadan 14.gün snra adet gününzdür 1,2 gün varEvet adetime 4 gün var daha
- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
Evet bende öyle gördüm hatta şuanda daha net kuruduğu için resimdekine göre geç çıktı ama bilmiyorum kan verdim sonuç bekliyorum umudum yok artıkSilik bi cizgi var gibi yanlsmi görüyrum
Merhaba arkadaşlar benim amh değerim 1,67 çıktı yaşım 30 daha önce klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm şimdi doktorum adetimin 3. günü klomen verdi ve adetimin 13. günü yumurtalık takibi için çağırdı çatlatma iğnesi yapıp daha sonra aşılama yapılacak eşimin tahlillerinde sorun yok. yaşıma göre amh değerim çok düşük sizce şansım varmıdır?
Mesajın üzerinde biraz zaman geçmiş ama sonucunuz ne oldu acabaEvet bende öyle gördüm hatta şuanda daha net kuruduğu için resimdekine göre geç çıktı ama bilmiyorum kan verdim sonuç bekliyorum umudum yok artık
- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Kizlar ben de asilama olmustum, tutmadi.dr tup bebek yapalim dedi.baska bir dr a gittim, 6 ay bekle cinsel iliskiye devam et, neden hemen tüp bebek yapalim ki dedi.dr a inandim,ve bekledim.gercekten de Allah'ım bana 6 ay sonra nasip etti.demem o ki, baska drlara da gidin,tek bir drla sınırlı kalmayin.allah yardimciniz olsun
- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
Ha
Hayır çok düşük deil ki 1.67.daha küçük değerlerle hamile kalanlar var sende de sorun yokMerhaba arkadaşlar benim amh değerim 1,67 çıktı yaşım 30 daha önce klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm şimdi doktorum adetimin 3. günü klomen verdi ve adetimin 13. günü yumurtalık takibi için çağırdı çatlatma iğnesi yapıp daha sonra aşılama yapılacak eşimin tahlillerinde sorun yok. yaşıma göre amh değerim çok düşük sizce şansım varmıdır?