• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama süreci

IMG_0025.jpeg

Merhaba hanımlar aşılamanın 10. Günü bugün test yaptım böyle çıktı regl günüm 7 ocak olabilir mi yasayan var mı erken testte çıkan

normalde bugün adet olmalıydım ama olmadı kan tahlili de pozitif değildi. evde tekrarladım negatif bekliyoruım bakalım

Ben Bursa'da yaşıyorum Ziya Bey'in özel muayenehanesinde oldum İlkinde de ikincisinde de semera değil Letu diye bir hap ovitrella diye ve çatlama iğnesi kullandım İkisinde de 2 tane Yumurtam gelişti büyüklükleri 20-25 santimdi İlkinde çok ağrım oldu ama tutmadı ikincisini 20 Aralık'ta yaptırdım hiçbir şeyim yok hiçbir şey de hissetmiyorum sürekli burada yazılanları okuyorum ben de sizin nasıl oldu
merhaba bende Bursa’da yaşıyorum hayırlı olsun inşAllah aşılamanız 🤲🌸 size birşey sorucam Ziye beyi bende duydum nasıl bi dr ilgilimi muayne ücreti nedir ve son olarak aşılamayı ne kadara yaptı acaba 💐

merhaba bende Bursa’da yaşıyorum hayırlı olsun inşAllah aşılamanız 🤲🌸 size birşey sorucam Ziye beyi bende duydum nasıl bi dr ilgilimi muayne ücreti nedir ve son olarak aşılamayı ne kadara yaptı acaba 💐
Ben memnunum işinin ehli bi doktor muaynanasi En son 750tl idi yeni yılda ne oldu bilgim yok aşılamada ilaçlar falan 7bini buldu

Ben memnunum işinin ehli bi doktor muaynanasi En son 750tl idi yeni yılda ne oldu bilgim yok aşılamada ilaçlar falan 7bini buldu
çok teşekkür ederim siz test yaptınızmı sonucunuz belli oldumu 🫣 bakalım şu an bende yumurta takibindeyim Ziya beyide düşünmüştüm ama kliniği bana çok ters kalıyo dite vazgeçmiştim ama kendisinede bir görünmek istiyorum açıkçası

çok teşekkür ederim siz test yaptınızmı sonucunuz belli oldumu 🫣 bakalım şu an bende yumurta takibindeyim Ziya beyide düşünmüştüm ama kliniği bana çok ters kalıyo dite vazgeçmiştim ama kendisinede bir görünmek istiyorum açıkçası
Malesef 2.ci aşılamamda tutmadı 😔

SİZCE BETA 2 ÇIKIP YÜKSELİR Mİ ? AŞILAMA YAPALI 16. GÜM BUGÜN ADET OLMALIYDIM OLMADIM ?

Amin allah razı olsun rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
amin canım inşAllah ben ikinci bebek için uğraşıyorum ilk bende 2 aşılama yapmıştım oğlumdan önce 2 kez ama tutmamıştı son aşılamadan 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım şimdi 4 yaşında şükür 🤲 Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin 🤲🤲 bu ağustos ayındada kendiliğinden hamile kaldım ama eylülde gelişmeyen gebelik olduğu için kürtaj oldum 🥹 2 aydır yumurta takibi yapılıyo bakalım nasip

amin canım inşAllah ben ikinci bebek için uğraşıyorum ilk bende 2 aşılama yapmıştım oğlumdan önce 2 kez ama tutmamıştı son aşılamadan 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım şimdi 4 yaşında şükür 🤲 Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin 🤲🤲 bu ağustos ayındada kendiliğinden hamile kaldım ama eylülde gelişmeyen gebelik olduğu için kürtaj oldum 🥹 2 aydır yumurta takibi yapılıyo bakalım nasip
Yanlış anlamazsanız ne kadar zamandır evlisiniz ben 1 buçuk yıldır evliyim hiç gebelik olmadı 2 aşılama yaptırdım 2side tutmadı yıpratıcı bi süreç gerçekten

Yanlış anlamazsanız ne kadar zamandır evlisiniz ben 1 buçuk yıldır evliyim hiç gebelik olmadı 2 aşılama yaptırdım 2side tutmadı yıpratıcı bi süreç gerçekten
ben şu an 7 yıllık evliyim canım 2. senemde hamile kaldım oğluma stres yapma Allah büyük vakti saati gelince olucak inşAllah 🤲 bizim yaş 30 üstüydü o yüzden 6 ay olmayınca hemen tedaviye başlamıştık sebebsiz infertilite dendi tüp bebeğe gideceğim ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür Allah isteyen hetkese nasip etsin 🤲🌸

Bende şu an 7 yıllık evliyim canım 2. senemde hamile kaldım oğluma stres yapma Allah büyük vakti saati gelince olucak inşAllah 🤲 bizim yaş 30 üstüydü o yüzden 6 ay olmayınca hemen tedaviye başlamıştık sebebsiz infertilite dendi tüp bebeğe gideceğim ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür Allah isteyen hetkese nasip etsin 🤲🌸
Bizimde sebepsiz infertilite deniyor bende 29 yaşındayım çok istedim olmadı biraz kendi haline bırakıcam inşallah benimde isteyen herkesinde olur inşallah bilgilendirmelerin içinde teşekkür ederim birazda olsa umut oldun banada🦋🧚🏻‍♀️

Bizimde sebepsiz infertilite deniyor bende 29 yaşındayım çok istedim olmadı biraz kendi haline bırakıcam inşallah benimde isteyen herkesinde olur inşallah bilgilendirmelerin içinde teşekkür ederim birazda olsa umut oldun banada🦋🧚🏻‍♀️
hayırlısı canım Rabbimin takdiri inşAllah olacaktır sen ümidini hiç yitirme çünkü ben hiç ümidimi yetirmedim vardıt Rabbimin bildiği en hayırlı zamanda olacaktır inan bana 🌸

hayırlısı canım Rabbimin takdiri inşAllah olacaktır sen ümidini hiç yitirme çünkü ben hiç ümidimi yetirmedim vardıt Rabbimin bildiği en hayırlı zamanda olacaktır inan bana 🌸
İnanıyorum rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ondan ümit kesilmez vakti gelince olucak inşallah ❣️

Back
X