• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama süreci

Bende 18 aralıkta aşılama oldum canım ne yaptın sen
Benim üç gündür göğsümde şişlik vardı dün gece biraz lekelenme geldi sonra durdu bugün de ara ara tekrar lekenlenme başladı anlamadım. Asla tam çözülmedi. Reglime daha dört gün var

Benim üç gündür göğsümde şişlik vardı dün gece biraz lekelenme geldi sonra durdu bugün de ara ara tekrar lekenlenme başladı anlamadım. Asla tam çözülmedi. Reglime daha dört gün var
Valla benimde geçen ay öyle oldu sonra geldi insan strestende sökülemediği oluyor

bende 20 aralıkta oldum bekliyorum.
2 ay evvel yine denemiştim 8. günde test yaptım pozitifti ama iğnenin etkiisyle pozitif çıkmış malesef olmadı.
yine deenedik bakalım bekliyorum hiç yapmadım test doktor 12. gün dedi :) tam yılbaşı gününe geliyor

bende 20 aralıkta oldum bekliyorum.
2 ay evvel yine denemiştim 8. günde test yaptım pozitifti ama iğnenin etkiisyle pozitif çıkmış malesef olmadı.
yine deenedik bakalım bekliyorum hiç yapmadım test doktor 12. gün dedi :) tam yılbaşı gününe geliyor
Merhaba aynı gün aşılama olmuşuz herhangi bir belirtiniz var mı Progestan kullanmıyor musunuz bana doktorun Progestan bitsin ertesi gün kan ver dedi de o yüzden soruyorum

Merhaba aynı gün aşılama olmuşuz herhangi bir belirtiniz var mı Progestan kullanmıyor musunuz bana doktorun Progestan bitsin ertesi gün kan ver dedi de o yüzden soruyorum
Valla progestan vermedi ama Duphaston verdi aynı amaç mı bilmiyorum 10 gündür kullanıyorum bugün son kez içtim tutunsun diye dedi doktor. Son beş gündür kasıl bel ağrısı beyaz fazlaca akıntı var ama ilaçtan mı belirtimi hiç bilmiyorum bi kaç günde gaz şişkinlik çektim bugün evde gebelik testi yaptım ama negatif çıktı Salı günü 13. Gün olacak kan vericem ama doktor bana bişey demedi ben kendim vereyim dedim senin ne zamana denk geliyor kan vereceğin zaman var mı belirti olarak düşündüğün

Valla progestan vermedi ama Duphaston verdi aynı amaç mı bilmiyorum 10 gündür kullanıyorum bugün son kez içtim tutunsun diye dedi doktor. Son beş gündür kasıl bel ağrısı beyaz fazlaca akıntı var ama ilaçtan mı belirtimi hiç bilmiyorum bi kaç günde gaz şişkinlik çektim bugün evde gebelik testi yaptım ama negatif çıktı Salı günü 13. Gün olacak kan vericem ama doktor bana bişey demedi ben kendim vereyim dedim senin ne zamana denk geliyor kan vereceğin zaman var mı belirti olarak düşündüğün
Işte ben de Progestan kullanıyorum ayın 20'sinde 2 aşılama mı oldum 15 gün sürüyor o Progestan o bittikten sonra ver dedi doktorum 15 gün sonra oluyor yani 5 Ocak'ta falan kan vermem lazım Ben de hiçbir belirti yok İlkinde çok ağrım falan olmuştu bunda bir şey yok ilki de tutmadı bundan da Pek ümidim yok yine de hayırlısı olsun zor bir süreç

Işte ben de Progestan kullanıyorum ayın 20'sinde 2 aşılama mı oldum 15 gün sürüyor o Progestan o bittikten sonra ver dedi doktorum 15 gün sonra oluyor yani 5 Ocak'ta falan kan vermem lazım Ben de hiçbir belirti yok İlkinde çok ağrım falan olmuştu bunda bir şey yok ilki de tutmadı bundan da Pek ümidim yok yine de hayırlısı olsun zor bir süreç
Olsun belirti yok diye ümitsizlenme belki de bendekiler adet yada ilaç etkisidir birbirimize haber verelim Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize

Olsun belirti yok diye ümitsizlenme belki de bendekiler adet yada ilaç etkisidir birbirimize haber verelim Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
Amin canım inşallah olumlu veya olumsuz yazacağım Sen de yaz dilerim Allah'tan Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun

Kızlar merhaba ben de 27 aralıkta aşılama oldum ertesi gün şeffaf pıhtılı kırmızılı bir şey geldi çamsaşırıma siz de böyle bir şey oldu mu?

Ben henüz yapmadım içimden gelmiyor dün sabah evde test yaptım silik çizgi bile yoktu onun için kan vermeye de gitmedim.

4 gündür ama aşıı aşırı belim ağrıyor daha doğrusu kalçam yani kalça kemiğim ve dün geceden beri de sol kasıgım sanki adet olcak gibi ağrıyor .
dün evdeki test negatifti diye kan vermek te istemiyorum hevesim yok yılbalı günü kan verecektim belki hediye olur diye ama şimdi hiç istemiyorum.
ayrıca ilk aşılamamda progestan kullanmıştım ama bu doktor kullanma dedi.

Ben bugün yine idra
Ben bugün yine idrar testi yaptım negatif 🥺 31 aralıkta kan vereceğim ama umudum kalmadı. Sizin inşallah olmuştur.
10. günde evde test yaptım negatifti. kan vermem gerek bugün ama hiç içimden gelmiyor adet sancısı gibi belim ve sol kasıgım ağrıyor normlde can atarak sabahtan giderdim ama evdeki negatifi görünce gitmek istemedim. adetime 4 gün var zaten bence ondan sancılarım oluyor

Ben dört gün erken regli oldum. Biraz üzüldüm ama devam güçlü olmamız lazım. İkinci aşılama planı yapıldı

Back
X