Hayır herhangi bir belirtim yok sizin var mı ?Merhaba bende 20 mayısta çatlatma iğnesi 22 mayısta aşılama oldum sizinle tarihlerimiz birebir aynı bana doktorum 4 haziranda test yaptır dedi. hiç belirtiniz falan oldu mu ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aşılamadan sonra bir kaç gün kasık ağrısı oldu dördüncü gün gece beş altı damla pembe leke geldi ellerimde yanma hissi var bunlar belirti sayılır mi bilmiyorum ama dün sekizinci gündü kendim test yaptim evde belli belirsiz bir çizgi çıktı çok da ümidim yok açıkçasıHayır herhangi bir belirtim yok sizin var mı ?
Aşılamadan sonra bir kaç gün kasık ağrısı oldu dördüncü gün gece beş altı damla pembe leke geldi ellerimde yanma hissi var bunlar belirti sayılır mi bilmiyorum ama dün sekizinci gündü kendim test yaptim evde belli belirsiz bir çizgi çıktı çok da ümidim yok açıkçası
Hayırlısı olsun pembe leke inşallah yerleşme lekesidir Bende oda olmadı test yaptırınca sonucu yazar mısınız sizin pozitif çıkarsa ona sevinir umut bağlarım bende bidahakine olur diyeAşılamadan sonra bir kaç gün kasık ağrısı oldu dördüncü gün gece beş altı damla pembe leke geldi ellerimde yanma hissi var bunlar belirti sayılır mi bilmiyorum ama dün sekizinci gündü kendim test yaptim evde belli belirsiz bir çizgi çıktı çok da ümidim yok açıkçası
amin hayırlısıyla inşallahTabiki yazarım da benim hiç ümidim yok olmayacak sanki ama ne bilim bugün yine test yaptim erken gebelik testi yine silik çıktı. Rabbim hepimize isteyen herkese en tez zamanda nasip etsin
- 21 Eylül 2020
- 2.230
- 4.981
- 83
Bnm de sizden iki gün sonra aşılama oldu ve doktorum çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yapılacak dedi, 22sinde çatlatma iğnesi yapmıştım cumartesi akşamı, iğnenin içinde hamilelik hormounu olduğu için öncesinde yapılan testlerde yalancı pozitif çıkabiliyor, o yüzden ben hiç evde test falan yapmadan 14. Günümde yani bu cumartesi kan vermeyi düşünüyorum, en kesin sonuç o, öncesşnde pozitif çıksa bile iğneden mi acaba falan diye kafa karışıyo stres oluyor insan20 mayıs çatlatma iğnemi oldum. 22 mayısta aşılama yapıldı ne zaman bhcg vermeliyim doktorum herhangi birşey söylemedi
Haklısınız inşallah hayırlı haberler alırızBnm de sizden iki gün sonra aşılama oldu ve doktorum çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yapılacak dedi, 22sinde çatlatma iğnesi yapmıştım cumartesi akşamı, iğnenin içinde hamilelik hormounu olduğu için öncesinde yapılan testlerde yalancı pozitif çıkabiliyor, o yüzden ben hiç evde test falan yapmadan 14. Günümde yani bu cumartesi kan vermeyi düşünüyorum, en kesin sonuç o, öncesşnde pozitif çıksa bile iğneden mi acaba falan diye kafa karışıyo stres oluyor insan
- 26 Mart 2021
- 396
- 166
- 53
Canim hayırlısı olsun inşallah tutar20 mayıs çatlatma iğnemi oldum. 22 mayısta aşılama yapıldı ne zaman bhcg vermeliyim doktorum herhangi birşey söylemedi
İnşallah teşekkür ederimCanim hayırlısı olsun inşallah tutar
merhaba siz naptınız hiç test yaptınız mı ?Hayırlısı olsun pembe leke inşallah yerleşme lekesidir Bende oda olmadı test yaptırınca sonucu yazar mısınız sizin pozitif çıkarsa ona sevinir umut bağlarım bende bidahakine olur diye
Bugün beta baktırdım malesef negatifmerhaba siz naptınız hiç test yaptınız mı ?
Hayırlısı olsun umutlarımız önümüzdeki aya kaldı bende bugün beta baktırcam akşam iş çıkışında ama negatif olduğuna ben eminim doktor istediği için baktırcam evde testlerim negatif çıkıyor.Bugün beta baktırdım malesef negatif
- 5 Haziran 2021
- 101
- 35
- 13
- 33
Merhaba ilişkide hamile oranı %4 aşılama 14 tüp bebek 40 dır .Dünya genelindeki ortama bu şekildeInşallah biri cvp verir ben henüz yaptırmadım kararsizim çünkü aşılamanın şansının ilişkiden fazla olmadığını söylüyorlar
Benimde beta negatif çıktıNasip böyleymiş üzülmeyelim elbet göremediğimiz bir hayır vardır
Merhaba canım bende 2 gün önce aşılama oldum doktorum 14.gün kandan baktır dedi sakın test kitiyle bakma direk 14. Gün hastaneye git canım daha erken sakın yapma hem boşuna sevinme boşuna yada boşuna üzülme camın sabret inşallah güzel haberlerini alırız rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah20 mayıs çatlatma iğnemi oldum. 22 mayısta aşılama yapıldı ne zaman bhcg vermeliyim doktorum herhangi birşey söylemedi
Bizim 24 milyon hızda %60 di nasıl bilemiyorumbizim mlde 14 milyon ileri hareket 21 ama ileri hızlı hareket 0 morfoloji 1 di tabi 2,5 ay oldu yapalı bu sürede eşim proxeed plus ve protime men kullandı hala kullanıyor kısmetse önümüzdeki ay adetimle birlikte aşılamaya geçicez