• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sonrası test

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayır herhangi bir belirtim yok 🥺 sizin var mı ?
Aşılamadan sonra bir kaç gün kasık ağrısı oldu dördüncü gün gece beş altı damla pembe leke geldi ellerimde yanma hissi var bunlar belirti sayılır mi bilmiyorum ama dün sekizinci gündü kendim test yaptim evde belli belirsiz bir çizgi çıktı çok da ümidim yok açıkçası

Aşılamadan sonra bir kaç gün kasık ağrısı oldu dördüncü gün gece beş altı damla pembe leke geldi ellerimde yanma hissi var bunlar belirti sayılır mi bilmiyorum ama dün sekizinci gündü kendim test yaptim evde belli belirsiz bir çizgi çıktı çok da ümidim yok açıkçası
Hayırlısı olsun pembe leke inşallah yerleşme lekesidir 😊🙏🏻 Bende oda olmadı test yaptırınca sonucu yazar mısınız sizin pozitif çıkarsa ona sevinir umut bağlarım bende bidahakine olur diye 🙈

Tabiki yazarım da benim hiç ümidim yok olmayacak sanki ama ne bilim bugün yine test yaptim erken gebelik testi yine silik çıktı. Rabbim hepimize isteyen herkese en tez zamanda nasip etsin

20 mayıs çatlatma iğnemi oldum. 22 mayısta aşılama yapıldı ne zaman bhcg vermeliyim doktorum herhangi birşey söylemedi
Bnm de sizden iki gün sonra aşılama oldu ve doktorum çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yapılacak dedi, 22sinde çatlatma iğnesi yapmıştım cumartesi akşamı, iğnenin içinde hamilelik hormounu olduğu için öncesinde yapılan testlerde yalancı pozitif çıkabiliyor, o yüzden ben hiç evde test falan yapmadan 14. Günümde yani bu cumartesi kan vermeyi düşünüyorum, en kesin sonuç o, öncesşnde pozitif çıksa bile iğneden mi acaba falan diye kafa karışıyo stres oluyor insan

Bnm de sizden iki gün sonra aşılama oldu ve doktorum çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yapılacak dedi, 22sinde çatlatma iğnesi yapmıştım cumartesi akşamı, iğnenin içinde hamilelik hormounu olduğu için öncesinde yapılan testlerde yalancı pozitif çıkabiliyor, o yüzden ben hiç evde test falan yapmadan 14. Günümde yani bu cumartesi kan vermeyi düşünüyorum, en kesin sonuç o, öncesşnde pozitif çıksa bile iğneden mi acaba falan diye kafa karışıyo stres oluyor insan
Haklısınız inşallah hayırlı haberler alırız

Hayırlısı olsun pembe leke inşallah yerleşme lekesidir 😊🙏🏻 Bende oda olmadı test yaptırınca sonucu yazar mısınız sizin pozitif çıkarsa ona sevinir umut bağlarım bende bidahakine olur diye 🙈
merhaba siz naptınız hiç test yaptınız mı ?

Bugün beta baktırdım malesef negatif 🥺
Hayırlısı olsun umutlarımız önümüzdeki aya kaldı bende bugün beta baktırcam akşam iş çıkışında ama negatif olduğuna ben eminim doktor istediği için baktırcam evde testlerim negatif çıkıyor.

20 mayıs çatlatma iğnemi oldum. 22 mayısta aşılama yapıldı ne zaman bhcg vermeliyim doktorum herhangi birşey söylemedi
Merhaba canım bende 2 gün önce aşılama oldum doktorum 14.gün kandan baktır dedi sakın test kitiyle bakma direk 14. Gün hastaneye git canım daha erken sakın yapma hem boşuna sevinme boşuna yada boşuna üzülme camın sabret inşallah güzel haberlerini alırız rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲

bizim mlde 14 milyon ileri hareket 21 ama ileri hızlı hareket 0 morfoloji 1 di tabi 2,5 ay oldu yapalı bu sürede eşim proxeed plus ve protime men kullandı hala kullanıyor kısmetse önümüzdeki ay adetimle birlikte aşılamaya geçicez
Bizim 24 milyon hızda %60 di nasıl bilemiyorum

Back
X