• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama oldum sperm testinden anlayan var mı iyi mi kötü mü öncekilere göre

yasmnaydm

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2024
286
64
13
Kızlar teste bakabilir misiniz? Eşim önceki aşılamalarda sigara içiyordu 4 aydır içmiyor bu seferki testi nasıl

Eklentiler

• IMG_3096.png
    IMG_3096.png
    328,8 KB · Görüntüleme: 26
Neden takılıyorsunuz aşılamada en kaliteli en hareketli olanları alıyorlar zaten. Boşverin strese girmeyin olumlu şeyler düşünün hep.

Neden takılıyorsunuz aşılamada en kaliteli en hareketli olanları alıyorlar zaten. Boşverin strese girmeyin olumlu şeyler düşünün hep.
Aslında eşim merak ettiği için sormuştum sigarayı bırakınca fark olmuş mu diye ☺️ doktorada soramadım o an. Zaten son aşılamam bu olumlu düşünüyorum teşekkür ederim

Aslında eşim merak ettiği için sormuştum sigarayı bırakınca fark olmuş mu diye ☺️ doktorada soramadım o an. Zaten son aşılamam bu olumlu düşünüyorum teşekkür ederim
Şöyle bir durum var, terslik olsaydı doktorunuz bilgi verirdi belki işlemi iptal ederdi. Eşiniz ürolojiye baktırsın çok istiyorsa siz strese girmeyin önemli olan siz -ve umarım- bebiş şu aşamada.

Şöyle bir durum var, terslik olsaydı doktorunuz bilgi verirdi belki işlemi iptal ederdi. Eşiniz ürolojiye baktırsın çok istiyorsa siz strese girmeyin önemli olan siz -ve umarım- bebiş şu aşamada.
Doğru diyorsunuz sonuca bakıp yapıyorlar inşallah hayırlısı olur 💗

Back
X