Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama olan var mı süreç nasıl ilerliyor
- Konu Sahibi blog
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben daha Aşılama olmadım femara hap kullandım şimdi Gonalf 450 kullanıyorum pazartesi kontrolüm varBen varım 4. Günüm sağ kasığım ağrıyo hep bi oturma ihtiyacı duyuyorum sende nasıl gidiyo
Bende femara kullanmıştım regliyken başladım çok güzel büyütüyo yumurtalıkları bittikten 5 gün sonra gel dedi bana sonra aşılama yaptı çok rahat geçti hiç hissetmedim bile yaparkenBen daha Aşılama olmadım femara hap kullandım şimdi Gonalf 450 kullanıyorum pazartesi kontrolüm var
Ama ben yumurta çatladığını hiç hissetmedimBende femara kullanmıştım regliyken başladım çok güzel büyütüyo yumurtalıkları bittikten 5 gün sonra gel dedi bana sonra aşılama yaptı çok rahat geçti hiç hissetmedim bile yaparken
merhaba bende ozelde olacagim adetli iken gittim rahim filmi ve sperm testi istedi siz ne islemler gordunuz anlatabilir misiniz ozelde mi oldunuz ve fiyat ne kadar tuttu bana iki tane ilac yazdi biri matofin digeri de cnsfertiv adindaBen varım 4. Günüm sağ kasığım ağrıyo hep bi oturma ihtiyacı duyuyorum sende nasıl gidiyo
Ama ben yumurta çatladığını hi
ben fakülte de oldummerhaba bende ozelde olacagim adetli iken gittim rahim filmi ve sperm testi istedi siz ne islemler gordunuz anlatabilir misiniz ozelde mi oldunuz ve fiyat ne kadar tuttu bana iki tane ilac yazdi biri matofin digeri de cnsfertiv adinda
Meraba benim şuan çatlatma iğnesinden sonra 15. Günüm aşılamanın dışındada aşılamadan sonra 13. Günüm iki gün önce kan vermiştim 1.70 çıktı sonucum ama sanırım iğne etkisiydi tutmadı bende büyüm ihtimalle yarın tekrar kan vercem özelde oldum 3500 lira aşılama ilaçlarla falan 4000 i buldu
nerde oldunuz burdaki ozeller sadece asilama fiyatina 10 bin diyo ilaclar dahil degilMeraba benim şuan çatlatma iğnesinden sonra 15. Günüm aşılamanın dışındada aşılamadan sonra 13. Günüm iki gün önce kan vermiştim 1.70 çıktı sonucum ama sanırım iğne etkisiydi tutmadı bende büyüm ihtimalle yarın tekrar kan vercem özelde oldum 3500 lira aşılama ilaçlarla falan 4000 i buldu
Fakülteler ücret almıyor ben Uludağ Üniversitesi oldum 164 tl ödedim birde toplam ilaca 1000?tl para giti fakülteler iyi Özel para tuzağıÇok pahalı ne gerek var ankarada oldum ben özel jinekologa 10 bine yaptırcağını bence direk tüp bebek yaptır canım çünkü genelde ilkinde tutmuyo yani aşılama
Fakultede yaptirdiginizda rahim filmi ve sperm testi istedi mi benim gittigim prefosor doktor cok bana cok sayida yumurta var baya polikistiksiniz size nasi asilama yapilmis bebegi zehirleme durumu olabiliyo dedi niye oyle dedi anlamadim boyle bisey duymamistim ben ikinci cocugu dusunuyorum birincisi asilama ile olmustuFakülteler ücret almıyor ben Uludağ Üniversitesi oldum 164 tl ödedim birde toplam ilaca 1000?tl para giti fakülteler iyi Özel para tuzağı
Uludağ Üniversitesinerde oldunuz burdaki ozeller sadece asilama fiyatina 10 bin diyo ilaclar dahil degil
- 13 Temmuz 2023
- 523
- 202
- 23
Merhaba uludağ üniversitesindeki aşılama sürecinizi anlatabilir misiniz beni adetin 2. Günü çağırdılarUludağ Üniversitesi
Benim tutmadı haftaya gidicem 2. İçinMerhaba uludağ üniversitesindeki aşılama sürecinizi anlatabilir misiniz beni adetin 2. Günü çağırdılar
- 13 Temmuz 2023
- 523
- 202
- 23
Ben de haftaya pazartesi gidicem ilk aşılama tedavisi için. Ama daha ilaçlara bile başlamadım yani pazartesi başlayacağım inşallahBenim tutmadı haftaya gidicem 2. İçin
Doktor durma göre yönelendiriyorBen de haftaya pazartesi gidicem ilk aşılama tedavisi için. Ama daha ilaçlara bile başlamadım yani pazartesi başlayacağım inşallah