14.gün anca böyle çıktı benim

Eklentiler

• IMG_5326.jpeg
    230,8 KB · Görüntüleme: 64
Öncekiler çatlatma iğnesi etkisi olabilir. Ama bide bunlar kaset testtt . Benimki kaset testte aşılamanın 19-20. Günleri anca böyle çıktı
Kan verdiniz mi ?

Öncekiler çatlatma iğnesi etkisi olabilir. Ama bide bunlar kaset testtt . Benimki kaset testte aşılamanın 19-20. Günleri anca böyle çıktı
Kan verdiniz mi ?
13 gun silik çıktı işte 0.2 çıktı daha da vermedim 20 gune kadar adet olmazsam işte vermeyi düşünüyorum

Kan verdiniz mi ?
Çatlama iğne si nden sanmıyorum 3 kere denedim hiç bir inde böyle silik görmedik erken gebelik testi nde bike

Doktoruna çok sinir oldum 2 güne bir kontrol lazım salak mı ne ya neyse hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Sıkıntılarımız nerdeyse aynı.sadece bende polip vardı 2 tane nohut tanesi kadar.ama beni devlette aşılama yaptılar şimdi aşılamanın 4. Günündeyim. her 3 günde bir gonal f iğnesi yaparken kontrole cagiriyordu.yumurta ölçüsünə bakmak için.bu benim ilk asilamam bana umut oldun kuzum.Allahim sağ salim fogurmani ve sağ salim sağlam bir yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah amin

Amin inşallah.buraya hayırlı haberler yazarsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…