• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Hakkında Yardımcı Olurmusunuz???

Hickimseninkedisi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2022
73
18
18
26
Merhaba 15 Ağustos’ta çatlatma iğnesi 17 Ağustos’ta Aşılamam oldu. Sonrasında aşılamanın 10. Günü test yapıp hamile olduğunu öğrenenleri okuyunca dayanamayıp test yaptım. Çift çizgi çıktı. Önceki günde yapmıştım tek çizgiydi. Kan verdim negatif çıktı. Çok erken yaptım belki biliyorum ama sizce 15. Güne kadar yükselirmi? Erken yapmakla hata ettim biliyorum ama çok heyecanlıydım :( Birde o günlerde öğrenenler olmuş o yüzden. Yardımcı olurmusunuz? :(

Merhaba 15 Ağustos’ta çatlatma iğnesi 17 Ağustos’ta Aşılamam oldu. Sonrasında aşılamanın 10. Günü test yapıp hamile olduğunu öğrenenleri okuyunca dayanamayıp test yaptım. Çift çizgi çıktı. Önceki günde yapmıştım tek çizgiydi. Kan verdim negatif çıktı. Çok erken yaptım belki biliyorum ama sizce 15. Güne kadar yükselirmi? Erken yapmakla hata ettim biliyorum ama çok heyecanlıydım :KK43: Birde o günlerde öğrenenler olmuş o yüzden. Yardımcı olurmusunuz? :KK43:
Bende 2 kere yaptırmıştım 10.gün testlerde çift çizgi kanda negatif çıkıyordu. Umarım sizinki kanda da artar

Merhaba umarım pozitifi görürsün . 2 kere aşılama yaptırdım 14. Günden önceki pozitifler iğnelerin etkisinden çıkar
Aslında ben hergün erken gebelik testi yapıyodum etkisi ne zaman geçicek diye. Birgün negatif oldu test bende etkisi geçti sandım işte. Ertesi günde pozitif görünce yanıldım işte. Nasıl oldu anlamadım

Back