• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama hakkım yandı mı lütfen yardım edin 🤦🤦🤦

Aytimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
12
1
1
Kızlar dün ilk defa aşılama tedavisine başladık ve ilk iğnemi olurken şırınganın içindeki tüm ilacı sıktım. Yanlış anlamışım 🤦Bu durumda aşılama hakkım gidiyor mu lütfen bilenler yardımcı olur musunuz çok kötüyüm???

Nasıl yani tüm ilacı sıktım derken? Doktor size doz söylemedi mi? İlaç gonal f mı?
Evet gonal f. Söyledi anlattı ama ben iğnenin yapısını yanlış düşünmüşüm, sonrasında doktorum tekrar ilaç yazıp 4 gün sonra kontrole gelmemi istedi ve dün aşılamam iptal edildi. 6 tane yumurtam gelişmiş çoğul gebelik riski ve ohss olma durumu olabilir diye.

Evet gonal f. Söyledi anlattı ama ben iğnenin yapısını yanlış düşünmüşüm, sonrasında doktorum tekrar ilaç yazıp 4 gün sonra kontrole gelmemi istedi ve dün aşılamam iptal edildi. 6 tane yumurtam gelişmiş çoğul gebelik riski ve ohss olma durumu olabilir diye.
Aaa anladım çok geçmiş olsun

5 yumurtam vardı 15-16-18-18-20 ölçüde iki tanesi döllendi ben iptal etmek istemiyorum dediğim için doktorum risk alıp devam etti ikiz istiyordu eşim zaten. Siz çoğul istiyosaniz devam edebilirsiniz ama riskli tabiki

5 yumurtam vardı 15-16-18-18-20 ölçüde iki tanesi döllendi ben iptal etmek istemiyorum dediğim için doktorum risk alıp devam etti ikiz istiyordu eşim zaten. Siz çoğul istiyosaniz devam edebilirsiniz ama riskli tabiki
Cevabınız için çok teşekkür ederim 💙 hayırlı olsun bebişleriniz🌸 bizde ikiz çok istiyoruz ama doktorum biz onu ayarlayamıyoruz hepsi de tutabilir beşiz altız da olabilir deyip iptal etti. Ohss olayından da korktuğum için cesaret edemedim ama sanırım değerlendireceğim çünkü çoğul da olsa çok istiyorum.

Bu arada dostonex diye bir ilaç yazdı doktorum ama bu ilaç gebelik oluşmasın diye mi verildi acaba bilginiz var mı?

Back
X