• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Arzum Sorella Ar 548 Saç Şekillendirme Seti

nazLis

NazLı~ / kaLbmde o A (: .
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
99
0
86
İstanbul
Arzum Sorella Ar 548 Saç Şekillendirme Seti hakkında bilgisi olan varmı iyimi cok kararsız kaldım maşa alcam da bu hem masa hem düzleştirici daha iyi olur diye düşündüm

canım ben kullanıyorum yaklaşık 1 ay kadar oldu alalı evkurdan 55tl ye almıştım daha iyileri var piyasada ben tavsiye etmiyorum ehh laf aramızda pekte yatkın değil elim beceremem öle şeyleri ama karar senin sormak istediğin bişey varsa özelliği ile ilgili seve seve cevap veririm:)

canım ben kullanıyorum yaklaşık 1 ay kadar oldu alalı evkurdan 55tl ye almıştım daha iyileri var piyasada ben tavsiye etmiyorum ehh laf aramızda pekte yatkın değil elim beceremem öle şeyleri ama karar senin sormak istediğin bişey varsa özelliği ile ilgili seve seve cevap veririm:)

sağol canım (: ama aldım ve aldıgım gibi geri verdim hic begenmedm

Bu seti bende aldım ama kullanmayı mı bilmiyorum nedir anlamadım.
Normalde düzleştiricide ses çıkarmadan ısıyı ayarlayıp saçı düzleştirmesi gerekiyorken bunun ısı ayarını açtığımda saç kurutma makinasındaki sesi veriyor ve saç kurutuyor aslında.Tamam saç kurutma makinası özelliğide var fakat saçları düz dalgalı vs uçlarını takınca şekillendiremiyorum.Başka yerde düğmesimi var ne lütfen yardımcı olursanız ?

Bu seti bende aldım ama kullanmayı mı bilmiyorum nedir anlamadım.
Normalde düzleştiricide ses çıkarmadan ısıyı ayarlayıp saçı düzleştirmesi gerekiyorken bunun ısı ayarını açtığımda saç kurutma makinasındaki sesi veriyor ve saç kurutuyor aslında.Tamam saç kurutma makinası özelliğide var fakat saçları düz dalgalı vs uçlarını takınca şekillendiremiyorum.Başka yerde düğmesimi var ne lütfen yardımcı olursanız ?

Bilen yokmu........ :(

arzum sorella kadar berbat bir ürün görmedim bi kere ısınması 10-15 dkyı alıyor ayrıcaa hiç güzel aşa yapamıyor. düzleştiricisi iadare eder. ekonomik olsun diye bu ürünü almıştım ama bir pişman oldum sonrada gittim philipsin saç maşaını aldım 3o tlye o kadar güzel yapıyor kii :) bir daha da akıllandım arzumun hiçbir ürününü almam

Back