• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum onan

lrg375arzumonan26vw.jpg

mesela burda gayet iyi gözleri.

galiba bazen ya fotodan ya da çok kısıldığından öyle oluyor gibi geliyor bana:31:

Ben pek benzetemedim ablam .ama vardir benzettilere gore birsey .

yasemin ve liv disindaki benzetmeleri dikkate almiyorum pek.
:19:k
Sen kendini kime yakin hissediyorsun tip olarak ?

Şu an değil çocukluğumu benzetiyorlardı canım..Valla kimseye pek yakın bulmuyorum ki...Son zamanlarda sahte Cindy ye benzetiliyorum...Tülin Şahine...Sen benzetmiştin sahi demi ?

o kadar da değil yakından ya:50::27:

benim annanemin bi gözleri var canımın için:50: gözükmüyo nerdeyse gözleri bide çekik.

öylelerine göre arzumun çekik gözleri büyük kalıyor.bide böyle gözler kalem çekince iyice küçük durur küçülür adeta göz kalemi çekince

arzumaysa kalem ve far yakışıyo,kaldırıyo gözleri ve olduğundan daha büyük oluyo.herkeste olmuyo bu
tamam canım, koca gözlü arzum:27::27:
Aynı ben yani....:27: Neyseki her zaman beceremesem,sıkılsam da yapmaya ...Yakışıyor bana göz makyajı de mi ....Söyle Surrender demi...:37: :1:

yakışıyor tabiki...
bu arada önemli olan , göz değil; bakışlardır.

31082007033912.jpg

burda da iyi duruyor.

bazen çok kısık bakıyor ve gülüşüyle göz kasları çok bağlantılı sanırım

yav şimdi lens topiğine eklediğim göz fotomu koyucam.Küçük çekik dediğim gözlerim böyle......Herkesin iri göz,küçük göz anlayışı farklı sanırım...

Sadece far ve kalem var.......

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an değil çocukluğumu benzetiyorlardı canım..Valla kimseye pek yakın bulmuyorum ki...Son zamanlarda sahte Cindy ye benzetiliyorum...Tülin Şahine...Sen benzetmiştin sahi d
emi ?
Evet ablam bendim soyleyen .o kadini baya begenirim.Arzum sadece kibar guzeli .
Yok ya sevmiyorum bu kadini :/ /

Son düzenleme:
evt sanırım boyu uzun enden kaybediyor ve gülünce kısılıyor:27:

...

değişik bi göz yapısı...

Back
X