• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum blender tavsiyesi...

Ben ikinciden aldım canım kullananlar memnun olduğunu söyledi..Ama kullanmak için 6 ay beklemem gerek...Hem de lila aldım :D

url
canım benim ki bundan seninkine göre daha küçük ve parçası az ama 2,5 senedir kullanıyorum kullanışlı sadece çırpıcısı fazla güçlü değil

bende mutfak robotu değilde blender almayı düşünüyorum biricik.

braun un multiquick var ya onu almayı düşünüyorum ben. bardakta çırpınca bile sıçratmıyormuş falan:)))

lila rengi olanı bi mazada gordum 120 tl mi ne demişlerdi we bide bunun sadece blendr we mikser seti war o da 70 tlydi bende kullannlardan fikir alıp ole alcaktım iiki acmişn bole bi topikk :1hug:

Ben ikinciden aldım canım kullananlar memnun olduğunu söyledi..Ama kullanmak için 6 ay beklemem gerek...Hem de lila aldım :D

güle güle kullan canımmhihoyyyt

url
canım benim ki bundan seninkine göre daha küçük ve parçası az ama 2,5 senedir kullanıyorum kullanışlı sadece çırpıcısı fazla güçlü değil

canım bunun aynını evde kullanıyoruz bi sorun yok ama parçalama kabı küçük bu lilalı olanı yakındanda gördüm baya bi güzel ama iyice araştırıp öyle almak istiyorumzemuszemus

bende mutfak robotu değilde blender almayı düşünüyorum biricik.

braun un multiquick var ya onu almayı düşünüyorum ben. bardakta çırpınca bile sıçratmıyormuş falan:)))

canım sallıyolardır kesin bardakda çırpıcak ve bi yere sıçramicak inanmadım vallalaelaelaelaelaebraunlarada baktım yakından az güzel olanları fazla pahalı netcem o kadar para verip işimi görsün yeterdelikafadulden

lila rengi olanı bi mazada gordum 120 tl mi ne demişlerdi we bide bunun sadece blendr we mikser seti war o da 70 tlydi bende kullannlardan fikir alıp ole alcaktım iiki acmişn bole bi topikk :1hug:

bi mağazada 130 dediler birindede 140 ama daha ucuz satan yeri bulucamkaydirigubbakcemile4:roflol:

ayy kızlar konuları karıştırdım yazarken çok özür
biricik hep kafamı karıştırdın yavrum yakaydirigubbakcemile3
nasıl siliniyor bu bilen var mııı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ehh çeyiz delisi olduk sonunda akıl kalmadıkaydirigubbakcemile3 mesajın sağ alt köşesinde edit yazıyo ordan silebilirsin canımm

canım bence blender seti alacaksan tamamen bir olanlardan al yani robot kısmı da olsun rende için flan
yer kaplamaması açısından bunlar çok kullanışlı ama motoru bir bozuldumu toptan gidiyor işte
yinede tek tek almaktansa çok daha uyguna geliyor
beğendiğim 3taneyi ekliyorum
biri zaten sanırım senin ilk koyduğun(nette baktım 85 milyona kadar olan siteler var)
diğerleri braun ve kenwood bunlarda çok iyi markalar ama biraz pahalı tabi:(

Eklentiler

• $arzum.jpg
    $arzum.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 106
  • $BRAUN MR 6550 M FP BLENDER SETİ.jpg
    $BRAUN MR 6550 M FP BLENDER SETİ.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 114
  • $kenwood.jpg
    $kenwood.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 106
zeynepcim çok pahalıyada gerek yok
braında biraz fiyatlı ..arzumunkinden evde kullanıyoruz şimdilik bi sorun yok beğendiğim modelde gayet güzel herşeyide yapıyo daha fazlasını netcemkaydirigubbakcemile3
hepsi buradada kullanıcı yorumlarında olumsuz bişey yazmıyo çokta satılan bi ürün bunu alıcam galiba

canım bende o siteden baktım eğer gerek yok kullanıyoruz bir şikayetimiz yok da diyorsan gayet güzel aslında görünüşü de hoş
ama yine de gönlüm braundan yana fisfisfis

biricik bende bunu diyordum. braun iyi markadır ya. ama yınede arzumu evde kullanıyoruz iyi diyosan gönlünde ondan yanaysa onu al o zaman

arzumun bir de basma yeri beni pek hoşuma gitmemişti basıyomusun basmıyomusun anlaşılmıyor hani tık tık gibi bişy yapmıyor yani içe göçük gibi
bana sorarsan ben çok ayrıntıya giriyorum ya CADIARZU

ilk defa yüklicem de sanırım beceremedim:çok üzgünüm:

uğraş bebem biraz olur

arzumun bir de basma yeri beni pek hoşuma gitmemişti basıyomusun basmıyomusun anlaşılmıyor hani tık tık gibi bişy yapmıyor yani içe göçük gibi
bana sorarsan ben çok ayrıntıya giriyorum ya CADIARZU

ayy evet canım fazla incesin hee benim gibi bunu adama sordum tık yapmıyo bu da parmağını basılı tutcan işin bitene kadar:roflol: başka türlü olmuyomuş

url

benımkıden bundan 2.5 senedır kullanıyorum
rondo kısmından hıc memnun degılım bıcakları korelır gıbı olmus ama pek kullanmıyorum onu onda dograyacagımı elımde dogruyorum
genel olarak daha kullanıslı bısey bak derım canım

Back