Arzum bebe yoğurt yapma makinası kullanan var mi yardım

kiziiimmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
37
8
1
Merhaba ben bu yogurt makinasindan aldım ama bir türlü yoğurt tutturamadım 6 adet kavanozu var ama yogurt du mayaladiktan sonra benim bildigim hareket ettirmemeliyiz ama kavanozlara nasil doldurucam yarsimci olurmusunuz

canim 2015 agustos anneleri topiginde bizim arkadaşlardan kullananlar vardı istersen yaz oraya yardimci olurlar

1,5 lt süt kullanarak da yoğurt yapabilirsiniz. Bunun için; 1,5 lt sütü, 11/2 çorba kaşığı yoğurt ile mayalamanız yeterlidir.
Cam kavanozlarda yoğurt yapımı için;
• Yoğurdu cam kavanozlarda yapmak için; hazırladığınız karışımı yoğurt kavanozlarına dökünüz. Kavanoz yuvasını cihazınızın iç kısmına yerleştirdikten sonra kavanozları yuva içerisine yerleştiriniz. (Mayalanma işlemi sırasında yoğurt kavanozlarını kendi kapaklarıyla ASLA kapatmayınız.) Cihazınızın fişini prize takınız.

• Şeffaf üst kapağı kapatarak istediğiniz kıvama göre yoğurdun mayalanma zamanını (6-12 saat arası) ayarlayınız.
• Ayarladığınız süre sonunda cihazınız otomatik olarak kapanacak ve gösterge ışığı sönecektir.
• Cihazınızın üst kapağını alarak, yoğurt kavanozlarını çıkartınız ve küçük plastik kapakları kullanarak kavanozları kapatınız. En az 2 saat buzdolabında tutarak, soğumasını ve katılaşmasını sağlayınız.

Kullanim kilavuzunda boyle yaziyor. Halamlarda vardi market yogurdu gibi kati olmuyor zaten civik kaliyor

Cok tesekkur ederim denedim ama cok civik oldu evet resmen süt icinde koyduğum gibi bende mi sorun var diyorum bende tekrar denicem bakalim bosuna mi aldim acaba ya cok üzülüyorum

Cok tesekkur ederim denedim ama cok civik oldu evet resmen süt icinde koyduğum gibi bende mi sorun var diyorum bende tekrar denicem bakalim bosuna mi aldim acaba ya cok üzülüyorum
Ben kullaniyorum cnm sutu kaynatiyorum serce parmagimi icine soktugumda beste yaniyosa kavanozlara koyuyorum sonra makinaya diziyorum mayalik yogurdumu sutle degil suyla aciyorum daha sert oluyo sonra kavanoz kapalarini koymadan ust buyuk kapagi kapatip fise takiyorum 6 saat sonra kapaklarini takip buz dolabina atiyorum gayet guzel yogurt oluyo oglumda seve seve yiyiyor

canim 2015 agustos anneleri topiginde bizim arkadaşlardan kullananlar vardı istersen yaz oraya yardimci olurlar
Baktim cnm kavanoz olayinda
Tesekkur ederim cnm peki su sicak mı olacak cnm birde kavanozlara tek twk mi dokuyorsun acaba mayayi

selam canım
ben kızım 7-8 aylık olduktan sonra aldım kullanıyorum sürekli..sımdı 14 aylıgız..
ılk formul mamayla denemıstım tutmadı yogurt:)
sonra günlük süt ile yapmaya basladım,1 lt gunluk süt hemen hemen 6 şişeye tekabül ediyor..
önce sütü kaynatıp ılıtıyorum,sonra şişelere paylastırıyorum,,dolu dolu 1 yemek kaşıgı yogurdu biraz sütle karsıtırıp kıvam almasını saglıyorum..sonra tatlı kasıgıyla sıselere paylastırıyorum 1 tur yavasca karsıtırıyorum.
somra taş gibi oluyo benım yogurdum.:)ben cok memnunum sormak ıstedıgın bişey olursa yardımcı olurum..
bide sütleri şişere paylastırdıktan sonra, şişeleri makınenın içine koy,makınenın içindeyken mayalarını kat içine,bu şekılde tekrar hareket etmemıs olur şişeler

ben kullandım bu makineyi ilk zamanlar için gayet pratik. mayayı süte katar katmaz hemen doldurun kavanozları. sonra zaten ağızları kapalı, sıcakta duruyorlar. hiç te bir şey olmuyor. misss gibi yoğurt oluyor. şifa olsun yavruya.

Cok tesekkur ederim

Kızlar yardimlariniz için hepinize cok tesekkur ederim opuyorum yaptim suan makinada bakalim inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…