Bebek İkinci El arzum bebbe hava nemlendirci 35 lira

Ürün Kodu: 289819

Ürün Özellikleri:

WHC730 İyonizerli Buhar Üfleyici

(Programlanabilir Nem Oranı Ayarı/ Uzaktan Kumanda / LCD Ekranda Sıcaklık ve Nem Oranı Göstergesi)

İstenilen nem oranını otomatik olarak sağlayan programlanabilir nem ayarlayıcısı
Sağlınız için entegre edilmiş iyonizer ünitesi
Kireç oluşmasını önleyen gelişmiş filtre teknolojisi
Uzaktan kumanda
5 farklı zaman ayarı (2,4,6,8,10 saat)
Kolay kullanımı sağlayan LCD ekran
LCD ekranda oda sıcaklığı göstergesi
Su bittiğinde otomatik kapanma ve sesli uyarı sistemi
360° çevrilebilir nem çıkış ünitesi
Estetik ve ergonomik tasarım
5 lt uzun süreli kullanıma özel su tank bn 145 tlye almıştım cnm ondan 100 tlye verebilirim
ürünün gercek resimlerini,bana atabilirmisiniz? (mikocanfb@hotmail.com)adresine.ne zaman alındı? ne kadar kullanıldı? nerde oturyosunuz?

ürünün gercek resimlerini,bana atabilirmisiniz? (mikocanfb@hotmail.com)adresine.ne zaman alındı? ne kadar kullanıldı? nerde oturyosunuz?

ürünü 19/12/2013 te almıştım. yani yani 3, 5 ay olmuş alalı. kullanan arkadaşımın yoğun tavsiyesi üzerine ve hepsiburadadaki olumlu yorumları okuyup almıştık ancak ben toplasan en fazla 10 kere kullanmışımdır. Faturaya şimdi tekrar baktım canım, 145tl yazıyor faturada ama ben 22tlye flashdisk de almışım o yüzden faturada 2sinin toplam ücreti yazıyormuş. detaylı haline bakınca farkettim ürünü 114 tl +8,5 kargoya almışım. ben balıkesirde oturuyorum . ürünü az öncede dediğim gibi hiç kullanmadım desem yeridir. fiyatını en son 85tl olur cnm bildiğin sıfır ürün. yarın akleyebilirsem resimlerini de eklerim. şimdi bebişim uyuyor ben cihazı kaldırmıştım ses olmasın diye çıkarmayayım.

bu arada cevabını bekliyorum cnm eğer düşünüyorsan yarın resmini cekeyim ama düşünmüyorsan ürünü boşuna çıkarmamayım kaldırdığım yerden vede kutusundan

ürünü 19/12/2013 te almıştım. yani yani 3, 5 ay olmuş alalı. kullanan arkadaşımın yoğun tavsiyesi üzerine ve hepsiburadadaki olumlu yorumları okuyup almıştık ancak ben toplasan en fazla 10 kere kullanmışımdır. Faturaya şimdi tekrar baktım canım, 145tl yazıyor faturada ama ben 22tlye flashdisk de almışım o yüzden faturada 2sinin toplam ücreti yazıyormuş. detaylı haline bakınca farkettim ürünü 114 tl +8,5 kargoya almışım. ben balıkesirde oturuyorum . ürünü az öncede dediğim gibi hiç kullanmadım desem yeridir. fiyatını en son 85tl olur cnm bildiğin sıfır ürün. yarın akleyebilirsem resimlerini de eklerim. şimdi bebişim uyuyor ben cihazı kaldırmıştım ses olmasın diye çıkarmayayım.
garantisi devam etmekte öyleyse dimi? bide benim icin coook sesziz olması önemli,bu konuda ne diyebilirsiniz?ayrıcada neden satmaya karar verdiniz?

ürün çalışırken kesinlikle çok sessiz, garantisi devam ediyor. ürünü tedbir olarak ihtiyacım olursa diye aldım. ancak evin içerisindeki nem yeterli geldi cok şükür kızımda burun tıkanıklığı vs. gibi sorun olmadı. bu yüzden kullanmadım. benim kızımdan 2 yaş büyük bebeği olan arkadaşım var. onda aynı ürün vardı o ürünü cok sık kullandığını alınması gereken zorunlu eşyalardan olduğunu falan söyleyince bende kendimize almıştım

Back