Bebek İkinci El arzum bebbe hava nemlendirci 35 lira

eymenege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
369
2
68
Tekirdağ
Bebegim dogmadan herseyi her anne gibi ozenerek aldim cok az burun tikanikligi yasadik kutusunda tertemiz duruyor fiyatimuz 35 lira.fiyat arastirmasi yaptiginizda uygun oldugunu goreceksiniz.alana simdiden hayirli olsunnn

arzum ar 855
45 W
• Soğuk buhar üretimi ile bebeğinizin odasındaki hava kalitesini artırır.
• 4,5 lt kapasiteli şeffaf su haznesi
• Min konumda 28 saat aralıksız çalışma
• Max buhar kapasitesi 260 ml/saat
• Buhar çıkış yön ayar düğmesi
• Ayarlanabilir buhar miktarı
• Dönüştürücü (Osilatör)
• Su seviye sensörü
• Su seviyesi yeterli olmadığında otomatik kapanma
• Sessiz çalışma
• Temizleme fırçası
• Renk: Sarı

ürün satılmadıysa bana mail adresinizi yollarmısınız lütfen,bide nerde oturyorsunuz?

hava nemlendirici almayı düşünüyorsan bende yardımcı olabilirim cnm . ancak balıkes,rde oturuyorum yani istanbul içi elden teslim düşünüyorsan sana uymaz. istersen ürürn hakkında bilgi verebilirim . daha cok yeni 1 yıl bile geçmedi öncdn almıştım ama ihtiyacım olmadığı için satmayı düşünüyırum

lütfen daha detaylı bilgi verirmisiniz ürün kodu ,fiyatı v.s.

lütfen daha detaylı bilgi verirmisiniz ürün kodu ,fiyatı v.s.

Ürün Kodu: 289819

Ürün Özellikleri:

WHC730 İyonizerli Buhar Üfleyici

(Programlanabilir Nem Oranı Ayarı/ Uzaktan Kumanda / LCD Ekranda Sıcaklık ve Nem Oranı Göstergesi)

İstenilen nem oranını otomatik olarak sağlayan programlanabilir nem ayarlayıcısı
Sağlınız için entegre edilmiş iyonizer ünitesi
Kireç oluşmasını önleyen gelişmiş filtre teknolojisi
Uzaktan kumanda
5 farklı zaman ayarı (2,4,6,8,10 saat)
Kolay kullanımı sağlayan LCD ekran
LCD ekranda oda sıcaklığı göstergesi
Su bittiğinde otomatik kapanma ve sesli uyarı sistemi
360° çevrilebilir nem çıkış ünitesi
Estetik ve ergonomik tasarım
5 lt uzun süreli kullanıma özel su tank bn 145 tlye almıştım cnm ondan 100 tlye verebilirim

Ben almak istiyorum 30 tl den olursa ama kargo için yada buradan satış nasıl oluyor bilmiyorum yardımcı olursanız memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…