- Konu Sahibi gulmelek42
merhaba kızlar birkaç aylık bir ilşkim var.. erkek arkadaşım çalışıyor ben ünv. öğrencidiyim aramızda 6 yaş var.. güzel de giden bi ilikimiz var ama bazı şeyler şüphelenmeme yol açıyor.. kendisi çok düşünceli beraber oldğumuz süre boyunca bana her konuda yrd. olmayı isteyen,sağlığımı çok düşünen,ii olduğuna inandığım bir insan..Fakat çok fazla arzulu bi erkek.... bana konusunu açmayayaım rahatsız oluosan dedi ben de yanımda kasılmasın herşeyi konuşabilelim diye konuş rahatsız olmuyorum dedim ama çok afedersiniz b..u çıkıyor bazen.. şahsen böle zamanlarda düşünmeye başlıorum henüz sevdiğimizi sölemedik birbirimize daha tanışma aşamasındayz diebilirimm seviyor mu diye sormıcm tabi ama gelecek için güzel şeyler istediğini açık kapı bırakarak sölüyor.. çünkü evlilik gibi uzun vadeli planlar genelde gerçekleşmior düşüncesinde benim gibi....her ortama girdim çıktım her türlü kızı biliorum yaşım da oldu 27 böle şelere ne halim ne vaktim var diyor.. ben de bu derece istekli olmasını bazen sadece bu yüzden mi istior benmle beraber olmyı die düşünmeden edemiorum... sizce ileriye yönelik olduğuna dair konuşmaları ve tavırları SAMİMİ mi?