Arvigo(Rahim) Masajı

Canım hayırlı olsun bebeğin. Yumurtlama masajını nasıl yaptın? Bir de masajın erken yumurtlamaya etkisi varmı sen kaçıncı gün yumurtladın?
Ben tam gununde yumurtladım canım adetden hemen sonra besinci gun yumurtlama oluyor 26gunluk periyot halinde oldugu ıcın
Evde corek otu yagı vardı onu degerlendırdım kasıklara karnıma dökip onunla masaj yaptım
Ve Selamun gavlem mırrabırahım ayetini cok okudum masaj yaparken
Ovulasyon testi al istersen onunla takibini yaoarsın

Kızlar hastaneden geldım elhamd 3090cıkmıs kese cok minicik sekılde girildi haftaya tekrar muayeneye cagırdım Rabbım isteyen herkese nasip etsin ınsakka
hayırlı uğurlu olsun bende denemek istiyorum bu ay kısmetse. Tekrar gözünüz aydın. youtubde videoları var birkaç tane izleyip denemekten zarar gelmez gibi.

Yumurtlamayı nasıl değerlendirdin canım gün aşırımı

Yumurtlamayı nasıl değerlendirdin canım gün aşırımı
Adetten sonra bir gun bos bir gun dolu
Tçyumurtlamayı görunce de uc gun ust iste yaptık sonrası bıraktık bide benim rahmım ters oldugu ıcın ılıskıden sonra yuz ustu yattım hep hıc boyle yapmamıştım kimyasal da ve bunda yaptım demekkı boyle kaloyormusum yeni anladım

Sagol canım inşallah bizimde tutar

Kizlar bana lütfen dua edin bu ay tekrardan bir gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı kan verdim 153cikti şimdi iki günde bir tekrarlanma olacak size haber vermek istedim
Merhaba hayırlı olsun tüpleriniz nasıl açıldı

Merhaba hayırlı olsun tüpleriniz nasıl açıldı
Tesekkur ederım darısı size ınsallah
Uzun bir muddet hacamat suluk bitkisel tedavi gordum bir yıl kadar surdu kaplıcalarada gırdım
Daha sonra bir bucuk yıl once Şişli echomar Cevat bayrak hocaya gıttım selektıfsalpingografi yontemi ile tuplerım actı
Elhamdülillah gecen yım mayıs ayında acıldı bu yıl gebelik nasıp oldu

Çok şükür ne mutlu size çok sevindim benımde kapalı tüplerim 3 tedavim olumsuz oldu

Cevat hocayı çok duydum ama işk rahim filmde kapalı çıkmıştı tüplerim o zman açılmadı bu farklı bi yöntem sanırım

Cevat hocayı çok duydum ama işk rahim filmde kapalı çıkmıştı tüplerim o zman açılmadı bu farklı bi yöntem sanırım
Ümitsiz sakın olma evet bu yontem özel bir kateter ile tup agızına getirip ilacı tipe zerk ediyor yanı klasik y ok ntem rahim azından sıvı verirken bu yontem bizzat tup ucundan verılıyor
Benim ilk normal film cekıldı Cevat hoca kapalı dedi ve selektıfsalpingografi yapalım dedi yaptı on dakikada acıldı sukur
Tabi ben daha inceden hacamat suluk tedavisi de gordum

canım hacamat ve sülük hangi bölgelerden uygulandı

Kızlar bana dua edın lekeneme ile hastaneye gittim kese de biraz duzensızlesme var dedi dinlen yat yapacak birseyımız yok dedı dusuk onleyıcı verdı duaya cok ihtiyacı m var

Kızlar uzun zaman olmus yazmayalı benden haberler cok sukur onca kanamalarıma ragmen mucizem beni bırakmadı canım kızım doğdu 4aylık oldu sakın vazgecmeyın ınanın yeter doktorlar asla olmaz tüp bebekle ancak dedı ama rabbıme sukur ler olsun tüplerim acıldı dogal yoldan gebe kaldım darısı sizlerin başına

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı ömür olsun inşallah masajı nasıl yapacağız konuyu okudum banada yaşlı bi teyze geçen ay masaj yaptı bağladı karnımı ama maalesef olmadı bu masaj kaç gün ve nasıl yapılıyor anlatırsan çok sevinirim

Amin Allah razı olsun canım darısı başına inşallah
Her adet bitiminden sonra ben başlıyorum yumurtlama dönemine kadar bunuda ovulasyon testıyle anlıyordum
Her aksam yatmadan önce yapıyordum YouTube de arvigo masajı yazarsan cıkıyor ben burda paylaşmıştım ama nerde hangi konuda bulamadım forum ana sayfasında arama butonu var oraya rahim masajı yada arvigo masajı yaz arat detayları cıkıyor yazdıklarım actıgım konular
Elimden geldiğince yazmaya calısıyorum ama malum bebekle ancak bu kadar oluyor kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…