- 22 Mart 2016
- 1.592
- 1.238
- 133
- Konu Sahibi Umutlu1234
-
Ben tam gununde yumurtladım canım adetden hemen sonra besinci gun yumurtlama oluyor 26gunluk periyot halinde oldugu ıcınCanım hayırlı olsun bebeğin. Yumurtlama masajını nasıl yaptın? Bir de masajın erken yumurtlamaya etkisi varmı sen kaçıncı gün yumurtladın?
hayırlı uğurlu olsun bende denemek istiyorum bu ay kısmetse. Tekrar gözünüz aydın. youtubde videoları var birkaç tane izleyip denemekten zarar gelmez gibi.Kızlar hastaneden geldım elhamd 3090cıkmıs kese cok minicik sekılde girildi haftaya tekrar muayeneye cagırdım Rabbım isteyen herkese nasip etsin ınsakka
Yumurtlamayı nasıl değerlendirdin canım gün aşırımıBen tam gununde yumurtladım canım adetden hemen sonra besinci gun yumurtlama oluyor 26gunluk periyot halinde oldugu ıcın
Evde corek otu yagı vardı onu degerlendırdım kasıklara karnıma dökip onunla masaj yaptım
Ve Selamun gavlem mırrabırahım ayetini cok okudum masaj yaparken
Ovulasyon testi al istersen onunla takibini yaoarsın
Bende videolardan bakarak ogrendım canım Allah razı olsun Rabbım sızede nasıp etsin ınshayırlı uğurlu olsun bende denemek istiyorum bu ay kısmetse. Tekrar gözünüz aydın. youtubde videoları var birkaç tane izleyip denemekten zarar gelmez gibi.
Adetten sonra bir gun bos bir gun doluYumurtlamayı nasıl değerlendirdin canım gün aşırımı
Sagol canım inşallah bizimde tutarAdetten sonra bir gun bos bir gun dolu
Tçyumurtlamayı görunce de uc gun ust iste yaptık sonrası bıraktık bide benim rahmım ters oldugu ıcın ılıskıden sonra yuz ustu yattım hep hıc boyle yapmamıştım kimyasal da ve bunda yaptım demekkı boyle kaloyormusum yeni anladım
Amin teşekkürler. bende bu ay yüzüstü denicem bakalım zaten olmassa kasım gibi donmuş için gidicem hem masajı hemde bu yöntemi deneyim diyorumBende videolardan bakarak ogrendım canım Allah razı olsun Rabbım sızede nasıp etsin ıns
İnşallah tutar hayırlı sekıldeAmin teşekkürler. bende bu ay yüzüstü denicem bakalım zaten olmassa kasım gibi donmuş için gidicem hem masajı hemde bu yöntemi deneyim diyorum
Merhaba hayırlı olsun tüpleriniz nasıl açıldıKizlar bana lütfen dua edin bu ay tekrardan bir gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı kan verdim 153cikti şimdi iki günde bir tekrarlanma olacak size haber vermek istedim
Tesekkur ederım darısı size ınsallahMerhaba hayırlı olsun tüpleriniz nasıl açıldı
Çok şükür ne mutlu size çok sevindim benımde kapalı tüplerim 3 tedavim olumsuz olduTesekkur ederım darısı size ınsallah
Uzun bir muddet hacamat suluk bitkisel tedavi gordum bir yıl kadar surdu kaplıcalarada gırdım
Daha sonra bir bucuk yıl once Şişli echomar Cevat bayrak hocaya gıttım selektıfsalpingografi yontemi ile tuplerım actı
Elhamdülillah gecen yım mayıs ayında acıldı bu yıl gebelik nasıp oldu
Cevat hocayı çok duydum ama işk rahim filmde kapalı çıkmıştı tüplerim o zman açılmadı bu farklı bi yöntem sanırımTesekkur ederım darısı size ınsallah
Uzun bir muddet hacamat suluk bitkisel tedavi gordum bir yıl kadar surdu kaplıcalarada gırdım
Daha sonra bir bucuk yıl once Şişli echomar Cevat bayrak hocaya gıttım selektıfsalpingografi yontemi ile tuplerım actı
Ümitsiz sakın olma evet bu yontem özel bir kateter ile tup agızına getirip ilacı tipe zerk ediyor yanı klasik y ok ntem rahim azından sıvı verirken bu yontem bizzat tup ucundan verılıyorCevat hocayı çok duydum ama işk rahim filmde kapalı çıkmıştı tüplerim o zman açılmadı bu farklı bi yöntem sanırım
canım hacamat ve sülük hangi bölgelerden uygulandıTesekkur ederım darısı size ınsallah
Kasık ustlerıne belime hem hacamat hem suluk yapıldıcanım hacamat ve sülük hangi bölgelerden uygulandı
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı ömür olsun inşallah masajı nasıl yapacağız konuyu okudum banada yaşlı bi teyze geçen ay masaj yaptı bağladı karnımı ama maalesef olmadı bu masaj kaç gün ve nasıl yapılıyor anlatırsan çok sevinirimKızlar uzun zaman olmus yazmayalı benden haberler cok sukur onca kanamalarıma ragmen mucizem beni bırakmadı canım kızım doğdu 4aylık oldu sakın vazgecmeyın ınanın yeter doktorlar asla olmaz tüp bebekle ancak dedı ama rabbıme sukur ler olsun tüplerim acıldı dogal yoldan gebe kaldım darısı sizlerin başına
Amin Allah razı olsun canım darısı başına inşallahAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı ömür olsun inşallah masajı nasıl yapacağız konuyu okudum banada yaşlı bi teyze geçen ay masaj yaptı bağladı karnımı ama maalesef olmadı bu masaj kaç gün ve nasıl yapılıyor anlatırsan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?