Artvinli olan veya artvini bilen kızlar bana yardım edin lütfenn...

superisi33

kuzucuklarım
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
6.468
10
EŞİMİN şark görevi artvine çıktı ama çok pahalı ve gelişmemiş bir yermiş diyolar çok üzüldük bilginiz varsa lütfen paylaşın....

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Bizim Eller" başlığına taşındı.

EŞİMİN şark görevi artvine çıktı ama çok pahalı ve gelişmemiş bir yermiş diyolar çok üzüldük bilginiz varsa lütfen paylaşın....

meraba askermi eşiniz ben asker eşiyim erzurum oltudayız artvini hiç görmedim ama arkadaşımın kız kardeşi artvinde okuyordu artvinin buradan güzelve gelişmiş olduunu söylemişti kiralar evt sanırım palıymış ama güzel yerdiye duymuştum internetten baksana artvine resimlerine.

benimde eşim polis ve tayinimiz artvine çıktı sizinle tanışabiliriz.bir çok konuda fikir alışverişinde bulunabiliriz.

benimde eşim polis ve tayinimiz artvine çıktı sizinle tanışabiliriz.bir çok konuda fikir alışverişinde bulunabiliriz.

selam siz nerdesiniz şuan biz istanbuldayız temmuzun 15 inde taşınacağız malesef ama korkuyoruz bize kötü bir yer gibi anlatıyorlar:18:

bizde şuan samsundayız temmuz 15 de eşimde ilişiğini kesip gidecek.ben daha sonra gideceğim tayin işlemlerimi halletmem gerekiyor.bende bayağı araştırma yaptım artvin hakkında genelde iyibiryer olduğu söyleniyor ama sosyal yaşam yok gibi birşey.bizde artvin merkezdeyiz birbirimize destek oluruz diye düşündüm sonuçta ikimiz içinde yeni bir il yeni bir hayat tanışmayı isterim.benim eşim özel harekat ta siz hangi birimdesiniz.

ama size şimdiden korkulacak bir il olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.insanları gayet sıcak ve samimidir.herşeyi paylaşmayı ve misafir ağırlamayı çok severler.benim annem artvin ardanuçlu biz her yıl ardanuça gidiyorduk ama artvin merkezi hakkında hiç bir bilgim yok.araştırmalarım sonucunda yeni ve kaliteli bir hastanesi,polis lojmanları olduğunu öğrendim.bizi zorlayacak tek şeyin sosyal yaşam olduğunu düşünüyorum.artık onuda el ele verip hallatmeye çalışacağız

canım bende araştırdım merkezi tepedeymiş benim eşim trafikde biz murgul ilçesine gidiyoruz merkeze 1 saat filan inş. yardım edeceğim bişey olursa edebilirim bende sosyal yaşantısının olmadığını öğrendim ama 2 yıllık sonuçda idare edecez artık ama arhavi ve hoppa güzelmiş deniz kenarında şansımıza orası olmamış bakalım artık

bende sevinmiştim merkezde bir arkadaşım olacak diyegerçi artvin merkezde trafik lambası yokmuş eşiniz onun için merkeze atanmamıştır ikimiz içinde hayırlısı

bende sevinmiştim merkezde bir arkadaşım olacak diyegerçi artvin merkezde trafik lambası yokmuş eşiniz onun için merkeze atanmamıştır ikimiz içinde hayırlısı

evet trafik lambası olmadığını duymuştum olsun merkeze çok uzak değiliz belki birgün karşılaşırız

ben artvinde yaşıyorum bana istediğini sorabilirsin evet çarşı merkezi tepededir ev kirası yeme içme pahalıdır ,sinema ucuzdur ,arhavi kısmen daha iyidir hopa istanbul bazaar var alış veriş merkezi içinde lcw ,defacto falan var trafik ışığıda yoktur

Son düzenleme:

canım hastanesi hiç iyi değil ,hastane ek bina yapılıyor en ufak sorunda seni rizeye yada trabzona sevk ediyorlar polis lojmanlarıda tek yerde değil zannedersem tokiler var onlar taaaaaaaaaaa nerde ....

annem artvin ardanuçlu ve çocukluğumdan kalan kesitler harika bir yer olduğudur.....
yemyeşil doğası,çam sakızları,içten samimi insanları..........
kendi adıma çocuğumu orda büyütmek isterdim....

arkadaşlar bende 1 ay sonra artvindeyim ama hala kiralık ev bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim

artvinde ve bulmak sorundur zaten iskebe taraflarına baktır canım çarşı merkez, artvinliler siz çekip gidiyorsunuz kahrını memurlar çekiyor madem çok memnunsunuz kalın gitmeyin

tek doğayla karınmı doyor sebze ateş pahası ,hastane yok sosyal ortam yok gösterimden kalkan filmler 3 ay sonra gelir ,yeşilliği napalım inekmiyiz biz iyiki yeşil

ama artvin iyiyidir iyiydir dağın başına karakol kurarlar 3 ev hepsi yaşlı ee karakol kalkmasın burdaki asker ne yapacak çocuğu okula nasıl gidecek arkadaşı olmayacakmı ,evin ihtiyaçları nasıl görülecek ,ögretmen çeker gider hemşire çeker gider asker kalır oldu

evet evet artvin ardanuç çok iyidir çok kiralar 600 den başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…