- 27 Nisan 2010
- 6.468
- 10
-
- Konu Sahibi superisi33
EŞİMİN şark görevi artvine çıktı ama çok pahalı ve gelişmemiş bir yermiş diyolar çok üzüldük bilginiz varsa lütfen paylaşın....
EŞİMİN şark görevi artvine çıktı ama çok pahalı ve gelişmemiş bir yermiş diyolar çok üzüldük bilginiz varsa lütfen paylaşın....
benimde eşim polis ve tayinimiz artvine çıktı sizinle tanışabiliriz.bir çok konuda fikir alışverişinde bulunabiliriz.
ama size şimdiden korkulacak bir il olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.insanları gayet sıcak ve samimidir.herşeyi paylaşmayı ve misafir ağırlamayı çok severler.benim annem artvin ardanuçlu biz her yıl ardanuça gidiyorduk ama artvin merkezi hakkında hiç bir bilgim yok.araştırmalarım sonucundayeni ve kaliteli bir hastanesi,polis lojmanları olduğunu öğrendim.bizi zorlayacak tek şeyin sosyal yaşam olduğunu düşünüyorum.artık onuda el ele verip hallatmeye çalışacağız
canım bende araştırdım merkezi tepedeymiş benim eşim trafikde biz murgul ilçesine gidiyoruz merkeze 1 saat filan inş. yardım edeceğim bişey olursa edebilirim bende sosyal yaşantısının olmadığını öğrendim ama 2 yıllık sonuçda idare edecez artık ama arhavi ve hoppa güzelmiş deniz kenarında şansımıza orası olmamış bakalım artık
bende sevinmiştim merkezde bir arkadaşım olacak diyegerçi artvin merkezde trafik lambası yokmuş eşiniz onun için merkeze atanmamıştır ikimiz içinde hayırlısı
ama size şimdiden korkulacak bir il olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.insanları gayet sıcak ve samimidir.herşeyi paylaşmayı ve misafir ağırlamayı çok severler.benim annem artvin ardanuçlu biz her yıl ardanuça gidiyorduk ama artvin merkezi hakkında hiç bir bilgim yok.araştırmalarım sonucundayeni ve kaliteli bir hastanesi,polis lojmanları olduğunu öğrendim.bizi zorlayacak tek şeyin sosyal yaşam olduğunu düşünüyorum.artık onuda el ele verip hallatmeye çalışacağız