Artvin ilinde yaşayan var mı?

kedibadem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
317
38
Eşimin ailesi Artvinde oturuyor.Ama ilçesinin köyünde. Biz de 15 tatil için gitmeyi planlıyoruz ancak hava ve yol durumu korkutuyor. Kendi aracımızla gitmek istiyoruz ama yollar nasıl bu çok önemli. Ailesini arayın sorun diyeceksiniz ancak onlara bu konuda pek güvenim yok. Karlı buzlu deseler gitmekten vazgeçeriz diye korkarlar.Daha önceden yollar hakkında böyle farklı beyanları oldu. Acaba var mı aranızda bana bilgi verebilecek olan?Artvin karayoolarınıda arıyorum dünden beri açmadılar.

dün akşam kuzenim artvinden geldi.onlar yusufeli ilçesinde.yollar çok kötü dediler.biz konyadayız konyayla artvin arası 24 saat sürüyor.kuzen kötü yol sartları yüzünden 28 saatte geldi.soğuk hava kar don artık doğuya gidiyor canım.

Eşimin ailesi Artvinde oturuyor.Ama ilçesinin köyünde. Biz de 15 tatil için gitmeyi planlıyoruz ancak hava ve yol durumu korkutuyor. Kendi aracımızla gitmek istiyoruz ama yollar nasıl bu çok önemli. Ailesini arayın sorun diyeceksiniz ancak onlara bu konuda pek güvenim yok. Karlı buzlu deseler gitmekten vazgeçeriz diye korkarlar.Daha önceden yollar hakkında böyle farklı beyanları oldu. Acaba var mı aranızda bana bilgi verebilecek olan?Artvin karayoolarınıda arıyorum dünden beri açmadılar.

tatlım Artvinde yollar çok virajlı, şoförünüze güvenseniz bile yolun acemisi olunca sıkıntı olur, bence bu ziyareti bahara erteleyin yollarda rezil olmanın manası yok, ben aslen Artvinliyim çok güzel bi yer ama yazları :KK1:

Canım ben Artvin'de yaşamıyorum ama Karadeniz'in yolları virajlı ve engebeli oluyor. Buna kışta eklenince o yollarda Allah korusun kaza riski 1ken 100e çıkıyor. Yağmur, kar, buz, don olayları virajlı yollar çok tehlikeli bence arkadaşın dediği gibi bahara erteleyin bu işi. Yok illa gidicez derseniz kendi arabanızla değilde en azından o yollara hakim olan otobüslerle gidin.

Son düzenleme:
akıl işi değil bence erteleyin..yollar buz,hatta kapalı..ulaşım yok..hemde köyüne gidicekmişsiniz hiç riske g,irmeyin derim..

Uzun kararsızlığım sonucunda eşim kendine bu akşam 22:00 a bilet aldı. Ben de 15 tatilde evimde kaldım.

Canım eşini kesinlikle yalnız gönderipte kayınvalidenlere karşı açık verme kullanırlar :KK19: ben senin yerinde olsam eşim istiyorsa karda buzda olsa giderdim kimseyi haklı çıkaramam :KK20:

Benim eşimin annesi ve babası tipik "kayınvalide" ve "kayınpeder" davranışları göstermezler. Hatta şöyle söyleyeyim çok yakın bir arkadaşınızın anne ve babası nasıl davranırsa onlar da öyleler.8 yıllık evliyim daha bir kere anne yada baba demedim demem. Ben biraz kuraldışı yapıya sahibim. Yani onlara "gelin" olarak yaklaşmadım hiç.O yönden sorunum yok.Hatta eşimin ablası arar sakın karda kışta gel diye ısrar etme der eşime.Onların derdi eşime görmek.

Son düzenleme:
X