Ben,annem ,kızkardeşim uzun zamandır kullanıyoruz hepimizde memnunuz.Eskiden ariel kullanıyorduk eski kalitesini yitirince niye ona okadar para vereyimki diye art matiğe geçtik üreten firmada hayat kimya(bingo) zaten adı uydurma ama üretici firma güvenilir.Meyriğin dediği gibi bimin ürünleri adları uyduruk ama üretici firmalar ünlü firmalar.Sütünü ak gıda (ülker) yapıyor,bulaşık deterjanı hayat kimya (bingo) bisküvi türlerinide genelde biskot (ülkerde ona yaptırıyor) hepsini sayıpta başınızı şişirmeyeyim.Benim garip bir huyumdur ne alırsam kim üretmiş kendimi başka bir firmamı diye bakarım.
kızlarr başlıgı görünce hemen daldım konuya:)
bugün kardeşim dedi ki "ilk defa duyulmamış bi marka aldım bakalım neolacak dedi.deneyimlerinizi okuyunca sevindim yarın hemen söyleyeyim.hatta bende ona dedim ki bende abc matik almayı düşünüyorum:)))yanlız tek korktugum siyahlarda nasıl olurlar acaba.
hemde bu artmatigin 3buçuk kilosu 6.50 tl kızlar:)
ben bingo kullanıyorum zaten ve bu artmatik de bingonunsa eger çok süper oldu benim için:lepi:normalde bingonun 1.5 kilolugunu 6 buçuga alıyordum düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?