• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artmatik

bende kullanıyordum ya geçen hafta cuma ev sahibesi teyze geldi..
tam da çamaşırları katlarken..
" gelin çamaşırları neyle yıkıyosun çiçek gibi olmuş,beyazlar kar gibi dedi"opuyorumnanaktan
bende artmatik le yıkıyom hacı teyze,bimden alıyom dedim..
oda başlıycakmış,hadi hayırlısı....

Ben,annem ,kızkardeşim uzun zamandır kullanıyoruz hepimizde memnunuz.Eskiden ariel kullanıyorduk eski kalitesini yitirince niye ona okadar para vereyimki diye art matiğe geçtik üreten firmada hayat kimya(bingo) zaten adı uydurma ama üretici firma güvenilir.Meyriğin dediği gibi bimin ürünleri adları uyduruk ama üretici firmalar ünlü firmalar.Sütünü ak gıda (ülker) yapıyor,bulaşık deterjanı hayat kimya (bingo) bisküvi türlerinide genelde biskot (ülkerde ona yaptırıyor) hepsini sayıpta başınızı şişirmeyeyim.Benim garip bir huyumdur ne alırsam kim üretmiş kendimi başka bir firmamı diye bakarım.

canım bunu öğrendiğim iyi oldu bende bimdeki markalar bilindik değil diye uygun olmasına rağmen ordan alışveriş yapmıyordum:1no2:
madem bildiğimiz firmaların ürünü satılıyo adı o kadar önemli değil artık korkmadan alışveriş yapabilirima.s
bu artmatik ve güldalı da denicemkaydirigubbakcemile5

Dene arkadaşım ben çoğundan memnunum.Sen dene memnun kalmadığın ürünü kullanmazsın. Sırf marka ismine niye para vereyimki dedim denemeye başladım ama kimi insanlarda takıntıdır marka.

ben yıllarca omo ve ariel kullandım..
burdaki yorumlardan etkilenerek artmatiği aldım.
.tam ramazan temizliği öncesi denk geldi perdeden tutun yıkanacak herşeyi artmatikle yıkadım ve memnun kaldım..
bundan kelli hep artmatik alıcam.
bu fiyata bu kalite kaçırılmaz..
herkese tavsiye ediyorum ama herkes nedense burun kıvırıyo..
bide güldal çamaşır suyunu aldım onuda beğendim..
birde araştırdım bimin bulaşık makinası deterjanı çok güzelmiş onuda denicem
50 tablet 9 tl falan..
marka takıntısı yüzünden..devir hesap devri ..8 kilosunu 19 milyona aldım...
bu arada iki tane afacan çocuğum var düşünün lekeleri çamaşırları artık...

Son düzenleme:
kızlarr başlıgı görünce hemen daldım konuya:)
bugün kardeşim dedi ki "ilk defa duyulmamış bi marka aldım bakalım neolacak dedi.deneyimlerinizi okuyunca sevindim yarın hemen söyleyeyim.hatta bende ona dedim ki bende abc matik almayı düşünüyorum:)))yanlız tek korktugum siyahlarda nasıl olurlar acaba.
hemde bu artmatigin 3buçuk kilosu 6.50 tl kızlar:)

ben bingo kullanıyorum zaten ve bu artmatik de bingonunsa eger çok süper oldu benim için:lepi:normalde bingonun 1.5 kilolugunu 6 buçuga alıyordum düşünün.

kızlarr başlıgı görünce hemen daldım konuya:)
bugün kardeşim dedi ki "ilk defa duyulmamış bi marka aldım bakalım neolacak dedi.deneyimlerinizi okuyunca sevindim yarın hemen söyleyeyim.hatta bende ona dedim ki bende abc matik almayı düşünüyorum:)))yanlız tek korktugum siyahlarda nasıl olurlar acaba.
hemde bu artmatigin 3buçuk kilosu 6.50 tl kızlar:)

canım inan ben geçen hafta aldım ve temilik yaptım çarşaf ,perde ne varsa bununla yıkadım ve tabiki renkli çamaşırlarda sonuç mükemmel bir temzilik..
hatta perdelerim daha çok parladı..
eşim bimden 8 kilosunu 9 küsüre aldı canım...
sen büyüklerden al istersen büyükler daha ekonomik..
ben eşime 1 kg falan varsa denemek için ondan al dicektim unuttum
oda 8 kg almış gelmiş..iyikide almış..

ben bingo kullanıyorum zaten ve bu artmatik de bingonunsa eger çok süper oldu benim için:lepi:normalde bingonun 1.5 kilolugunu 6 buçuga alıyordum düşünün.

canım bingoyu solda sıfır bırakıyo ben yıllarca ariel ve omo aldım
onları bile solladı bence...delikafadulden

bende bimin bulaşık deterjanlarını yumuşatıcısını yüzey temizleyicisini diş fırça ve macununu kullsnıyorum çokta memnunum

Ben de bim'in tablet bulaşık makinesi deterjanını kullanıyorum ve çok da memnunum. ınanın geçenlerde toz calgonit deterjan kutumun dibinde kalan 1-2 yıkamalık deterjan bitsinde kutuyu atayım diye onunla yıkattım bulaşıklarımı bin pişman oldum. Art matiği de eskiden kullanıyoduk ama renklileri biraz soldurduğunu gözlemlemiştim. Az koymak lazım çünkü beyazları bembeyaz yapan her deterjan emin olun renkliler de az da olsa solma riski taşır. Ama şuan renkliler için ayrı beyazlar için ayrı olanı varmı onu da bilmiyorum.

Art matiğide konsantire yapmışlar nedense bunuda konsantreye çevirmişler yarı ölçek kullanmayı unutmayın.

artmatik ve bilmatik deterjanlar nasıllar aradan 9 ay geçmiş hala iyi temizliyolarmı acaba

bim' in herseyi çok guzel ve kaliteli.. ben çok memnunum aldıklarımdan..art matik güldal bul.mak.det. alışverişimi ordan yaparım

senelerdir bimden alışveriş yaparım deterjanını hiç kullanmamıştım iki üç aydır kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim

Back