• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artmatik

evet bende bimden yeni aldım ve kulanmaya başladım..
vallahi ne yalan söyleyeyim hoşuma gitti...
kokusuda çok güzel ayrıca..
hatta cahil cesareti edip tüllerimi bile onla yıkadım ve şaşırdım..
bembeyaz çıktılar....
maliyeti çok düşük olmasına rağmen bu kadar kaliteli bir ürün olması beni şaşırttı..
sanırım tanınmamış bir ürün olduğu için ucuz..
yahut tanıtma aşamasında olduğundan
hele bir tanınsın o da pahalanır...
ben memnunum yani ...

bende kullanıyorum ve çok memnunum.arkadaşın dedigi gibi buda duyulunca fiyatı artar ben stok yapın derim

ciddimisiniz arkadaşlar...
bayıldım,süper...alkisalkisalkis
ne zamandır yanından geçerim,cesaret edip alamadım...
deterjanımda az kaldı,alıp denemeliyim mutlaka...yerimseniben
birde Bim in kendi çamaşır suyu varya güldal ondan memnunmusunuz peki..:utangac:
oda benim hoşuma gidiyor ..
yeri geliyor bütün evi onunla siliyorum...
yerimseniben

sadece beyazlara mı kullanıyorsunuz renkliler içinde var mı

valla ben beyaz-renkli hepsinde kullanıyorum...herşeyimi yıkadım bu ara büyük temizliğe kalkıştım..
tüllerimi tekrar yıkadım..
battaniyelerimi-kışlıklarımı herşeyimi..
mis gibi kokuyor tertemizde yapıyor...
ben şiddetle tavsiye ederim..
hem ucuz hemde kaliteli...

ciddimisiniz arkadaşlar...
bayıldım,süper...alkisalkisalkis
ne zamandır yanından geçerim,cesaret edip alamadım...
deterjanımda az kaldı,alıp denemeliyim mutlaka...yerimseniben
birde Bim in kendi çamaşır suyu varya güldal ondan memnunmusunuz peki..:utangac:
oda benim hoşuma gidiyor ..
yeri geliyor bütün evi onunla siliyorum...
yerimseniben

Güldal'ı hep kullanıyoruz.fiyatına göre çok çok iyi.Çok memnunuz baharcım.Biz kokulusunu alıyoruz.Diğer markalardan pek bir farkı yok.Sonuçta markası ne olursa olsun çamaşır suyunu dikkatli ve gerektiği kadar kullanmak lazım...a.s.:1hug::1hug:

hanımlar, bimde birçok marka duyulmamıştır çünkü kendisi yaptırıyor firmalara, ucuz olmasının sebebide bundandır tutulunca fiyat artar derdiniz olmasın. paket üzerine bakın bim aş. adına falan firmada üretilmiştir yazar ve genelde bilindik firmalarda yaptırılıyor. mesela makarnası nuhun ank. mak. firmasında üretiliyor. bulaşık makinası deterjanı henkel de üretilmiş. vs. ben bir çok ürünü kullandım hem piyasadan daha ucuz hemde kaliteli. bahsettiğiniz armatik ve güldal ı kullanıyorum ikisindende memnunum.

bende üstünde bim için üretildi yazısını görürsem terddüt etmeden alırım ama deterjanı denemedim hiç

Ben,annem ,kızkardeşim uzun zamandır kullanıyoruz hepimizde memnunuz.Eskiden ariel kullanıyorduk eski kalitesini yitirince niye ona okadar para vereyimki diye art matiğe geçtik üreten firmada hayat kimya(bingo) zaten adı uydurma ama üretici firma güvenilir.Meyriğin dediği gibi bimin ürünleri adları uyduruk ama üretici firmalar ünlü firmalar.Sütünü ak gıda (ülker) yapıyor,bulaşık deterjanı hayat kimya (bingo) bisküvi türlerinide genelde biskot (ülkerde ona yaptırıyor) hepsini sayıpta başınızı şişirmeyeyim.Benim garip bir huyumdur ne alırsam kim üretmiş kendimi başka bir firmamı diye bakarım.

kızlar deterjanım bitmek üzere bende bu ilacı denemek istiyorum renklilr içinmi kararsızkaldm

kızlar deterjanım bitmek üzere bende bu ilacı denemek istiyorum renklilr içinmi kararsızkaldm

Ben ikisinede kullanıyorum.Yalnız renklileri yıkarken yarı ölçek deterjana 1çorba kaşığı sulandırılmış arap sabunu koyup öyle yıkıyorum renkler parlak oluyor.

dün gittim bime artmaiği alsammı almasammı kararsız kaldım ya alamadım8 kilosu 16 tl ama nedense alamadım ya

bende alıp almamakta tereddüt ettim..pksihen bazlı ağartıcı miktarı diğerlerine göre az diye almadım

Ben kullanmanızı tavsiye ederim ama bir tavsiyem daha var.. Tespo mağazalarında sef marka deterjan var, tam emin değilim ama 7 ya da 9 kilosu 10 lira ve beyazları inanılmaz güzel yıkıyor, soda etkili.. Renkliler için olanı da var sanırım ama sakın yanılıp da beyaz için olanı renklide kullanmayın rengini açıyor.. Hem çok ekonomik, hem harika temizliyor.. Mutlaka deneyin derim..

Back