• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artk herey anlamsz geliyor

bulut83

YaHalıkYabariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
3.300
2
116
41
İstanbul
merhaba arkadaşlar burada hepimizin hikayesi aynı hepimiz aynı şey için mücadele ediyoruz kimilerimiz sonunda mutlu oluyor kimileri mutsuz.
her seferinde aynı heyecanlarla umutlarla başlayıp tekrar tekrar yıkılmak varya onu yaşamayan hiç kimse bilemez rabbim kimselerede yaşatmasın.
gönlünde yüreğinde yeni bir çiçek yeşertiyorsun bakıyorsun birzaman sonra o çiçeğin solmuş seni terk etmiş bizlerde öyleyiz bir türlü o çiçeklerimizi yeşertemiyoruz inşallah gün gelir devran döner bizlerde çiçeklerimizi koklayıp büyüteceğiz...

arkadaşlar nedendir bilemiyorum artık herşey anlamsız tatsız tussuz geliyor hiç birşeyden mutlu olamıyorum tamam unuttum diyorum kafamdan attım diyorum olmuyor heleki birde çevremdekilerin gebelik haberini duyunca birde demezlermi insanın yüzüne bakarak istemeden oldu yaa.bizlerse gece gündüz çalışıyoruz korunmuyoruz yinede yok ...

rabbime karşı hiç bir zaman isyan etmedim dedim vardır bunda da bir hayır vardır bir bildiği dedim..işte insanız bazen acizleşiyoruz istemeden kendimizi sorguluyoruz....
RABBİM RABBİM RABBİM SEN BİZLERİN YUVALARINI EVLATSIZ KOMA BİZLEREDE SALİH SALİHA EVLATLAR VER BİZLER ACİZ KULLARINIZ YANLIŞ YAPARIZ BİZLERİ YANLIŞLARDAN KORU DOĞRULARI NASİP ET.
SEN GÖRÜYORSUN NASIL EVLAT ÖZLEMİ ÇEKTİĞİMİZİ SEN BİZLEREDE TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VER ....

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN SİZLERİ SIKTIYSAM NE YAPAYIM BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLAMIYOR BİRBİRİMİZE DUALAR EDELİM KULUN KULA DUASI KABUL OLURMUŞ HELEDE BU YOLDAN GEÇMİŞ YAVRUSUNA KAVUŞMUŞ ANNELER SİZLERDE ÇOK ÇOK DUA EDİN
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

HERKESE HAYIRLI GECELER
inşallah bizimde en kısa zamanda gecelerimiz gündüz olacak sabahları doğan güneşle beraber bizlerin güneşide doğacak allahım eşimizle yavrularımızla ve tüm sevdiklerimizle beraber mutlu günler geçirmeyi nasip kısmet eder...
kızlar sizlerde benim gibi bu başlıkta içinizden geleni yazarsanız sevinirim yavrularımıza kavuştuğumuz güne kadar dertleşmi oluruz gün gelir onlara anlatırız
HADı ARKADAŞLAR DERTLEŞMEYE....

canim benim hic olurmu ya seni cok iyi anlayanlardan biriside benim bu sefer oldu diyipte yine yikilmak cok zor her seferinde omuzlarin biraz daha dusuk ayaga kalkiyorsun
ama sonunda ayaga kalkiyoruz allaha sukur
zaten onemli olanda ayaga kalkacak gucumuz var ve bunu allahim elimizden almasin
yikilmak yorulmak ve yilmak yok bulutum
bir daha bir daha bir daha basarasiya kadar

slm bulut.tabiiki seni en iyi anlayan bizler yani senin gibi olanlarız.tabiiki dertleşicez.inan bana çok arkadaşım var.çok dostum var.annnem arkadaşım gibi.bir ara hep onlarla dertleşiyordum.bazende acaba onları sıkıyormuyum diye düşünüyordum zaman zaman.ama buraya kayıt olduktan sonra sizlerle anlattıkça dertlerim azaldı daha bir güç geldi bana.senin şuandaki bulunduğun karamsarlık bende 2 ay önce üst safhalardaydı.aynen senin dediğin gibi hiçbirşeyden tat almıyor gezdiğim yerlerde bile hep mutsuzluğumu götürüyordum.ama zaman herşeyin ilacı.bu aralar daha önce hiç olmadığım kadar relaxım.çünkü bazı şeylerin sonucu zaten alnıumıza yazılmış.biz üzerimize düşeni yapıcaz tabi ama gerisi yine rabbime kalmış.onun için üzülme cnm.bu da geçicek.ileride elimize bebeklerimizi aldığımızda onların tadına diğer annelerden daha çok varıcaz inan bana.seni çok öpüyorum cnm.iyi geceler....

slm bulut seni öyle iyi anliyorum ki isyanin rabbime degil biliyorum sadece NEDEN sorusuna cevap bulamiyoruz o yüzden rabbim insallah bizimde yüzümüzü güldürecek tabiki umut kesmememiz gerekir ama daha ne kadar dayaniriz bilmiyorum,bizde 5tüp bebek denedik yavrumuz olsun isdedik olmadi 2 sene önce denedigimizde tutmayinca bidaha asla dedik ama simdi tekrar bi umut yeserdi kismetse seneye bidaha deneriz diyoruz yani arkadasim ne ne zanam olur bilemeyiz sabir insallah..bos konusanlar öyle cok ki mesala kocasi ceketini atiyormus hamile kaliyormus laaaarrr hani biz hala beceremedik ya.. ya isdemeden olanlar.. kucaklarina capa gösdermeden hemem gelen yavrularinin kiymedini bilmeyenler he bide akil verenler öyle cokki duymuyacagiz bi sekilde ama öyle cok konusuyorlarki RAABBIM bize sabir versin bide samimiyedimize inanip dualarimizi kabul etsin insallah hayirli evlatlar versin...

Canim,insallah en yakinda kavusacaksin yavruna YILMAK YOOOOKK... Rabbim en kisa zamanda,nasip etsin insallah butun anne olma hasretiyle yuregi yanan arkadaslarimaa,gonullerindeki muradi versin insallah... Allah kimseyi,evlatsiz komasin,hayirli zamanda evlatlarini versin .. Aminn.. Bu yolda ugrasan butun anne adaylarina guc kuvvet,sabir ihsan et rabbim.. Maddi manevi guc ver Yarabbi ..

öncelikle duana Amin canım:teselli: hiç üzülme hepimiz birbirimize desteğiz burda inşallah Allahım bizim gibi bebiş için uğraşanlara en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip edicek:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canlarim bizi bizden baskasi inanin anlamiyor cok cetin bir sinavimiz var ALLAHIM kazanmayi nasip etsin bende boyle 6 kez yikildim agladim cok ama asla isyan etmedim sukur hep olcak diyorum ALLAHIN IZNIYLE 7. migroya baslicam ama onume hep engel cikiyor bundada hayir vardir diyorum MAALESEF MENEPOZ KAPIMI CALDI ADET OLAMIYORUM cok yiprandim ALLAH BUYUK MEVLAM EYLERSE GUZEL EYLER RABBIM BUTUN ISTEYENLERIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN AMINNNN :teselli:

bulut yemin ederim ki yazdıklarını okuyunca gözyaşlarıma engel olamadım...canım artık ben saysını unuttum kaç kere yaptığımın ..sonu hep hüsranla bitti..dışarı çıkamaz oldum..herkez aşagıda yavrularıyla ben nefret eder hale geldim insanlardan..neden rabbim diyorum bazen neden daha bitmedimi çilemiz diyorum dile kolay 10 sene olacak..yıprandım artık cidden çok yıprandım..demekki daha vakti saati dolmamış diyorum..EY ULU RABBıM ..YALVARIRIM SANA ıSTEYEN HERKEZE NASıP ET SALıH EVLATLAR..BıDE ÖYLE SINA BıZı..BıTSıN BU ÇıLEMıZ ..BıZDE ANNE OLALIM..KOKLAYALIM YAVRUMUZUN KOKUSUNU...NE OLUR ALLLAHIM NE OLUR..SEN BÜYÜKSÜN SEN LÜTUFKARSIN DUY SESıMıZı RABBıM ..BU MÜBAREK AYLAR HÜRMETıNE...

kızlar günaydınlar rabbim içinde bulunduğumuz durumu doğan sabah güneşi gibi aydınlık etsin....
arkadaşlar beni yanlız bırakmayıp dertlerime ortak olduğunuz için hepinize teşekürler...
canlarım bu gece bu başlığı yazıp dertlerimi döktükten sonra uyudum ve rabbim hayırlara yazsın rüyamda gelinlik giydim . tertemiz bembeyazdı .acaba rabbimin bana bir hayırımıydı anlam veremedim...

Bulutcum ne kadar doğru söylemişsin. "gönlünde yüreğinde yeni bir çiçek yeşertiyorsun bakıyorsun bir zaman sonra o çiçeğin solmuş seni terk etmiş"
Bu duygu gerçekten çok kötü. Ben de çoğu zaman hiç bi şeyden mutlu olmuyorum, çok keyifsiz oluyorum ve eminim ki eşim de dahil çevremdekileri de mutsuz ediyorum. zaten pek kimseyle de görüşmek istemiyorum, yok olmak, kaybolmak istiyorum. Bazen acayip umutluyum bu sefer olucak diyorum. ama bişey var ki sabahları uyandığımda olanları hatırladığımda içim sızlıyo her gün ama her gün.
inşallah bu günler geçecek ve evlatlarımız hayırlarla, sağlıklarla gelecek. o zaman bizlerde dünyanın en mutlu insanı olacağız.
Rabbim inşallah bu mübarek günler hürmetine en hayırlı zamanda bizlere sağlıklı, hayırlı, salih ve saliha evlatlar nasip eder. AMıN.

kızlar günaydınlar rabbim içinde bulunduğumuz durumu doğan sabah güneşi gibi aydınlık etsin....
arkadaşlar beni yanlız bırakmayıp dertlerime ortak olduğunuz için hepinize teşekürler...
canlarım bu gece bu başlığı yazıp dertlerimi döktükten sonra uyudum ve rabbim hayırlara yazsın rüyamda gelinlik giydim . tertemiz bembeyazdı .acaba rabbimin bana bir hayırımıydı anlam veremedim...

cnm benım ruyan cok guzel insallah ruyan gercek olur allahım hayırlısıyla anne olmayı nasıp etsın

Bulut arkadasım duygularını neguzel ifade etmıssın oylee bir an kendımı tutamadım ağlattın benı hepimiz kader arkadaşıyız allahım hepimizi evlat sahıbı yapsın ınsallah bu guzel aylarda dualarımız kabul etsın bende 6 kere tüp bebek denedım 7. için cesaretımı toplamaya calısıyorum
ALLAHIM BU GUZEL AYLARIN YUZU SUYU HURMETINE DUALARIMIZI KABUL ET
Burda çaba gosteren anne olmayı isteyen butun arkadaşlarımıza bu duyguyu yasamayı anne olmayı , hamılelelere sağlıklı 9 ay geçirmelerini nasip et ALAHIM......

Anne burdayım dediğin anda herşeyı silip kafamdan 9 ay sadece senınle yaşamak istiyorum mercimeğim Hani insan ağlamak ister,Gözlerinden yaş gelmez..Hani gülmek ister,yürekten gülemez..Hani birini bekler o hiç gelmez... Hani onu çok severde hiç söyleyemezya bu duyguları artık yaşamak isteıyorum senı kendı canımdan çok sevdiğimi, Bananla birbirimizi çok sevdiğimizi aşkımızın meyvesi olduğunu senı okşarken sana anlatmak istiyorum Bugün bana seni daha çok özlediğimi farkettirdin.Sensiz olamayacağımı, kokunu duyar gibiyim şimdiden gelmeyeceğini düşündüğüm an soluğum kesılıyor, ciğerım kopmuş gibi oluyorum ne olurgel bebeğim ...........

canım ne güzel demişsin anne dediğin an herşey biter diye hep diyorum bende duyarmıyım acaba peşimde yavrularım anne anne diye bağırdıklarını hele birde ANNNEM diye gelip boynuma sarıldıklarını...o kadar çok istiyorumki anlatamam... rabbim tez zamanda yaşatır inşallah...hele sabahları onun mırıldanmalarıyla uyanmak gün boyu ona birşeyler öğretmek beraber birşeyler paylaşmak dünyanın en güzel mutluluğu olsa gerek....

bütün dualara amin allahım bizi bu mübarek günlerde yüzümüzü güldür hepimiz aynıyız arkadaşlar bende 7yıldır ugraşıyorum malesef sonuç hüsran ben şuan memleketimden uzaktayım inanın hiç gitmek istemiyorum insanlar bizi anlamamakta direniyo sanki bizim elimizde olan birşeymiş gibi insanlar laf atıp duruyo bizi üzenlerin hepsini rabbimin yüce adaletine haval ediyorum

evet canım doğru söylüyorsun sanki bizim elimizde olan birşey de olmuyor demiyorlar rabbimin takdiri vardır hayırlı vakti saplıyorlar okları yüreğimize . olsun onları allaha havale edelim gün gelir yavrularımız yanımızda görünce bu sefer ne diyecekler acaba konuşacakları söz kalacakmı.....

inşallah allahım tez zamanda verirde ağızlarını kapatır bulut arkadaşım sende üzme kendini bebeğin senle ben eminim

Back