- 25 Şubat 2025
- 14
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi Kelebek0505
-
Bende aynı durumdayım inşallah gittikçe koyulaşırMerhaba arkadaşlar son regl günüm 6 şubattaydi. 3 gündür erken gebelik testi yapıyorum 4 adet nimo test ve 1 adet artımed test yaptım hepsinde silik çizgi çıkıyor yanıltıcı olabilir mi regl ime 1 haftadan fazla var kan vermelimiyim?Eki Görüntüle 3550190
Ne zaman kan vereceksiniz ne zaman kan vermeliyim ? İnşallah koyulasirBende aynı durumdayım inşallah gittikçe koyulaşır
4martta veririm kanı sanrım daha çok erken çünkü ama içim içimi yiyor.Ne zaman kan vereceksiniz ne zaman kan vermeliyim ? İnşallah koyulasir
Kan vermediniz mi peki ben yarın vermeyi düşünüyorum ama regl daha 10 gün varMerhaba nimo ve artimed beni yaniltti konularima bakarsaniz 7 gun varken artimed yaptim cikti silik 5 gun varken nimo yaptim oda cikti sonraki hic bir testimde birdaha cikmadi awoks roll pyro clinig ve after denedim 1 gun arayla hic cikmadi simdi gunumdeyim olmadim daha
Cok 10 gun daha 6 gunkala verdim negatif cikti bnce vermeyin 5 gun bekleyinKan vermediniz mi peki ben yarın vermeyi düşünüyorum ama regl daha 10 gün var
Kan testi yaptırdım 26 çıktı doktor hamilesin dedi 2 gün sonra yükseliyor mu bakacağızCok 10 gun daha 6 gunkala verdim negatif cikti bnce vermeyin 5 gun bekleyin
Hayırlı olsun inşallah yükselsin annesiKan testi yaptırdım 26 çıktı doktor hamilesin dedi 2 gün sonra yükseliyor mu bakacağız
Hayırlı olsun inşallah yükselsin annesi
3 4 gün önce yaptığım testler bu sekildeydi bence var sizinde inşallah gönlünüze göre olurBenim nimo ve artimed boyle cikmisti 6 gun ve 5 gun kala
Merhaba arkadaşlar son regl günüm 6 şubattaydi. 3 gündür erken gebelik testi yapıyorum 4 adet nimo test ve 1 adet artımed test yaptım hepsinde silik çizgi çıkıyor yanıltıcı olabilir mi regl ime 1 haftadan fazla var kan vermelimiyim?Eki Görüntüle 3550190 cnm
3 4 gün önce yaptığım testler bu sekildeydi bence var sizinde inşallah gönlünüze göre olur Cnm benimle aynı adet günün ben 9 gün kala test yaptım silik cikti aynı gün kan verdim 2 geldi şuanda 6 günüm kaldı kan versem cikarmikiMerhaba arkadaşlar son regl günüm 6 şubattaydi. 3 gündür erken gebelik testi yapıyorum 4 adet nimo test ve 1 adet artımed test yaptım hepsinde silik çizgi çıkıyor yanıltıcı olabilir mi regl ime 1 haftadan fazla var kan vermelimiyim?Eki Görüntüle 3550190
Daha önce Nimo test kullandım sizin gibi 2 tane yaptım silik görünce hatta sizinkinden daha da netti çizgiler Artımed zaten yalancı çıkarıyor kan verdim negatif sonuç aldım bence prodoctor avox marka yapın net sonuç alırsınızMerhaba arkadaşlar son regl günüm 6 şubattaydi. 3 gündür erken gebelik testi yapıyorum 4 adet nimo test ve 1 adet artımed test yaptım hepsinde silik çizgi çıkıyor yanıltıcı olabilir mi regl ime 1 haftadan fazla var kan vermelimiyim?Eki Görüntüle 3550190
Bence kan verin benimde bu sekildeydi geçen hafta kan verdim hamileyim büyük ihtimal sizde hamilesiniz ve çok yeni hakkınızda hayırlısı olsunAdete 6 gün kala artımed erken gebelik testi yorum yapabilir misiniz ?Eki Görüntüle 3552653
Var gibi gözüküyor benim 3 gecikti az bişey da belirgindi kan verdim Beta 60 çıktı iki gün arayla kaset test te deneyin ondada çıkarsa gider kan verirsiniz inşallh vardır herşey gönlünüzce olsunAdete 6 gün kala artımed erken gebelik testi yorum yapabilir misiniz ?Eki Görüntüle 3552653
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?