Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi negatif malesefEki Görüntüle 3514960 Eki Görüntüle 3514962 Eki Görüntüle 3514963
Kızlar merhaba bugün 3 farklı test denedim adetime 2 gün var sizce var mı ya. 1 yıldır deniyoruz olmuyor. Direk çıkmazdı pek. Bu testlerin hepsini anlık çekmiştim yardımcı olun lütfen
Artımed ve freely testler
Sanki silik çizgiler belli gibi ama bilemedimHepsi negatif malesef
Kontrol çizgisi onlar normal, çift kırmızı olması lazımSanki silik çizgiler belli gibi ama bilemedim
C olan çizgi kontrol T olan çizgi test sonucuSanki silik çizgiler belli gibi ama bilemedim
Bence hamilesin bende adet gecikmemis bile iyi bile çıkmış bence kan verdiniz miEki Görüntüle 3514960 Eki Görüntüle 3514962 Eki Görüntüle 3514963
Kızlar merhaba bugün 3 farklı test denedim adetime 2 gün var sizce var mı ya. 1 yıldır deniyoruz olmuyor. Direk çıkmazdı pek. Bu testlerin hepsini anlık çekmiştim yardımcı olun lütfen
Bence
Iki test markası da hayal kırıklığı ama kaset yapmışşın ve onda var smdı bu testler gebe de olsan olmasanda pozıtıf oluyor ama benım ıcımden gecen var kasette cıkmıs ben ona guvenırım oyle de oldu sabah hemen kaset test al eger cıkarsa tebrık ederım ama erken test alma sadece kasetEki Görüntüle 3514960 Eki Görüntüle 3514962 Eki Görüntüle 3514963
Nasıl aynı renk olucak ovulasyon testı degıl bu gebelık soz konusuyla boyle cıkar ztn asırı koyu olması ıcın beta cok yuksek olması lazım silik cıkar bı tık daha koyu cıkar asla aynı cıkmaz ılk zamanlar oyle olurKon
Kontrol çizgisi onlar normal, çift kırmızı olması lazım
Lh testi mi sandınız yoksa bilerek mi yapıyorsunuz? Diğer açtığı konuyada aynı yorumu yazan sizdiniz sanırım negatif diyenKon
Kontrol çizgisi onlar normal, çift kırmızı olması lazım
Hayalet çizgi olunca negatif oluyor diye biliyodum cizgi çokta net değil daha net olması gerekmiyor mu ?Lh testi mi sandınız yoksa bilerek mi yapıyorsunuz? Diğer açtığı konuyada aynı yorumu yazan sizdiniz sanırım negatif diyen
Tabii ki hayır. Hcg değeri düşük olduğu sürece silik çıkar. Adet geciktiğinde koyu çıkar. Hepimiz böyle öğrendik gebeliğimizi. İdrar testinin klavuzunda bile yazar silik çıkması pozitif diyeHayalet çizgi olunca negatif oluyor diye biliyodum cizgi çokta net değil daha net olması gerekmiyor mu ?
Diğer yorumumda kan verinde yazmistim
Kan verdiniz mi acaba ?Eki Görüntüle 3514960 Eki Görüntüle 3514962 Eki Görüntüle 3514963
Verdim ama 2 gün önce negatifti. 3 gün önce adet olmam gerekiyordu hala olmadım göğüs ucum sızlıyo kaşınıyor ama kasıklarımda ağrı yok adet mi olcam anlamadım test yapmadım bi daha negatif olunca. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı bilmiyorumKan verdiniz mi acaba ?
Pardon 3 gün önce yani bat tarihinde verdimVerdim ama 2 gün önce negatifti. 3 gün önce adet olmam gerekiyordu hala olmadım göğüs ucum sızlıyo kaşınıyor ama kasıklarımda ağrı yok adet mi olcam anlamadım test yapmadım bi daha negatif olunca. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı bilmiyorum
Merhaba durumunuz nedir acaba testi tekrarladınız mı ?Pardon 3 gün önce yani bat tarihinde verdim
Kan vermedim hala adet olmadım 6.gün dün silikti b goood testim. Hiç duymadığım bir marka daha almış eşim onda hiç yok anlamadım bu testleri biraz beklicem ama hamilelik belirtileri baya vardı hala hissediyorum ama sanırım yine regl olucam. Umudum yok maalesefMerhaba durumunuz nedir acaba testi tekrarladınız mı ?
Merhaba durumunuz nedir acaba testi tekrarladınız mı ?