Artımed ve freely testlerim acil yardım eder misiniz

ege_aydin

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2024
133
27
28
IMG_4791.jpeg
IMG_4794.jpeg
IMG_4809.jpeg

Kızlar merhaba bugün 3 farklı test denedim adetime 2 gün var sizce var mı ya. 1 yıldır deniyoruz olmuyor. Direk çıkmazdı pek. Bu testlerin hepsini anlık çekmiştim yardımcı olun lütfen
Artımed ve freely testler

Eki Görüntüle 3514960 Eki Görüntüle 3514962 Eki Görüntüle 3514963
Kızlar merhaba bugün 3 farklı test denedim adetime 2 gün var sizce var mı ya. 1 yıldır deniyoruz olmuyor. Direk çıkmazdı pek. Bu testlerin hepsini anlık çekmiştim yardımcı olun lütfen
Artımed ve freely testler
Iki test markası da hayal kırıklığı ama kaset yapmışşın ve onda var smdı bu testler gebe de olsan olmasanda pozıtıf oluyor ama benım ıcımden gecen var kasette cıkmıs ben ona guvenırım oyle de oldu sabah hemen kaset test al eger cıkarsa tebrık ederım ama erken test alma sadece kaset

Lh testi mi sandınız yoksa bilerek mi yapıyorsunuz? Diğer açtığı konuyada aynı yorumu yazan sizdiniz sanırım negatif diyen
Hayalet çizgi olunca negatif oluyor diye biliyodum cizgi çokta net değil daha net olması gerekmiyor mu ?
Diğer yorumumda kan verinde yazmistim

Hayalet çizgi olunca negatif oluyor diye biliyodum cizgi çokta net değil daha net olması gerekmiyor mu ?
Diğer yorumumda kan verinde yazmistim
Tabii ki hayır. Hcg değeri düşük olduğu sürece silik çıkar. Adet geciktiğinde koyu çıkar. Hepimiz böyle öğrendik gebeliğimizi. İdrar testinin klavuzunda bile yazar silik çıkması pozitif diye

Kan verdiniz mi acaba ?
Verdim ama 2 gün önce negatifti. 3 gün önce adet olmam gerekiyordu hala olmadım göğüs ucum sızlıyo kaşınıyor ama kasıklarımda ağrı yok adet mi olcam anlamadım test yapmadım bi daha negatif olunca. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı bilmiyorum

Verdim ama 2 gün önce negatifti. 3 gün önce adet olmam gerekiyordu hala olmadım göğüs ucum sızlıyo kaşınıyor ama kasıklarımda ağrı yok adet mi olcam anlamadım test yapmadım bi daha negatif olunca. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı bilmiyorum
Pardon 3 gün önce yani bat tarihinde verdim

Merhaba durumunuz nedir acaba testi tekrarladınız mı ?
Kan vermedim hala adet olmadım 6.gün 🥲 dün silikti b goood testim. Hiç duymadığım bir marka daha almış eşim onda hiç yok anlamadım bu testleri biraz beklicem ama hamilelik belirtileri baya vardı hala hissediyorum ama sanırım yine regl olucam. Umudum yok maalesef 🥲

Adet gecikmesi 10. Güne kadar normal olarak biliniyo doktorlar da böyle diyo ama 10. Sonra adet yok gebelik kesin yoksa bi detaylı muayene olmak lazım çünkü kist varsa adete engel olabiliyor

X