- 25 Aralık 2023
- 157
- 17
- 18
- 24
- Konu Sahibi aspenyaaaaa
-
2-3 dk da çıktı inşallah vardırKaç dakikada çıktı canım artimed yanlış ta çıkaran var doğru çıkaranda aslında her testte olabiliyor ilk 10 dakikada çıktıysa pozitiftir ben silik görüyorum seninkini iniallah vardır
Ay o zaman sen direk kan ver canım testte çıkan kanda hayli hayli çıkar inşallah sonucunu burayada yaz merak ettim birde belietileriniz varmı2-3 dk da çıktı inşallah vardır
Gecikme 6-7 gün olsun vericem şu mübarek günde bana dua eder misinizİnşallah vardır bence kan testi verin en kesin sonuç
Eğer 6-7 Gün gecikmem olursa öyle kan vereceğim sonra üzülüyorum..Akşama farklı marka test yaparım bi de emin olmam için belirti olarak sol tarafımda çok garip bi ağrı var ve bi kaç gün önce sanki rahmim çekiliyormuş gibi bi ağrım olmuştu diğer gibi bir şey yokAy o zaman sen direk kan ver canım testte çıkan kanda hayli hayli çıkar inşallah sonucunu burayada yaz merak ettim birde belietileriniz varmı
Tabiii rabbim isteyen herkese tez zamanda kolaylıkla sağlıkla nasip eylesinGecikme 6-7 gün olsun vericem şu mübarek günde bana dua eder misinizAllah razı olsun şimdiden
Amin inşallah başka test yaptım farklı marka maalesef negatif çıktıTabiii rabbim isteyen herkese tez zamanda kolaylıkla sağlıkla nasip eylesin
Nasip bazı markalar çıkarmayabiliyorAmin inşallah başka test yaptım farklı marka maalesef negatif çıktı
n yakın 12güm önce bide 17 gün önce başka test yaptım negatif çıktıAdet gununde bu kadar silik ciktiysa gec dollenmis olabilirsiniz. Son supheli / planli iliskiniz 10-12 gun once miydi?
10 dk sonra baktım test böyleydi anlamadım yaE
n yakın 12güm önce bide 17 gün önce başka test yaptım negatif çıktı
10 dk sonra baktım test böyleydi anlamadım ya
Tamam yarin sabah ve ertesi gun tekrar test yapin baska markalarla, gun gectikce koyulasmali.E
n yakın 12güm önce bide 17 gün önce başka test yaptım negatif çıktı
Bu farklı test ama 10 dk sonra falan bu şekilde çıktı kuruma çizgisi olabilir mi?Tamam yarin sabah ve ertesi gun tekrar test yapin baska markalarla, gun gectikce koyulasmali.
Sonra gidin kan verin
Siz dedigimi yapin.Bu farklı test ama 10 dk sonra falan bu şekilde çıktı kuruma çizgisi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?