Artımed ovülasyon testi ovülasyon günü negatif çıktı şuan hamileyim

therosee

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2023
17
13
39
Herkese merhaba ovülasyon takibiyle birkaç ay bebek denemesinden sonra şuan hamileyim… piyasada dandik artımed ovülasyon testlerinden başka test bulamadığım için mecburen hamile kalmadan hemen önce kullandığım ovülasyon testi artımed di…. Tek kelimeyle güvenilir ve yeteri kadar doğru sonuç veren bir test olmadığını söyleyebilirim. Bilgi amaçlı paylaşmak istedim muhakkak benim başıma gelen başkalarınında başına gelmiştir…. Adetim bittikten 4gün sonra ovülasyon takibi yapmaya başladım, benim döngüm 26 gün normalde 12.gün yumurtlama olması gerekiyordu testlerde günden güne çok az miktarda koyulaşma gördüm 14.güne kadar test yeteri kadar koyu çıkmadı yani pozitif olmadı fakat 15. gün bütün testlerden daha koyuydu ama yine de pozitif değildi ben o günden bir gün önceyi yani 14. Günü değerlendirdim ne olur ne olmaz diye. 16. Gün yaptığım test 15. Günden daha silik çıktı ve o gün anladım ki gecikmeli olarak aslında negatiF göstermesine rağmen 15 gün yumurtlamıştım. Fotoğrafları bulursam merak eden arkadaşlar için paylaşırım çok şükür şuan hamileyim. Artımed ovülasyon testlerine çok güven olmuyor. Umarım birileri için faydalı olur bu paylaşım…

Keza Artı Med'in gebelik testleri de öyle. Yalancı silik çizgiyi geç (bende ve başkalarında) baya koyu çizgi çıkardığını gördüm burda. Bilgilendirme iyi olmuş kullanan arkadaşlar dikkat ederler.

Keza Artı Med'in gebelik testleri de öyle. Yalancı silik çizgiyi geç (bende ve başkalarında) baya koyu çizgi çıkardığını gördüm burda. Bilgilendirme iyi olmuş kullanan arkadaşlar dikkat ederler.
Evet, bu ay yumurtlamadım mı diye düşünmek ve bir sonraki ayı beklemek kötü bir psikoloji…

Ben laboquick marka öneriyorum hem hamilelik testi hem de ovülasyon testi için. Mesela ben yumurtlama günlerimi zaten hisseden biriyim regl gibi şişkinlik sancı yoğun akıntı yapar bende. Durur durur o gün yaparım pozitif çıkar. Üstelik sıvı alımına saatine falan da hiç dikkat etmem. Bir gün sonra şişkinlik ağrılar azalır tekrar yaparım silikleşme başlamıştır. Daha hiç beni yanılttığını görmedim. Gebelik testleri de hiç yanıltmadı. Üç aydır hep negatif çıkarıyor ve adet oluyorum. Hayalet çizgi vs hiçbir şey çıkmıyor yani asla

Trendyolda 30 Ovülasyon + 6 gebelik testi şeklinde falan da satılıyor kolaylıkla temin edilebilir.

Trendyolda 30 Ovülasyon + 6 gebelik testi şeklinde falan da satılıyor kolaylıkla temin edilebilir.
Ben yurtdışında yaşıyorum o dönem bulduğum tek ovülasyon artımed testti. Yine de denemek istedim kesin sonuç alamasam da en koyu olduğu günü değerlendirmiştim çok şükür bebeğim şuan benimle

Merhaba,

Ben mart ayında 8 haftalım bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Evlendim korunduğum halde 1. Ayımda hamile kaldım. Sonuçlarım temiz çıktı rahmin ve yumurtalıkların güzel korunmayabilirsin dedi doktor.
Nisan ayından beri gebelik planlıyoruz ama olmadı oysaki ilkinde kaçan bir spermle hamile kaldım.
İlk 2 ay bir yerden ovulasyon testi aldım bana bozuk gibi geldi sürekli iki çizgi çıkıyordu veya koyulaşmıyordu felan yumurtlama gününü bulamadım yani.
Haziran ayında bir gebenin günlüğünden test aldım ve o testte tam adetten 10 gün sonra pik gördüm ama bir gün öncesini değerlendirdim yumurtlama gününü değerlendiremedik. Çatlamayıda değerlendirdik fakat gebelik olmadı.
Bu ayda entresan bir şekilde adetten 3 gün sonra piki gördüm ama ben yine bir gün öncesini ve çatlamadan sonra iki gün üst üste değerlendirdim. Yumurtlama günü eşim evde olmadığı için değerlendiremedik.
Sizce bir ay önce adetten 10 gün sonra yumurtlama görüp diğer ay 3. Gün görmek normal mi
Eğer normalse değerlendirdiğim günler yeter mi.

Merhaba kaybınız üçin çok üzgünüm…. Her zaman ayni güne ve ayni zaman denk gelmeyebilir ovülasyon, adetten bir kaç gün sonra da olabilir. Pik oşmadan bir gün öncesi pik günü ve sonraki gün yani çatlamanın olduğu gün en yüksek gebelik ihtimali olan günlerdir. Fakat ilk bir kaç denemede gebelik olmaması çok normal biz 4. Ayda başarılı olduk. 4 ay boyunca her ay ovülasyon takibi yaptım 4. Ayda zaten pik gününden bir gün öncesini değerlendirmiştik öyle hamile kaldım

Yaa ne güzel Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizde nisan ayından beri deniyoruz olmadı 5. Ayıma giricem İnşallah bu ay güzel haberleri alırım. Amh değerim 2,33 çıktı sizce nasıl bilginiz var mı.

Çok teşekkür ediyorum Herşey gönlünüzce olsun inşallah sağlıklı bir bebek sahibi olmanızı diliyorum amh ile ilgili bilgim yok açıkcası ben hamile olmaya karar verdikten sonra yalnızca vitamin değerlerime ve kan uyumuna baktırmıştım ve folik asit kullandım. Ama ilk bir sene denemede bebek olmaması normal karşılanıyor bir sene sonunda eğer yine başarısız olunursa o zaman doktora gidip muayene olmak gerekiyor. Biliyorum bu süreç çok sancılı benimde 3 yıl önce maalesef bir kaybım olduğu için sizi çok iyi anlıyorum…. İnsan hemen olsun istiyor… çok fazla stres yapmayın stres kötü etkiliyor

Allah razı olsun

Artımed gebelik testi de öyle.
silik Çizgi verdi ama maalesef regl oldum 2 ay önce …

Artımed regliye 10 gün varken yaptım resmen kıpkırmzı çift çizgi çıktı bende sevindim meğerse yanlışmış artımed ne zaman alsam yalancı pozitif denk geliyor

Fotoğraflarını atabilir misiniz.

Fotoğraflarını atabilir misiniz.
İlk baştaki en son yaptığım testti en koyu o çıktı sonrasındakiker giderek silikleşti yani negatif çıktı ama yinede en koyusu o güne denk geldi meğerse yumurtlamışım.

Eklentiler

• DB73E08B-12A1-4239-AEAD-8DA43DB1109E.jpeg
    53,3 KB · Görüntüleme: 604
Benide artimed kullanıyorum ve aynı sıkıntıdayım

Eklentiler

• IMG_1676.jpeg
    138,4 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG_1700.jpeg
    222,7 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_1748.jpeg
    137,9 KB · Görüntüleme: 134
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…