Herkese merhaba ovülasyon takibiyle birkaç ay bebek denemesinden sonra şuan hamileyim… piyasada dandik artımed ovülasyon testlerinden başka test bulamadığım için mecburen hamile kalmadan hemen önce kullandığım ovülasyon testi artımed di…. Tek kelimeyle güvenilir ve yeteri kadar doğru sonuç veren bir test olmadığını söyleyebilirim. Bilgi amaçlı paylaşmak istedim muhakkak benim başıma gelen başkalarınında başına gelmiştir…. Adetim bittikten 4gün sonra ovülasyon takibi yapmaya başladım, benim döngüm 26 gün normalde 12.gün yumurtlama olması gerekiyordu testlerde günden güne çok az miktarda koyulaşma gördüm 14.güne kadar test yeteri kadar koyu çıkmadı yani pozitif olmadı fakat 15. gün bütün testlerden daha koyuydu ama yine de pozitif değildi ben o günden bir gün önceyi yani 14. Günü değerlendirdim ne olur ne olmaz diye. 16. Gün yaptığım test 15. Günden daha silik çıktı ve o gün anladım ki gecikmeli olarak aslında negatiF göstermesine rağmen 15 gün yumurtlamıştım. Fotoğrafları bulursam merak eden arkadaşlar için paylaşırım çok şükür şuan hamileyim. Artımed ovülasyon testlerine çok güven olmuyor. Umarım birileri için faydalı olur bu paylaşım…