• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artımed idrar testi pozitif kan testi negatif

dekho

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
86
42
88
kızlar herkese merhaba. adet günümde artı medin erken gebelik testlerinden yaptım dün yani. hafif silik çizgi çıkmıstı çok belirgin değildi. bu sabahda yine aynı marka testi yineledim ve dünkünden daha net çizgi çıktı. bu arada idrarı damlatır damlatmaz çizgiler oluştu.tabi durum böyle olunca hemen kan vermeye gittim. negatif çıktı sonuc. şimdide kahverengi hafif leke geliyor. büyük ihtimalle regl olucam.ama yasattıkları psikoloji gerçekten sinir bozucu.gebeliğimde kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor geç kalmamak adına sulandırıcımı bile almıstım. benim gibi böyle ikilemde kalan varsa diye paylaşmak istedim. adetin sökülmesini beklicem şimdi

Eklentiler

• IMG_4981.jpeg
    IMG_4981.jpeg
    184,9 KB · Görüntüleme: 648
<1.20 yaziyor canim ya. cok dusuk yani.beni umitlendiren cizginin gece olan testten daha net cikmasiydi. ama o da bos cikti. valla artik gidip direk kan vericem.hayal kirikligi resmen

Canım aynı şey benim başıma geldi bu test aynı seninki gibi yalancı pozitif çıkarmıştı kanda malesef negatifti

aynen bende adetimin sokulmesini bekliyorum. arti med iyi diyorlar bir de. oyle ozellikle gidip labouqick ile bunu sormustum. neyse tecrube oldu. hayirlisi artik.

kızlar herkese merhaba. adet günümde artı medin erken gebelik testlerinden yaptım dün yani. hafif silik çizgi çıkmıstı çok belirgin değildi. bu sabahda yine aynı marka testi yineledim ve dünkünden daha net çizgi çıktı. bu arada idrarı damlatır damlatmaz çizgiler oluştu.tabi durum böyle olunca hemen kan vermeye gittim. negatif çıktı sonuc. şimdide kahverengi hafif leke geliyor. büyük ihtimalle regl olucam.ama yasattıkları psikoloji gerçekten sinir bozucu.gebeliğimde kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor geç kalmamak adına sulandırıcımı bile almıstım. benim gibi böyle ikilemde kalan varsa diye paylaşmak istedim. adetin sökülmesini beklicem şimdi
Bazen lh testi koyuyorlar içine yanlisliklikla o da olabiliyor bazen de kimyasal gebelik oluyor

yaaa🫢olabilir valla cunku test birsey olcuyo hcg olmadigi kesin😒

Aynı durumu yaşıyorum ama benim tek sıkıntım 3 farklı teste böyle çıkması bu attığım artimed
Kan verdim 1.20 çıktı 2 gün önce

Eklentiler

• IMG_20230725_123007.jpg
    IMG_20230725_123007.jpg
    151 KB · Görüntüleme: 474
Back