Artimed gebelik testime bakarmisiniz kızlar

IMG_20250314_093438_821.webp

artımed sürekli yalancı pozitif çıkartıyor kaset test çok daha doğru sonuç veriyor buradaki artımed yorumlarını okursanız anlayacaksınız

kızlar adetime 6 gün var bende sonuç bu sizce var mı gebelil 2.3 dk da sonuç bu

Eklentiler

• IMG_1941.webp
    IMG_1941.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_1947.webp
    IMG_1947.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 81
kızlar adetime 6 gün var bende sonuç bu sizce var mı gebelil 2.3 dk da sonuç bu
Bu testlere de hiç güvenmiyorum canım benimde böyle çıkmıştı hatta hevesle kan vermiştim negatifti

Eklentiler

• 1000101548.webp
    1000101548.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 74
Ben hamileligimi artı Med ile öğrendim , bilmiyordum eczacı ne verdi ise onu aldım , bende doğru sonuç verdi ama pek sevilen bir marka değilmiş , en doğrusu kan testi

Bu testlere de hiç güvenmiyorum canım benimde böyle çıkmıştı hatta hevesle kan vermiştim negatifti
2 gün geçti gecikmem den şimdi de sonuç bu ama bunun adı artimed değil

Eklentiler

• IMG_1994.webp
    IMG_1994.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_1996.webp
    IMG_1996.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 51
Adetim iki gün gecikti bebek düşünmüyoruz prezervatif ve geri çekilme yöntemile korunuyoruz iki tane artimed erken gebelik testi bir tane kaset tipli başka marka test yaptım artimed pozitif gösteriyor kaset test negatif hangisina inanicam şimdi https://mutluresim.com/images/2025/03/14/1fZDpg.jpg
maalesef ben de artımed ile yanıldım 2 tane vardı elimde ikisi de pozitif baska marka negatif veriyordu kan verdim negatif çıktı yani artımedin gebelik testleri pek güvenilir değil

Evet ya bu da ne kadar pozitif gibiymiş yazık insanların duygularıyla oynuyorlar
evet o yüzden bu ay ki de beni biraz şüpheye düşürdü ama bu diğer aya göre çok halsizim yorgun hissediyorum mesela adetime 1 hafta kala göğüs ağrım olurdu ama bu ay olmadı

Malesef artımed ve esıme dedım alıver dıye bunu alıp gelmıs ama ılk dakıkada cıkdı golge gıbı degıl cızgı gayet net bılemedım daha oncekılerde hep sılık oluyodu ılk defa boyle oldu sızce?

Eklentiler

• IMG_0812.webp
    IMG_0812.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 42
Back
X