L lifely Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2019 647 -47 103 31 Pazartesi 20:43 Konu Sahibi Konu Sahibi lifely #1 merhaba kızlar artı med testi yanlış çıkan oldu mu? idrar yolu enfeksiyonu testin doğruluğunu etkiler mi?
merhaba kızlar artı med testi yanlış çıkan oldu mu? idrar yolu enfeksiyonu testin doğruluğunu etkiler mi?
G greenseaaa Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2024 262 51 13 Pazartesi 21:11 Konu Sahibi Konu Sahibi lifely #2 İdrar yolu enfeksiyonu testi etkilemez ama artimedin yalancı pozitif çıkardığını çoğu kişi söylüyor
slaslasla Sıla Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Ekim 2024 852 260 18 Pazartesi 21:49 Konu Sahibi Konu Sahibi lifely #3 lifely .!.: merhaba kızlar artı med testi yanlış çıkan oldu mu? idrar yolu enfeksiyonu testin doğruluğunu etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Artimed yüzde 90 yalancı çıkarıyor maalesef
lifely .!.: merhaba kızlar artı med testi yanlış çıkan oldu mu? idrar yolu enfeksiyonu testin doğruluğunu etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Artimed yüzde 90 yalancı çıkarıyor maalesef
K kahvelikaban Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2024 38 15 3 35 Pazartesi 21:50 Konu Sahibi Konu Sahibi lifely #4 İdrar yolu enfeksiyonunda ph arttığı için belki etkiler ama o marka beni de çok yanılttı geçen ay sonra burda okudum yalancı çıkarıyormuş
İdrar yolu enfeksiyonunda ph arttığı için belki etkiler ama o marka beni de çok yanılttı geçen ay sonra burda okudum yalancı çıkarıyormuş