Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sabah sağlık ocagına gidicem bakalımİsterseniz başka bir markayla deneyin ya da kan testi yaptırın. En net sonucu kan verecektir
Bu marka bile bu kadar net yalancı çizgi çıkarmaz diye düşünüyorum. Her sonucu yalan olsa piyasada satılmaya devam etmezdi bence. Yalancı çizgi olarak görülen çoğu sonuç günden güne koyulaşmamış ve pembeleşmemiş oluyo. Bi çoğu da okuma dakikasını geçiren kişilerin hatalı test yorumu oluyo gibi duruyo.birini iki gün önce yaptım, diger testleri ise bugün gün içerisinde yaptım. Adetim geçeli tam 1 hafta oldu bu markayla alakalı yalancı çizgi cıkarıyor çok delindi napmam gerekir kızlar ?
Ayyy çok teşekkür ederim, üzülmek istemiyorum inanın son iki tanesi ilk idrarda degil bu beni daha ümitlendiriyor büyük ihtimal geç dönlenme olduBu marka bile bu kadar net yalancı çizgi çıkarmaz diye düşünüyorum. Her sonucu yalan olsa piyasada satılmaya devam etmezdi bence. Yalancı çizgi olarak görülen çoğu sonuç günden güne koyulaşmamış ve pembeleşmemiş oluyo. Bi çoğu da okuma dakikasını geçiren kişilerin hatalı test yorumu oluyo gibi duruyo.
Sizinkinin de çok uç bi yalancı pozitif örneği olmadığını umuyorum. Hayırlı olsun diyorum şimdiden :)
gönlünüzce olsun umarım. Siz bi doktora gözüküp kan verin. Beklerim derseniz 1 hafta sonra kan testine bile ihtiyaç kalmaz belki :)Ayyy çok teşekkür ederim, üzülmek istemiyorum inanın son iki tanesi ilk idrarda degil bu beni daha ümitlendiriyor büyük ihtimal geç dönlenme oldu
Bende bu yorumlardan dolayı teste güvenemedim, ve ne hikmetse her eczane bu markayı satıyor maalesef. riske atmamak için erken gebelik testi alayım dedim ama markadan dolayı tereddütte kaldım.Ben yalancı çok gördüm Artımedde ilk 5 dk içerisinde çıkan çizgi fakat sıfır beta hcg, artık asla almam asla , ama sizin ki bir sonrakilerde koyulaşmış bence hamilesiniz hemen kan verin
gönlünüzce olsun umarım. Siz bi doktora gözüküp kan verin. Beklerim derseniz 1 hafta sonra kan testine bile ihtiyaç kalmaz belki :)
Ben yalancı çok gördüm Artımedde ilk 5 dk içerisinde çıkan çizgi fakat sıfır beta hcg, artık asla almam asla , ama sizin ki bir sonrakilerde koyulaşmış bence hamilesiniz hemen kan verin
Kan testi wer canım Bi haftadır geçti diyosun test yapma kan ver için rahat etsin inşallah bebeğin seninledirbirini iki gün önce yaptım, diger testleri ise bugün gün içerisinde yaptım. Adetim geçeli tam 1 hafta oldu bu markayla alakalı yalancı çizgi cıkarıyor çok delindi napmam gerekir kızlar ?
Çok net belli ama testler bir öncekinden daha da koyulaşmış istersen yalancı pozitifimi atabilirimBende bu yorumlardan dolayı teste güvenemedim, ve ne hikmetse her eczane bu markayı satıyor maalesef. riske atmamak için erken gebelik testi alayım dedim ama markadan dolayı tereddütte kaldım.
Cok teşekkür ederim yarın saglık ocagına gidicem sonucu yazarımKan testi wer canım Bi haftadır geçti diyosun test yapma kan ver için rahat etsin inşallah bebeğin seninledir
Cok teşekkür ederim yarın saglık ocagına gidicem sonucu yazarım
Bak hep yalancı bunlar
Atarsanız cok sevinirimÇok net belli ama testler bir öncekinden daha da koyulaşmış istersen yalancı pozitifimi atabilirim
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim allah sizlerede en güzel bebişi nasip etsinCanım ben de 3 test yaptım 3 üde yalancı pozitifti ama yalancı pozitiflerde pembelik olmuyor seninkiler baya pembe ve git gide koyulaşmış hayırlı olsun bence hamilesin darısı başıma sonucunu bize de yaz mutlaka
Attım bakabilirsin bak seninki gibi değilAtarsanız cok sevinirim
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim allah sizlerede en güzel bebişi nasip etsin
Bak hep yalancı bunlar
Kızlar günaydın sabah sağlık ocagına gittim kan verdim yarın cıkacagını söylediler, hemşireye testimi gösterdim gebelik var kızım dedi ve bana kaset test verdi bunu yap güvenilir diye bu şekilde cıktıBu marka bile bu kadar net yalancı çizgi çıkarmaz diye düşünüyorum. Her sonucu yalan olsa piyasada satılmaya devam etmezdi bence. Yalancı çizgi olarak görülen çoğu sonuç günden güne koyulaşmamış ve pembeleşmemiş oluyo. Bi çoğu da okuma dakikasını geçiren kişilerin hatalı test yorumu oluyo gibi duruyo.
Sizinkinin de çok uç bi yalancı pozitif örneği olmadığını umuyorum. Hayırlı olsun diyorum şimdiden :)