• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artımed gebelik silik çizgi

setenayfatma

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2021
5
4
16
26
Merhabalar bugün artımed gebelik testi yaptım ancak sonuçtan emin olamıyorum bulunduğum konum hastaneye uzak ümitlenmek istemiyorum sizce sonuç güvenilir mi ( çizgi ilk dakikada göründü )
image.jpg

Merhabalar bugün artımed gebelik testi yaptım ancak sonuçtan emin olamıyorum bulunduğum konum hastaneye uzak ümitlenmek istemiyorum sizce sonuç güvenilir mi ( çizgi ilk dakikada göründü )Eki Görüntüle 3322065
Yalancı pozitif veriyor diyen çok olmuştu başka eczane varsa alabileceğiniz başka bir marka daha alın isterseniz bende doğru çıkmıştı ama

Merhabalar bugün artımed gebelik testi yaptım ancak sonuçtan emin olamıyorum bulunduğum konum hastaneye uzak ümitlenmek istemiyorum sizce sonuç güvenilir mi ( çizgi ilk dakikada göründü )Eki Görüntüle 3322065
Artimed markası için yalancı pozitif gösteriyor diyorlar ama doğru çıkanlar da varmış Allah gönlünüze göre versin 🙏

Artimed markası için yalancı pozitif gösteriyor diyorlar ama doğru çıkanlar da varmış Allah gönlünüze göre
Artimed markası için yalancı pozitif gösteriyor diyorlar ama doğru çıkanlar da varmış Allah gönlünüze göre versin 🙏
Yalancı pozitif veriyor diyen çok olmuştu başka eczane varsa alabileceğiniz başka bir marka daha alın isterseniz bende doğru çıkmıştı ama
Teşekkür ederim en iyisi öyle yapmak

Back