• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artımed erken gebelik testi

beyazmelek212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
14
1
1
27
Hanımlar merhaba adetime altı gün kaldı bugün bir kaset test bir tane de erken gebelik testi yaptım kaset testte bişey çıkmadı ama erken gebelik testinde hafif gölge gibi belirdi artımed marka güvenilir mi sizce gebelik var mıdır brlirti olarak meme ucunda sızlama oluyor kaç gündür

Testim bu şekilde

Eklentiler

• IMG_1050.png
    IMG_1050.png
    674,2 KB · Görüntüleme: 64
Testim bu şekilde
Yani sizi umutlandırmak istemem tabi ben tüp bebek yaptırdım tüp bebekte normalde 12 gün yapmam gereken teste ben 4 günde başladım ve böyle çıktı gittikçe de koyulaştı adetinize de var 6 gün yani ertesi günü tekrar yapıp koyulaşmaya bakın derim ama erken gebelik testi ile yapın yine
Ama şunu da söyliyim erken gebelik testlerinde böyle silik çizgilere rastladım hatta tüp bebek zamanında da silik çizgi aynı böyle belli belirsiz görünce umutlanmıycam nasıl olsa böyle daha önce oldu demiştim kendi kendime koyulaşma bakıcam dedim her sabah yaptım ve çok şükür de koyulaştı

Hanımlar merhaba adetime altı gün kaldı bugün bir kaset test bir tane de erken gebelik testi yaptım kaset testte bişey çıkmadı ama erken gebelik testinde hafif gölge gibi belirdi artımed marka güvenilir mi sizce gebelik var mıdır brlirti olarak meme ucunda sızlama oluyor kaç gündür
Artimed e hiç bir zaman güvenme bana 1 yıl boyunca hayal kırıklığı yaşattı başka marka test al yap bence kuzum 🥺

Yani sizi umutlandırmak istemem tabi ben tüp bebek yaptırdım tüp bebekte normalde 12 gün yapmam gereken teste ben 4 günde başladım ve böyle çıktı gittikçe de koyulaştı adetinize de var 6 gün yani ertesi günü tekrar yapıp koyulaşmaya bakın derim ama erken gebelik testi ile yapın yine
Ama şunu da söyliyim erken gebelik testlerinde böyle silik çizgilere rastladım hatta tüp bebek zamanında da silik çizgi aynı böyle belli belirsiz görünce umutlanmıycam nasıl olsa böyle daha önce oldu demiştim kendi kendime koyulaşma bakıcam dedim her sabah yaptım ve çok şükür de koyulaştı
Yaaa Ben de geçen aylarda hep test yaptım ama daha önce böyle gölge gibi bir çizgi oluşmamıştı o yüzden umutlandım ama dediğiniz gibi yarın tekrar yapayım koyulaşma olur inşallah🥲

Artimed e hiç bir zaman güvenme bana 1 yıl boyunca hayal kırıklığı yaşattı başka marka test al yap bence kuzum 🥺
Birkaç kişi daha artimedin yanlış çıkardığını söylemişti ama ben geçen aylarda yapınca bu gölge çizgiyi hiç görmemiştim bir de ilk 5 dakika içinde çıkınca biraz umut oldu☺️

Vardır…benim de gölge şeklindeydi Reglime 4 gün kala ,bugün kan testi pozitif çıktı

Benim artimed daha koyu cikardi ama hep adet oldum bakarsaniz eski paylasimlarimda hep net cizgi cikardi guvenilir degil

Bugun benim de 6 gun var yine eczaneci artimed vermis fark etmedim eve gelince yaptim boyle cikti ama erken testte cikmadi kafam karisik

Eklentiler

• 1000120256.jpg
    1000120256.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000120251.jpg
    1000120251.jpg
    121,6 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000120255.jpg
    1000120255.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 27
Bugun benim de 6 gun var yine eczaneci artimed vermis fark etmedim eve gelince yaptim boyle cikti ama erken testte cikmadi kafam karisik
Yaa İlginç aynı benimki gibi olmuş canım hayalet çizgi görünüyor ama işte bende tam tersi kasette çıkmadı erken olanda çıktı ilk 5 dakika içinde çıkması önemli üzerinde öyle yazıyor siz de başka bir markayla deneyin bence, ben öyle yapacam yarın

Tebrik ederim canım 🥰 ben de yarın başka marka testle deneyecem yine gölge görürsem kan testi yaptıracam senin ne gibi belirtilerin oldu🤗
Predictor marka ile yapabilirsiniz doğru çıkıyor,göğüste hafif hafif ara ara sızı,kasıkta gerilme,batma çok belirgin dolgunluk hissi beyaz akıntı

Back